Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cmcpgc

iyyim sağol :)

valla önceden söleseydin ayırırdım annemlerin günü vardı :geberdim
Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

Unforgiven

Selam tayfa nasılsınız bakalım :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

İyi canım sağol sen nasılsın nasıl keyıfler :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

çArþý_ulan

s.a sanaldaki teşkilat naptınız be

Adriano

A.s kardes napalım yagmurlu bir İstanbul aksaminda PC'den yagmurlu bir gunde gormustum seni melodisini dinliorm :D

Unforgiven

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 27, 2007, 20:46:24
Bende iyiyim teğmenim :D
Allah iyilik versın :) ulryn bugun bütün gün evdeydim acayıp sıkıldım gayse maçida sarmıyor sıkıcı geciyor

çArþý_ulan

Alıntı yapılan: Adriano 1903 - Ocak 27, 2007, 21:03:42
A.s kardes napalım yagmurlu bir İstanbul aksaminda PC'den yagmurlu bir gunde gormustum seni melodisini dinliorm :D

oda güzel de yarın karlı bi havadamı görcez ne

Unforgiven

Alıntı yapılan: çArşı_ulan - Ocak 27, 2007, 20:51:57
s.a sanaldaki teşkilat naptınız be
A.s kardes görmedim kusura bakma napalım evde yatıyoruz hasta olucam galiba :(

Adriano

Kar gorursek ole bi beste buluruz :D Ve dinleriz :D

çArþý_ulan

iliklerime kadar donucam ben şarkıda değilim ;D

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Unforgiven

CooLDumaN

Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!