Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

şimdi 2500 > 55000 binden hesapLarsak

3kişi oLsa biLe fazLa gibi ;D
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

Unforgiven

Selam forum milletinin insanları nasılsınız Mod. olmaya sevdalı arkadaslar gördüm burda ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

husoeagle

Alıntı yapılan: CradLeStoNe - Şubat 07, 2007, 21:11:55
şimdi 2500 > 55000 binden hesapLarsak

3kişi oLsa biLe fazLa gibi ;D

vay gökhan uzun zamandır seninle muhabbet te etmiyoruz nasılsın ne var ne yok

husoeagle

Alıntı yapılan: Unforgiven - Şubat 07, 2007, 21:13:27
Selam forum milletinin insanları nasılsınız Mod. olmaya sevdalı arkadaslar gördüm burda ;)

aleyküm selam

Delirdik

A.seLam

nasıL oLaLım yav dersanede koşuşturuyorum. evden çıktığım gün akşama kadar orada kaLıyorum :)
ikinci evim oLacak yakında, aynı anLayacağın..

senin nasıL gidiyor. iş güç hayat..
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Şubat 07, 2007, 21:13:27
Bak oglum ıllaha kavga cıkarmak mı ıstıyon.?
Özelden de bıseler yazmıssın.durup dururken adamın kafasını bozmayın yaww
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

husoeagle

Alıntı yapılan: CradLeStoNe - Şubat 07, 2007, 21:16:47
A.seLam

nasıL oLaLım yav dersanede koşuşturuyorum. evden çıktığım gün akşama kadar orada kaLıyorum :)

iyidir iyidir
bu sene kazanırsın inşallah istediğin yeri
bende ne olsun işte uğraşıyoruz hayatla

Unforgiven

Oğlumlu felan konusma adamı delirtme, kavga çıkarmak istesem farklı şeyler yaparım senle oynamam hem sen kimsin ki kavga çıkarıcam... kafan bozulsa ne olucak gel bakalım merak etdim.istersen adres veririm sana

Alıntı yapılan: CradLeStoNe - Şubat 07, 2007, 21:16:47
A.seLam

İiyi be nasıl gitsin işte ben evde hasta yatıyorum hala izinliyız zaman dolduruyoruz patladım evde, iyi çalişin genclik çalişin ya işallah kazanırsınız.
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

husoeagle

ya yeter artık forumun her topiğinde gerginlik var bu ne ya

Unforgiven

Kardeşim baksana olaya bütün millet oğlumlu felan filan konsuyor,15 yaşinda kendinden 7 yaş büğüne oğlum dıyor normaldir gerginlik olması neyse boşver sen onları dert etmeyin gecer gecmesede gecer elbet ;)

sen nasılsın nasıl geciyor zaman

SATUKBLADE

husoeagle

ya bu bir değil iki değil yeter artık burda amaç BEŞİKTAŞI konuşmak

ben iyiyim sağol

sağol buğra sen nasılsın

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Şubat 07, 2007, 21:28:37
Kardeşim baksana olaya bütün millet oğlumlu felan filan konsuyor,15 yaşinda kendinden 7 yaş büğüne oğlum dıyor normaldir gerginlik olması neyse boşver sen onları dert etmeyin gecer gecmesede gecer elbet ;)

Keske her yası buyuk olan olgun olsaydı.aa arada boyle ıstısna lar oluyo ıstee
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

Alıntı yapılan: husoeagle - Şubat 07, 2007, 21:31:23
ya bu bir değil iki değil yeter artık burda amaç BEŞİKTAŞI konuşmak

ben iyiyim sağol

sağol buğra sen nasılsın

Haklisn ama napalım oluyor arada boşver gecer bişey olmaz. Sadece arkadasın dili sürtdü?!!!

diyoruma bende patladım evde artık can sıkıntısını gidermek istıyrouz işte, arada bilgisayar play station  oynayarak.

Unforgiven

Alıntı yapılan: CooLDumaN - Şubat 07, 2007, 21:33:24
Alıntı yapılan: Unforgiven - Şubat 07, 2007, 21:28:37

Keske her yası buyuk olan olgun olsaydı.aa arada boyle ıstısna lar oluyo ıstee
Olgunlaşan armutdur insanlar  değil.