Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husoeagle

Delirdik

BeyLer.. Lütfen ya
sorununuzu msn veya pm Ler iLe çözünüz.

rica ediyorum
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

SATUKBLADE

yeter be artık admin ve mod.lar yok diye iki polemiklerinizi lütfen forumda yapmayın arkadaşlar ayrıca CEZA ALACAKLAR MUTLAKA CEZA ALACAKTIR

Ben Bıktım Şikayette bulunmaktan Yönetim burda değilken bunu güzelce kullanıp onlar geldiğinde tamam herşey RAYINA OTURDU ARTIK İNSANLARI GÖZLEMEYE GEREK YOKTUR gibi ifade kullandırmayı nedense bi türlü istemeyenler var yapmayın arkadaşlar yapmayın BİZE YAKIŞMIYOR.

YANLIŞ YAPMAK YAŞLA İLGİLİ DEĞİLDİR. BÜYÜK OLAN GECE GİBİ OLUP KÜÇÜĞÜN YANLIŞINI ÖRTMELİ
                                                         KÜÇÜK OLANDA YAĞMUR GİBİ OLUP BÜYÜĞÜNÜN YANLIŞINI ALIP GÖTÜRMELİ

habire gurcalama ile bu işler yürümez

SAYGILARIMLA

Adriano

Beyler yakışmıo ama sizlere.. Sakin olun.. Büyüklerimize Saygı, Küçüklerimize Sevgi Lütfen..  
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

AsA

Nedir probLem neden her basLikta bi tartisma oLuyor..? BizLerin tartismadan  bir iki keLime konusmasi bu kadar zormu.,.? AnLamiyorum..?

Unforgiven

Sorun başka topiclerde birbirlerine gider yapmak, sonrada büyüklerine oğlumlu konusmak buyuk yada küçük fark etmez sorun budur ve bundan kaynaklanan bir tartişmadır.

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

SATUKBLADE

hüseyin akşam bişey yapacak mıyız?

CooLDumaN

Kavga yı baslatan kısıılere ve mesajı yazmallarının nıyetıne bakalım.aksam aksam adam gelıp bana uzerınden 1 saat gecmıs yazı uzerınden bıseyler yazıyo.belkıde arkadas benı provoke etmeye calıstı.eger amacı buysada basarılı oldu.uyarı aldım.mod. arkadasları bıraz daha dıkkat etmeye cagırıyorum.
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

husoeagle

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Şubat 07, 2007, 21:51:20
hüseyin akşam bişey yapacak mıyız?

biraz geç kalmadıkmı
yarın sabah buluşalım istersen bize misafir geliyoda dışarı çıkacağım ben :D :D

AsA

benim anLamadim burda sinirLenecek keLime nedir..? Belki saka amacLi yaziLdi orasini dusundun mu hic.,.,? Hemen yok atarim keserim gibi tavir iLe yakLasiLior oLayLara buda yanListir.. Burda hepmiz bi amac vede sevda ugurunda toplandik.. Unutmayin ofke iLe kaLkan zarar iLe oturur...

CooLDumaN

Alıntı yapılan: AsA - Şubat 07, 2007, 21:56:18
benim anLamadim burda sinirLenecek keLime nedir..? Belki saka amacLi yaziLdi orasini dusundun mu hic.,.,? Hemen yok atarim keserim gibi tavir iLe yakLasiLior oLayLara buda yanListir.. Burda hepmiz bi amac vede sevda ugurunda toplandik.. Unutmayin ofke iLe kaLkan zarar iLe oturur...
Olay arkadasın bana ozelden bıseler yazmasıyla basladı.olay bu...

ayaklarının üstünde öl!

SATUKBLADE

postların altında ve pm yolu ile atılan mesajlarda yönetime bildirme butonu vardır rahatsız duyulacak bi olay varsa bildirin ama ikili polemiğe girmeyin lütfen

SATUKBLADE

ben rahatsız oluyorum arkadaşlar burada dostluk ve beşiktaş adına bişeyler konuşalım

CooLDumaN

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Şubat 07, 2007, 22:00:19
ben rahatsız oluyorum arkadaşlar burada dostluk ve beşiktaş adına bişeyler konuşalım
Oyle yapmaya calısıyorum ama sureklı onume bırılerı cıkıyor maleseff

ayaklarının üstünde öl!

AsA

Bu oLay'i tekrardan ozeL'den cozersin... Burda kimsenin kimseyi asagalamisina izin veriLmez.. Sonu oLarak bu forum sahisLarin deiL toplumundur.. BoyLe sorunLar her zaman dedigimiz gibi pm msn veya mail telefon yuz yuze cozuLur burda post yoLLamakLa cozulmez hakLimiyim degil miyim..?