Ana Menü

Stamford Bridge de Beşiktaş taraftarı

Başlatan CHEm !, Nisan 17, 2008, 11:24:14

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KeePSaKe

Beşiktaş da en son gidicek kişilerden birisiydi Sergen yazık oldu adama
birde anonsta demiyormu Beşiktaş seyircisi lütfen yerlerinize oturunuz diye o maçta kim oturur yaa  :bjk
Since 1903

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Alves

Süper ya
Beşiktaş seyircileri lütfen yerlerine oturunuz
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Anarchy*

Bu nasıL bi' anons ;D
Sergen hakkında yorum biLe yapma ihtiyacı duymuyorum.
Kalite ortada.

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

Bircan*

Lütfen yerinize oturunuz mu hahaa :D o zaman bunlar hiç beşiktaşın özellikle inönüde maçını izlememişler :D :D
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

carlito1903

Ne maçtı be, gollerden sonra tüm mahalleyi ayağa kaldırmıştık ;D

Yanılmıyorsam son 5 yılda Şampiyonlar Liginde Chelsea kendi evinde sadece 2 yenilgi aldı biri biz diğeri de Barcelona :)

saldır beşiktaş

anonsa bak bu anons sustururmu bizimkileri be sergen herzmanki gibi
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

dogucann

ya sergeni şu anda ne biliim bi yetkili falan olsa en azında şimdiki futbolculara(futbolcu demeye bin şahit ister)futbolu öretirdi baba ya o başkan yıldırım soyadını unuttum ;)(sonuna başka şeyler getirdiimiz için)ona BEŞİKTAŞLILIK duruşunu öğretirdi!!!

:bjk :bayrak :bjk :bayrak :bjk