Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazli_

Cumleten selamun aleykum..dogum gunu cocugu geldi awhawhauw  ;D ;D ozlettim biraz kendimi  ;D

Unforgiven

Hoşgeldin a.s DOĞUM GÜNÜ ÇOÇUĞU nasıl geciyor ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Nazli_

hos bulduk,valla iyi gidiyorda bide suratima pasta yemeseydim tam süper olacakti  ;D ;D ;D ;D

Unforgiven

Puhahahahah süper işte kenarlarında kalanı dilinle ağzina atıcakısn yıceksın isteyenede vericeksin,süper olucak afiyet olsun ;D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Nazli_

önümüzdeki bi kac ay pasta görmek istemiyorum  ;D ;D en cok sevindiren seyde bulasiklari ben yikamadim puahaha

Unforgiven

daha ne istıyorusn işte süper bende yıkamıyorum bulaşik ;D

Nazli_

tek bugünlük yikamadim ama ben,saat 12den sonra tekrar kül kedisine dönüsücez  ;D ;D ;D

Unforgiven

Allah yardım etsin kül kedisi ;D patlıcan ve kabakları napcakısn kızart bak bide yoğurtladın mı tamamdir :??? canım çekti ya karnımda acıktı uleyn

Nazli_

Kardesim bizin hanede kabak pismez  ;D ;D babamin en nefret ettigi yemektir kabak  ;D öldürür hepimizi kabak görürse evde wahuahuaw

Unforgiven

gecmiş olsun vallahi ne diyim bende bayılrım kabağa ama patlıcanı sevmem    :ok

AsA

Nazli_

AsA

Nazli_

iyiyiz abi hamd olsun sen nasilsin insallah?

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş