Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

sanada selamn kardes ben iyiyim sen nasılsın :) Nasıl geçio gunler asker :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ZeMaHŞeR

alşama kadar bölükteyim...65 gündür ne spora,ne eğitime çıktım....böle giderse yan gelip yatarak askerliği bitireceğiz...12 gün sonra dağıtım var..onu bekliyoruz...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Nazli_

ZeMaHŞeR

a.s kardeşim...hoşgeldin..nasılsın

CHEm !

şampiyon beşiktaşım ne istersen iste benden istersen tek kağıtla istersende çift kağıtla
istersen kova yapıp bayılalım stadlarda
istersen harlayalım iki kilo cigarayla
lay lay lay lay layayayya  :haydaaa :haydaaa :haydaaa
Allah kitap Beşiktaş

Nazli_

ZeMaHŞeR

kötü,çok kötü..anlatılamayacak kadar kötü...

Nazli_

ZeMaHŞeR

düzelmem kardeşim..benim için hayat 3 hafta önce bitti..bu asker ocağında yapa yalnız kaldım..tüm sevdiklerim teker teker gitti...onların acısına artık dayanamıyorum....bir an önce ölmek için dua ediyorum ALLAH'A...

Anarchy*

çArþý_ulan

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Anarchy*

çArþý_ulan

iyiyim havaya güvenemiyom ne giysek ya

Unforgiven

;D Sıkı giyinin genclik evde ne var ne yok giyin üstünüze :) en cok bugun kü maça gelemicem ona yanıyorum varya :(
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b