Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SATUKBLADE

çArþý_ulan

iyidir kayseri kartalı senden nbr !

Unforgiven

şşşşşşşşş öle tabi abicim üst teymen olsa yine iyi aramız iyi oluyor onlarla ;) en düşük rütbe benim ondan sonrada ALBAY geliyor gerisini sen düşün burası yıldızdan gecilmiyor ;) işil işil çok yıldızlı bir gece ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

iyiyiz waLLa bugracım ... hadı hareketLendi bura waLLa boyLe dewam!..

Unforgiven

Fazla harektde karişklik sağliyor be  yiyid cim ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

waLLa bnde ısterdm asker oLmak senın gibi.. ne guzeL.. hıc diiLse bı agırLgn war be abiii.. o uniformayı gıydıgın zaman şöLe bı duurucan bıdaha dusuncn:) haksızmıyım?

Unforgiven

Öle tabide o ünİformada çok dikkat cekiyor be abicim, ne yapsan sırıtıyor sevgilinle bile yürüyemezsin ;) eve atmak için sorun yasamazsın ;) sorduğu zamn üniforma ile parka gidemeyız herhalde olur ;)  :haydaaa :haydaaa :haydaaa

Adriano

Hepinize hayırlı geceler forum milleti nasılsınız nasıl gidiyor :)
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

dejembeji

oyle bi yürürsün kii varya..... bazı kızlar varıdr uniformaLı erkek gordüğü zaman biterLer... kıymetini biL waLLa bıde üstteymen yada daha ust nyse artıq ondan oLursunda karızman ıyıce bı artar:)

Unforgiven

Yok be yavrum bizm derdimiz kız değil bakanlarda liseli ;) oluyor olmaz oda bize en fazla dikkat cekenler deniz subaylarıdr beyaz beyaz yazın ben bile hastayım onların üniformaya  işte;) birde sağlam bir tayın gelsede heyecan gelse hayatımıza ya ;) dağda şerefsiz avına çıksam  onu istiyorum artık

SATUKBLADE

valla dizimi bekliyorum başlasın kaçacam hemen

dejembeji

evet beyazlar ıcınde guzeL oLuolar dıkkat faLan cekerLer ah keske bızde oyLe beyaz bısey nasıp oLsaydı bak sen o zaman:=) geLir geLir merak edme sen ıyı bı yer geLir ama 2 yıL daha var:)

Unforgiven

Sorma ya nasıl sevindim yüksek ova çıktı diye  ;) neyse bakalım artık kısmet rütbe gelse baride ordan yırtsak ;) tahmin edebiliyorum senin az bucu havani;) çok can yakarsın çok?

dejembeji

bızden gecdi be abi... eski kızLar sımdı yoq piyasa durgun:) yabancı piyasaya bakıorum yazın. kamu fonu faLan alıorum dowize yatırım yapıyorum:)