Ana Menü

Beyaz show

Başlatan Simurg, Nisan 15, 2008, 07:48:34

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan mansız_melis

Hala neden başlamadığını bilen var mı ? ;D
28 Mayıs 1994 tarihinde "Kızlar futboldan anlamaz" sözüne tepki olarak doğdum.

CR7

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, yeni sezonda Beyaz Show'da olacakları anlattı...
Geçen hafta sevgili dostum Beyazıt Öztürk ile sohbet ettim. Yeni sezona son derece iddialı hazırlanıyor.

Bir kere stüdyo dekorunu ve ışıkları tamamen değiştirmiş. Programın içeriğinde de köklü değişiklikler var. Hani geçen yıl bu köşeden Beyaz'ı sık sık albüm ve dizi promosyonu yapmakla eleştirmiştim ya, belli ki kendisi de bu durumdan sıkılmış. Yeni sezonda konuklar daha ziyade Beyaz'ın bir moderatör gibi yönlendireceği aktüel konular üzerine sohbet edeceklermiş.

Bu arada Beyaz'ın eski tiplemelerini özleyenlere de müjde: Hüsmen ve Psikopat bazı parodilerin içinde yer alacaklarmış. Ayrıca Tweetcan adında, sanal âlemin iletişim rüzgarlarıyla oradan oraya savrulan yeni bir tip de eklenecekmiş karakterler arasına...
Bir de dünyanın en talihsiz ailesinin serüvenlerini izleyecekmişiz Beyaz Show'da. Örneğin; bahtsız aile, Twitter hesabı açacakmış ama bir tek takipçileri bile olmayacakmış, cemre bir tek onların evine düşecekmiş., yılbaşına bir tek onlar giremeyecekmiş filan...

Ve yeni sezonun en büyük yeniliği: Beyaz, programın son bölümünde konuklarını stüdyodan gönderdikten sonra izleyicilerin arasına oturup onlarla birlikte arkalarından konukların dedikodusunu yapacakmış. 'Gıybet' adıyla ekranlara gelecek bu bölüm, bana göre şovun en eğlenceli kısmını oluşturacağa benziyor.
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)

ERHUN

Başlasın artık ya, cuma geceleri gözümüz arıyor.

ilhan mansız_melis

Banucan

gençler bu cuma başlıyor ;D
FEDA

ilhan mansız_melis

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ERHUN

Alıntı yapılan: unicorn - Ekim 07, 2011, 23:45:20
Yayında şu an.

Evet biraz önce gördüm ama Okan Bayülgen'in programı kadar hoşuma gitmedi. Bir yandan Okan bir yandan Portekiz maçı daha çok sardı beni.

unicorn

Beyaz'ı da çok severim ama Okan çok farklı bir adam.

Yayıncılık konusunda su dökemez zaten Beyaz, Okan'ın eline. Bunu da her yerde söyler. İlk kez çakışıyor programları.
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

ilhan mansız_melis

Özlemişim Beyaz Show'u. :)

CR7

konuklar?

funda arar - ? - ?

ERHUN

Alıntı yapılan: CR7 - Ekim 07, 2011, 23:52:57
konuklar?

funda arar - ? - ?

Deniz Çakır bide iffetteki rol arkadaşı. Temprayı kullanan taksici.

ilhan mansız_melis

İbrahim Çelikkol,Deniz Çakır.

CR7

Beyaz Show yine şahane!
14 Ekim Cuma 23:00
Rafet El Roman, Ivana Sert ve Fırat Parlak bu gece "Beyaz Show"da!

Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk - show programı "Beyaz Show"a bu hafta; son yılların en güzel aşk şarkılarına damgasını vuran, farklı yorumu ve sesiyle gönüllerde taht kuran, müzik dünyasının güçlü isimlerinden Rafet El Roman, giyinme uzmanı olan ve ikoncan olarak nitelendirilen Ivana Sert ile "Komedi Dükkanı" programının gizli kahramanı, acaba nasıl biri diye merak edilen yönetmen Fırat Parlak konuk oluyor.

Ve, Beyaz Show'un yepyeni bölümleri...
Ekranların en yoran, en çok takip edilen tartışma programı "At Gözlüğü", "Benzerler", "İspikçi" köşeleri ve muhteşem sohbetiyle "Beyaz Show"un bu bölümünde de ekran başındaki herkesi şahane bir eğlence bekliyor. Sakın kaçırmayın!

CR7

Hadise, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Çağatay Ulusoy bu gece "Beyaz Show"da!