Ana Menü

En Büyük Transfer Skandalları

Başlatan carlito1903, Nisan 14, 2008, 20:21:38

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Bazı transferler var ki takımara fayda sağlayacağına zarar veriyor. Ve seneler geçmesine rağmen hala akıllarda yerini koruyor.

İşte en büyük transfer skandalları:

1) Fenerbahçeli iki yöneticinin Figo'yu Barcelona'da izlemeye gitmesi.

2) Trabzonspor'un Chelseali Schevchenko'yu 19 yaşında Trabzon'da denemesi,beğenmeyip geri göndermesi.

3) Trabzonspor'un Gine'den aldığı Shaka isimli futbolcunun basın tanıtımında defalarca denemsine rağmen üçten fazla top sektirememesi.

4) Fanatik gazetesinde yıllar önce çıkan Ali Şen, Ronaldo'yu almıyor haberi.

5) Tarihinin en büyük transferini gerçekleştirip Campbell'i alan Trabzonspor'un 9 maç üst üste gol atamaması üzerine başkan M. Ali Yılmaz'ın "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" ve "yamyam" demesi ve Campbell'in ülkesine dönmesi.

6) Galatasaray'da bir dönem forma giyen Iorfa'nın oynadığı kulüplerden biri olan ve 18 ay boyunca gol atamadığı iskoçya'nın falkirk takımının teknik direktörü, kendisini antrenmanda görene kadar transfer edildiğini bilmediğini söylemesi. Oynadığı bir başka kulüp olan southend united'a, asıl transfer edilmek istenen kardeşi danel iorfa'nın yerine yanlışlıkla transfer edildiğinin konuşulması.

7) Fenerbahçe'nin transfere 120 milyon dolara yakın para harcaması (2000 yılı)

8) 32 yaşında Fenerbahçe tarafından transfer edilen Kenneth Andersson'un "benim yaşımda bir futbolcuya bu kadar parayı nasıl verdiler anlayamadım" diye açıklama yapması.

9) Beşiktaş'ın Ayhan'ın transferi için 9 milyon dolar bonservis bedeli ödemesi.

10) Kompela isimli şovmen-futbolcunun sadece şaklabanlık yaptığı için gittiği ülkeden Antep'e geri getirilmesi

carsi52

9) Beşiktaş'ın Ayhan'ın transferi için 9 milyon dolar bonservis bedeli ödemesi.
Trabzonspor'un oLayLarına çok güLdüm ya ;D
Bölünür senin için uykular!

Non Mollare Mai

3) Trabzonspor'un Gine'den aldığı Shaka isimli futbolcunun basın tanıtımında defalarca denemsine rağmen üçten fazla top sektirememesi.

Bu çok fena ya ;D
edit

carsi52

5) Tarihinin en büyük transferini gerçekleştirip Campbell'i alan Trabzonspor'un 9 maç üst üste gol atamaması üzerine başkan M. Ali Yılmaz'ın "gol makinesi diye aldık çamaşır makinesi çıktı" ve "yamyam" demesi ve Campbell'in ülkesine dönmesi.

peki buna ne demeLi anıL ;D :ahaha :ahaha
Bölünür senin için uykular!

KeePSaKe

Alıntı yapılan: carlito1903 - Nisan 14, 2008, 20:21:38
2) Trabzonspor'un Chelseali Schevchenko'yu 19 yaşında Trabzon'da denemesi,beğenmeyip geri göndermesi

off bunu nasıl kaçırmışlar abi ya yazık valla
Since 1903

carlito1903

2) Trabzonspor'un Chelseali Schevchenko'yu 19 yaşında Trabzon'da denemesi,beğenmeyip geri göndermesi.

Eğer beğenilip oynatılsaydı şimdi ki gibi bi yıldız olamazdı...

[KralKartal]

:ahaha artik pes ya ..cambell gibi oyuncuyuda harcadilar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

erkann

Fb nin Figoyu izlemeye gitmeside enteresan

NoPasaran

Andersonun bana bu parayı nası verdiler anlamıyorum

:ahaha :ahaha
Aşk bu Aşk !

volkanca.net