Ana Menü

Saymakla Bitti O Günler ! DIABLO Asker Hosgeldin!

Başlatan SATUKBLADE, Nisan 14, 2008, 21:45:06

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özLemTA

git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

SATUKBLADE

DIABLO

Arkadaşlar antep umduğum gibi güzel çıkmadı meğer ise sürgün yeri imiş oysa hayatımda karakola gitmişliğim yok nede yolda polis çevirdi sabıka namına hiçbirşey yok ama nedense beni sürgüne gönderdiler komutanlar gözüaçık bizi gözetliyor bi hata yapsada hapse atsam diye komutanlarda sürgün anlayın halimi en alt devre olduğum için yemek getir götür temizlik işleri bize bakıyor 88/2 gruplar gelene kadar böyle gidecek yani 10 ağustos'a kadar bayağı bi zorlancam günde ortalama 3 saat uyuyorum şuan iskenderundayım askeri hastaneye sevkettiler bacağımdaki rahatsızlıktan dolayı o kadar ciddi olmasına rağmen bakmadılar bile röntgen'e 10 sn baktı 1 ay sonra kontrole gel dedi spor istirahati bile vermedi oysa revirde komutan koşma yasağı getirdi şimdi ne yapcam bilmiyorum gece gündüz Allah'a dua ediyorum.
Ha birde şunu öğrendim askerde teksin kimsen yok hepsi palavra bir kendim varım birde Allahım var şuan başka kimsem yok kidün komutanada söyledim komutanım askerlikten soğudum sevmiyorum dedim oda bende sevmiyorum ama ne yapcaz diyor şuan aklımda tek bişey var çıktığıum gün nizamiyenin kapısından çıkınca bağırıcam ÖZGÜRLÜK diye ondan sonrada bi Allahın kulu rütbeli olsun asker olsun muhattap olmucam benim gözümde şuandan itibaren bitmiş bulunmakta 399 gün sonra özgürüm sadece özgürüm.
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

hepsiyAh

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

Askerde nereye gitsin sürgün yeri derler zaten cihan :)

İskendurundaydm SÜrgün dediler..

Nar suyu ile askerlik yapa yapa bitrdim

Salla..

Alt devren gelsin biraz rahatlarsın

1 alt devre daha gelince gelmek istemezsin

Hepsinin canı  cehenneme

o kadar kızıyorum şu askelriğe
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

Aynen öyle volkan 10 ğustostan sonra rahatım sadece sabah sporu var öğlen eğitim kademedeyim atış destek timindeyim telsiz ve dürbün olayları azda olsa okumuşluğumunun verdiği avantaj var etrafın paso kürt olunca ;D  adamlar durmaksızın 2. frekansta konuşuyor ha iyi arkadaşlarımda var ortam idare eder sohbet edilecek güzel arkadaşlar var tek kötü olay boş kaldığında aklına sivil gelince kafayı bozmak o sebepten dolayı komutanın postası olmaya bakıcam işleri çok yoğun ama hiç değilse vakit geçiyor

Alt  devreyi sabırsızlıkla bekliyorum ondan sonra rahatım hatta vakit geçmicek o sebepten postalığı istiyorum ama boş kalmamak psotaya ne iştima var nede nöbet yüzbaşının peşinden koşturuyor.

çoğunluğunun canı cehenneme diyorum aralarında iyilerde var ama özellikle yüzbaşı tayfası sadece Allah a havale ediyorum Allah bildiği gibi yapsın ağaçlar bizlerden daha değerlidir diyorum başkada bişey demiyorum.

Kendinize iyi bakın iyi günler

forzaChelsea

Kralkartal21

Cihan abinin söylediklerinden anlayarak;

Bu komutanları anlayamıyorum.

En ufak bişeyde ceza veriyorlar.Askerlikte en fazla bu tür olaylardan korkucam.

İnsanda biraz şefkat olur ya acıma duygusu olur. Köpek gibi ceza veriyorlar..!

Tv'de izliyoruz şehit olanların başında ağlıyorlar hiç düşünüyorlar mı ben bu adama neler yaptım diye.

Her komutan böyle değil tabi ki iyi bir asker olmamız için çabalıyorlar ama...................
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: Kralkartal67 - Haziran 05, 2008, 14:14:01

Bu komutanları anlayamıyorum.

En ufak bişeyde ceza veriyorlar.

doğuda görev yaptığını düşün

ve nöbettesin uyuya kalıyorsun

bir komutan geliyor dövüyor dövüyor ve uyandırıyor

diğer komutan geliyor direk askeri mahkemeye sevk ediyor askerliğin uzuyor

sence hangisi daha iyi askerliğinin uzaması daha iyi elbette bir gün teröristler basarsa anlaya biliyorsun
döven komutana baktığında belki birgün çok yorgun olsanda yav dayak yesemde şurada kestireyim diyebilirsin ama askerliğin uzaması insanı düşündürür uykusunu kaçırır ;)

DIABLO

En kötü fotom ama elimdede pc'de olan sadece bu var İnşallah izne gelince hepsini paylaşıcam sizlerle şimdilik bu kadar  :)

forzaChelsea

hepsiyAh

keşke bende erkek olsaydım annem beni yanlıs dogurmus   :-\

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

DIABLO

forzaChelsea

Banucan

cihan abi hayırlı teskereler rahat askerlik yapman için hep dua edicem :)
FEDA

ZeMaHŞeR

aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK