Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

husoeagle

benimkide ateş seni çağrıyor gibi oldu
ateş seni çağırıyor dedimde karnım acıktı
bi xxl olsada yesek :D

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

SATUKBLADE

napim bitanem öle takılıyoruz işte seni sormalı hayatı sen yaşıyorsun

CHEm !

valla dersane ev başka bişi yaptığımız yok
Allah kitap Beşiktaş

SATUKBLADE

genel sosyal hayat olarak dershane var oda yok bizde :(

pascal24

baya makara yapıyoruz hadi bakalım
Köylü Köylü FERİKÖY'lü.......

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

İyi be canım sen nasılsın bu arada soad dinlemeye devam mi?

Adriano

Dinlerim de yani okadar bagli deilimdir :) Hayirdir nerden cikti :D

Unforgiven

Dinleme diye söğledim, yaptıklarından haberin varmi eylem felan konser biletleri şarkı sözleri felan filan ???

Anarchy*

Adriano

A.s gunaydın iiim ben sen nasılsın :)