Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

s.a arkadasLar...teymenımm burdamısın? yenı nıckım nasıL ama sadece 'd'harfi eksik cıkmıs bnden kaynakLanan bısey diiL.matbaada yanLıslıq var=)

Unforgiven

Güzel yiyidcim olsun matbaa bidaha basar olur biter ;)

İiyi değil yiyidcim cumartesi gecesinden beri hastanedeyim maçida hastanede izledim doktor'la kavga etdik maç yüzünden kapatdı televizyonu bende actırdım ;) şimdide hastanedeyim akşam çıkarım herhalde :D
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

hayırdır be abii neyın var yaa bısey mi oLdu? doktor  kesın fenerlıdır ondan ızletmemısdır=)

Unforgiven

Cuma gecesi işte saat 02:30 cıvarinda rahatsızladım bacaklar kasıldı kramplar girdi işte g.türdüler doktora oda yatırdı bi ton test yaptılar gözlem altına aldılar yatdık gayse maçini izledim sakın sakın sesi çıkmadı doktorum dün gece beşiktaş maçini izlerken Ricardınhonun yaptiği asiste zıplayınca yerimden doktor kızdı :D kapatıcaz ama televizyonu dedi.

Bende sen benim kim olduğumu bılıyormusn dedim :D kimsiniz dedi doktor bende BEŞİKTAŞLİYIM dedim. O yuzden heryerde her sartda izlerim maçi, tabutda olsam bile radyodan dinlerim maçi dedim. Kapatalım maçi hemşire hanım dedi, bende kapatırsanız kacarım dişarda izlerim dedim oda tamam açık kalısn hemşire hanim hastanın yanından ayrılmayın maç bitene kadra dedi ;) bitdİ.Bide TRT de yorumları dinledim ;) sonra gece pert tabi yine ağri artdı doktor geldi konustuk felan fialn o kadra yani?

dejembeji

abiii cok cokk gecmıs oLsun sımdı ıyısındır umarımm....bak sen doktora ıyı cevabını vermıssın ama bn BESIKTASLIYIM=) helal be abi hemsıreyıde bjk Lİ yapsaydın keske:=)

Unforgiven

Sağol canm ; Hemşire beşiktaşli zaten gerek yoktu doktor güldü zaten ;) şimdide bakalım birazdan çıkarım herhalde bilmiyorum birakırlar herhalde dinlenceksin diyor doktor izin aldık zaten hiç yoktan 20 gün yatacaz evde

dejembeji

wayyy kaytardın bakıorumda işden=) cok cok gecmıs oLsun yenıden abii..dıkkat aman kendıne hemsireye seLamLar=) bı ara ugruycam yanına soyLersın=)

Unforgiven

Tamam söğlerim öle ya kaytardık işten hiç yoktan yazın tatile nasıl çıkcaz bilmiyorum ;) neyse hallederiz işallh o zamana kadar bakalım artık tesekkür ederim hemşire yanıma geldi söğledim selamini ama güzel bak hemşire ;)

dejembeji

aa evet sımdıde yazın tatıle cıkamıycan dımıı orasıda varr...abi reziL ettın hemsireye beni=) soyLernırmı yaa..abı güzeLLiği onpare etmez bndeki bu aşk oLmasa=) bunuda iLet kendıLerıne=)

Unforgiven

Vayyyyyy vayyyy :) senin dilin neler söğlüyor kardesim.
Şaka yaptım ya söğlermiyim hiç geldi,ilac verdi gitdi.

Ama gel yanıam teşşekür etmeye gideriz beraber,tatil de ayarlıcam artık rapor alıcam 10 gün öle apıcam herhalde oda maaştan kesilcek uleyn bu hasatlık komple zarar ya :(

dejembeji

tamam tesekkure gıderız beaber.. bn cıcek ısınden ıyı anlarım kaparız bı bahceden cıcek dayanırız kapısına=) kesıLsın be abiii yeterki maasdan kesıLsın sen keyfıne bak.yap tatılinii

Unforgiven

Çiceği dert etme ya hastanenin bahcesinden toplarız gerekırse..

Öle ya bakalım artık yapcaz bişeyler sen neler yaptın beni boşver şimdi nasıl gceti haftasonu

dejembeji

abıı sorma hafta sonu super gecdıı...arkadas sagoLsun getırdı..bırılerını cıkdık pıknıge bakdık keyfımıze=) anLadın sen onu=)

Unforgiven

Süper gez gez tabi yaşa gencliğini zamanı değerlendir.

Anladım ben anladim ;) ve seni yürekten tebrik ederim nobreyle beraber hat trick yapmişisn ;)