Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Delirdik

| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

eyup1903

eyup1903

eyup1903

alla alla saatler oldu kimse yok yaaaa

Timurlenk

eyup1903

nasılsınız bi yaramazlık yoktur inşallah

Timurlenk

yok bi yaramazlık gittim fener maçı biletinide aldım  pazar günü süper olucak

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Timurlenk

eyvallah hocam sen nasılsın nasıl gidiyor

Unforgiven

İyiyiz be nasıl olalım bende evdeyım yatıyorum dün öğlen çıktım sonuda çok şükür :) dün izlediniz mi TSK neler yaptı akdenizde rumlara

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Nazli_

Unforgiven

Nazli_

Unforgiven

iyiyim sağol evdeyim yatıyorum ;) nasıl geciyor zaman