Ana Menü

32. Hafta | Galatasaray 1-0 Fenerbahçe

Başlatan Non Mollare Mai, Nisan 21, 2008, 12:27:44

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Ne 1 puanı bahadır 3 puan aLırLar.
Bölünür senin için uykular!

akbaba71

ben matematiksel olarak garantilemeleri için gerekli olanı yazdım
3 ya da 1 farketmez yeter gs ye
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

Gese her türLü aLır şampiyon oLurLar.
Bizde öyLe bakarız.
bu senede gitti anasını satim.

SATUKBLADE

Brestgerfich

fenerin şampiyon olamamasına sevinirken cimbomun şampiyon olmasına üzülüyoruz! bu nasıl iş! yeter demirören yeter! kaç yıl gerekli sistemini oturtman için!!!
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Kralkartal21

Maçı izledim eve dönerken gelirken üstümde Beşiktaş forması bi adam gördü dedi ki; Ne oldu o giydiğin formayla dedi şampiyon olamıyoruz bişey yapamıyorum.Böyle maloz maloz,sevinen gs lilere bakıyoruz dedi.

Bende ne diyim ''doğru söylüyorsun'' dedim.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

NoPasaran

Maç tam beklediğim gibi oldu :) GS HIZLI başladı fener sonra denge kurmaya başladığı bir anda gol yedi ..Ben 1 gol kesin atar diyordum Fener 2.yarı ama atamadı..

Şimdi şöyle bir bakıyorumda Fenerbahçe o kadar paralar harcıyor Şampiyon olmak için ama koskoca takıma Bir tane forvet alamıyormu anlamak çok güç..

Kezman bugün kötü olmasada ilerde gol atacak bir görüntü verdimi size? Hayır.

Bizim Holosko transferi ile alay edenlerin ne hale geldiğini hep beraber gördük..

Birde Maldonado için parantez açacağım. Böyle bir oyunla bu takımda yer almayı düşünüyorsan ayıp edersin :) Seni gördükçe Selçuğun  ne Günahı var dedim :)

Fenerbahçenin ne olursa olsun Seneye Appiahtan faydalanması lazım. Maldonado ile büyük hedeflere koşmak imkansız..

Alex ,devid , uboral çok kötüydü ..Fenerbahçede Eduyu çok beğendim, gökhan gönül çabaladı ama bişey yapamadı. Aurelioda orta sahada tek başına iyi oynadı..Kezman kötü değildi ama üretkende olamadı..

Galatasaraya gelince. Kutlamaktan başka yapğacak bişey yok. Müthiş analiz etmişler Fenerbahçeyi. Ertuğurul Hocanın yapamadığını büyük bir cesaretle yerine getirdiler. Fenere kapanırsan kaybedersin o yüzden açık oynamak zorundaydı ve dediklerini yaptı..

Defans hattını çok iyi kurmuşlar , neredeyse te pozisyon vermeden maçı tamamladılar..

Servet, Arda, Sabri,Ayhan maçta iyi oynayan oyunculardı.

Dakika 90 da bile halen koşuyorlardı, inanç bu olsa gerek..

Maçtan sonra Bankaya giderken Gslilerin yüzlerindeki sevinci görünce içimden çok küfrettim. Yüzler bi sarı lacivet gülüyor, bir sarı kırmızı..

Bizlerde burada başka dünyalardayız :)

Daha 2-3 hafta önceye kadar GS den çok daha iyi olduğumuzu bilirken bugün onların şampiyonluklarını görünce ne kadar içimiz acısa  zordur :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

akbaba71

Lincoln un olmaması gs için büyük şans oldu iyi bir presle yıprattılar gs yi ve kazandılar bana biraz kadıköydeki kupa maçını hatırlattı.
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

carsi52

GaLatasaray fener gaLibiyeti haketti ama şampiyonLuğu haketmedi.
AsLında beşiktaşta haketmedi ama işte koyuyor be adama.
Burda meydan inLiyor resmen kıskanıyorum anasını satim.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: NoPasaran! - Nisan 27, 2008, 21:45:39

Maçtan sonra Bankaya giderken Gslilerin yüzlerindeki sevinci görünce içimden çok küfrettim. Yüzler bi sarı lacivet gülüyor, bir sarı kırmızı..

Bizlerde burada başka dünyalardayız :)

Daha 2-3 hafta önceye kadar GS den çok daha iyi olduğumuzu bilirken bugün onların şampiyonluklarını görünce ne kadar içimiz acısa  zordur :)

Aynı duygular bendede oldu.Yolda yürürken camdan sarkan Gs liler, şampiyonuz diye bağıran ağızlar.Bende onlara bakarken biz onların yerinde olsaydık keşke diye içimden geçirmedim değil. Allah birgün bizede bu günleri gösterir inşallah.

Kralkartal21

Alıntı yapılan: CaReW - Nisan 27, 2008, 20:40:03
İyi oluyo fenere şampiyon olur gese

Gs şampiyon olunca çok mu iyi oldu.

carsi52

Anti fenerLiLer için iyi oLdu.
uLan bazı beşiktaşLıLar var gese goL atınca goLLL diye seviniyor bu nasıL iştir anLamadım.

NoPasaran

Alıntı yapılan: akbaba71 - Nisan 27, 2008, 21:50:39
Lincoln un olmaması gs için büyük şans oldu iyi bir presle yıprattılar gs yi ve kazandılar bana biraz kadıköydeki kupa maçını hatırlattı.

Kesinlikle..

Lincoln oynasaydı Orta sahada bu baskıyı asla yapamazdı :)
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Alıntı yapılan: carsi52 - Nisan 27, 2008, 21:55:30
Anti fenerLiLer için iyi oLdu.
uLan bazı beşiktaşLıLar var gese goL atınca goLLL diye seviniyor bu nasıL iştir anLamadım.

Çok haklısın izlediğim yerdede böyle şeyler oldu.Ben kılımı bile kıpırdatmadım resmen.Banane ya gs gol atmış napıyım.

Guti ORÇ.

sanırım bu maçla beşiktaşın şampiyonluğu matematiksel olarakta 0 a indi...