Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

unicorn

Ewet gitcem. Birazdan çıkıyorum kazana ufaktan yol alcam. :)
Bazı arkadaşlar dün 3-4 gibi kazandayım dedi bakalım gelcekler mi :) ;)
Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

Timurlenk

ulan herkes bana kombine soruyor sanki kombine dükkanımız var

CHEm !

burak seyyar açmak lazım bi tane
24 saat açık kombineci ;D
Allah kitap Beşiktaş

unicorn

Ne Olmuş Yani Büyük Adam Olamadıysak,

Hayallerimizi Satmadık Ya !

Timurlenk

kubilay yaydı herkese pazar günü akatlarda yakalarım ben onu

CHEm !

çift turnikeye uzanan eller kırılsın
Allah kitap Beşiktaş

Timurlenk

çift turnike yapıyorlar cem bende geçen sezonun kombinesi var onuda getiricem yanımda en azından içeri girmesi kolay olur.artık çift turnike girer mi giremez mi bakarız

Unforgiven

Hmm gidin abi gidin takılın uleyn bende gelmek istiyorum bu hastaliğin gözü çıksın yaa
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 31, 2007, 15:24:02
Hmm gidin abi gidin takılın uleyn bende gelmek istiyorum bu hastaliğin gözü çıksın yaa
Gecmıs olsun kardess
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

Sağol kardesim ya cuma gecesinden beri geberiyorum. yine televizyona talim napcaz bu gece bilmiyorm dr hayatda izletmez kacarim bende :) ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 31, 2007, 15:28:00
Sağol kardesim ya cuma gecesinden beri geberiyorum. yine televizyona talim napcaz bu gece bilmiyorm dr hayatda izletmez kacarim bende :) ;D
Bende Hıc adam akıllı hasta oldugumu hatırllamam yaw.olsam bıle 4-5 saat surer.o konuda cok sanslıyım sukurler olsun
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

Yok ya benimde öle tarz bir hasatliğim yok cuma gününden beri hasatnedeyim sanki verem olduk birakmıyor hastane gece bir ağri girdi bacaklarıma kasıldım felan filan ulen kaç tüp kan aldılar hala bişey söğlemiyor kimse ölecem mi ne anlamadım gitdi bir türlü

CHEm !

valla şimdi geçicem karşıya bu soğukta bide dışarda kalıcam
hiç halim yok ya
Allah kitap Beşiktaş

Brestgerfich

aha bende çıkıyorum,kendinize iyi bakın! baş baş
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?