Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Allh iyilik versin bende nasıl olım ya yatıyorum bugunden beri evde hasta olucam galiba her yerim ağrıyor :(
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Alıntı yapılan: Unforgiven - Ocak 27, 2007, 22:02:50
Allh iyilik versin bende nasıl olım ya yatıyorum bugunden beri evde hasta olucam galiba her yerim ağrıyor :(
Gecmıs olsun kardes ıns. ıyılesırsın ben sımdı cıkım ısım var sonra gorusuruz hadı eyvallah
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

Sağol kardes kolay gelsin  sende dikkat et kendine ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

iyi akşamlar herkese..unforgiven bizim managerzone oyunu var ya katılmak istermisin ?

Unforgiven

İiyi aksamlar yanliz ben oyunun detaylarına bakmam lazim patates olmak istemıyorum ne zaman baslıyor ona göre söğleyın bende ararstırm bakım,oyunu yuklemek gerekıyormu işlemci ne herzaman evde değilim çünkü pentium II 400  ona yuklersem kaldırmaz :D oYUZDEN SORDUM ;)

çArþý_ulan

ya beyler bu yarın satılcak olan atkılardan haberiniz varmı kapalı arkasında satılcakmış diye duydum....atkıların resmi olan varmı??

ugur24

oyun internet sitesi üzerinden oynanıyo..bizim şu anda yaptığımız bi lig var..yakında bitiyo..bittikten sonra kupaya başlayacaz..15 şubat gibi..sen hemen şimdi üye ol..çünkü üye olduktan 21 gün sonra transfer yapabiliyosun..en azından transfer günlerin geçer..oyunu öğrenirsin yardımcı oluruz..üye ol hemen..

http://www.managerzone.com

Adriano

Kupada basit rakip istion dimi Ugur :D Ondan cagırıosun :D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Tamam o zaman süper bakalım üyelik alalım şimdi ondan sonrda bakalım kimleri aliyoruz alamıyoruz butce ne kadar :)

ugur24

olum ben zaten düşebileceğim en basit gruba düştüm..sen ve ayberk var benim grubumda..sizden daha basit rakip mi var ?  ;D

Unforgiven

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 27, 2007, 22:23:11
Kupada basit rakip istion dimi Ugur :D Ondan cagırıosun :D
Bence bu kadar emin olam yılların cm/fm şampiyonu durmakta :D

ugur24

oyun çok sarıyo adamı..bağlanırsın zaten hemen..ara sıra hazırlık maçları yaparız..sende tamamen öğrenirsin..üye oldunmu ?

Unforgiven

Invalid or already in use - username

Adriano

OLum varya goruscez senle kendini bişi zannedion son 2 maç kazandın diye.. O gruptan ben %100 cıkıcam 1. veye 2. ama kesin cıkıcam dieri kim olur bilmem ama %101 cıkıcam...
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

eyup1903