Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

niye sıkıcı takıl çık dişarı gez eğlen
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

husoeagle

CHEm !

hava güzel deil ya
bgn hiç çıkmadım
çıkarsam bi sigara yakıcam ya kendimi tutamam ;D

evet abi yaptık bişiler :)
Allah kitap Beşiktaş

Unforgiven

Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

husoeagle

ooo yakışır
yalnız satuk duymasın ;D

CHEm !

duysun abi duysun alem böle aşkııı ;D
Allah kitap Beşiktaş

husoeagle

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

husoeagle

buralarda birazdan gelir görürsün :D

Unforgiven

CHEm !

satukcuğummmmmm die bağırsam gelirmi ;D
Allah kitap Beşiktaş

husoeagle

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

husoeagle

satukcuğusssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
cem seni çağırıyor

Unforgiven

şşşşşşşşşşşş kimse duymasın