Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nazli_

Tam anneme dedim anne yagmur yagmiyo hayret birden yagmur basladi :S:S:S:S  >:(

Unforgiven

Adam 7 ceddini yağmur korur bu şemsiye ile uğurcum yaa adamın kafası calişiyor sende kap marketden bi tane böle şemsiye çık dişarı
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Alıntı yapılan: hasaNazli - Ocak 27, 2007, 13:14:12
Tam anneme dedim anne yagmur yagmiyo hayret birden yagmur basladi :S:S:S:S  >:(
Bız bu ıse halk arasında şom ağızlılık diyoruz ;D
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

CHEm !

uğur kapalıya alsak böle 2-3 şemsiye bütün tribün korunur:):):)
Allah kitap Beşiktaş

ugur24

çok uzak sayılmaz evim iş yerine ama baya şiddetli yağıyo yaa..o şemsiyeden kullanıcağıma tüm gün yağmurdan sırılsıklam olurum daha iyi.. :)

ugur24

valla cem hee..alt taraftakilere yazık..almak lazım.. ;D

CHEm !

bizim kutuya açsan bundan
gerçi kutuya sığmazki bu ;D ;D
Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

Niye ki :D canavar gibi rüzgarda hızını almiş bir şekilde gelirse ayaklar yerden kesilir 60 kg altındakıler lutfen bu şemsiye ile dişarı çıkmayın ucarsınız :) :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

CooLDumaN

Yaw bıse soracam su ısmınızın altındakı yazıyı nasıl yazıyorsunuz?
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

Adriano

Arkadaslar hadi biraz gulelim..

http://www.youtube.com/watch?v=GN8I2SyEiHw   Turkish Barbie Girl
http://www.youtube.com/watch?v=7XkX3BVGSt8   Bana Kitap Al
http://www.youtube.com/watch?v=wbgbBB98S1c  Sütü Seven Kamyoncu

İzleyin Kopcaksınız Ben koptum :D
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Adriano

Unforgiven

Hatun süper yaa ağzimin suyu aktı,hayallerimdeki evlenılcek hatun, annemi kandırabılrsem istemye gitcez :D

Adriano

Ama yanındaki eleman bırakmaz zaten sonu super ya :D
Hello Barbie Lets Go Party yapması super ya :D

Unforgiven

Güzel,baslıbasına başyapıt bu video