Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugur24

süperiz erdem..benim ayaklarım acaip ağrıyo hala yaa..

eRe

bende usaktan sessımı duyurmaya calıstım kalmadı ses falan.harıka bı geceydı ya.bıde ıbrahım akın olmasa :D:D
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

ugur24

eğer son dakikalarda gol yeseydik o zaman tartışırdık ibrahim akın'ı..şimdi galibiyeti kutlayalım.. ;)

Delirdik

oLurmu be ozaman
kim boş kaLeye kaçırcak ;D

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

husoeagle

ya bence artık birilerinin olaya el koyması lazım ibrahım akın gibi bir yetenğei kaybetmememiz lazım

eRe

cıdden cok buyuk yetenege sahıp olan sagda burak solda ıbrahım akın.bunları kazanırsak harıka bı takım oluruz
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

Çarþý Ulan !

cafe yalan oldu ya sabahtan beri aynı msj kimse bişey yazmamış

ugur24

selamınaleyküm..bugün bir ara forum çökmüştü yine..belki ondan yazan olmamıştır..

ugur24

dün açılan pankart uluslararası medyada yer almış..kanal d haber verecek az sonra..

Timurlenk

uğur dün otobüste olanlar aklıma geldikçe gülüyorum.amigonun adı neydi adamlar bütün tezahüratları yanlış söylediler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ugur24

kendini amigo zanneden bir zihniyet işte..ismi mustafa..onunla hep aynı otobüsle dönüyoruz genellikle..her maçtan sonra aynı şeyi yapıyolar..çok seviyoruz deli gibi tezahüratını , çok seviyoruz seni yine diye söyletiyo millete..arkadaşlarla hep dalga geçeriz aklımıza geldikçe..çekseydim keşke kameraya.. ;D ;D ;D

Nazli_

yaziklar olsunnn kaderin boylesine yaziklar olsun  :'(

Çarþý Ulan !

Alıntı yapılan: ugur24 - Mart 05, 2007, 00:48:26
kendini amigo zanneden bir zihniyet işte..ismi mustafa..onunla hep aynı otobüsle dönüyoruz genellikle..her maçtan sonra aynı şeyi yapıyolar..çok seviyoruz deli gibi tezahüratını , çok seviyoruz seni yine diye söyletiyo millete..arkadaşlarla hep dalga geçeriz aklımıza geldikçe..çekseydim keşke kameraya.. ;D ;D ;D

açıktada bi kişi ''kapalıyı kaale almayın'' diyodu buna ne dersin ;D

Brestgerfich

15-20 dakika forumda gezindim,çıkıyorum artık.. kendinize iyi bakın! bye
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

eyup1903