Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Ekledim canım benim ama bekle birazdan tek kalinca konusalım ;) şimdi yanimda albay felan var dosya yazıyorum geyiğne burda takılıyorum yakalandık mı bıtdık ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

dejembeji

anladım abii sen bak keyfıne aman yakalanma:) sonrada konusurz farketmez bnm ıcın

Unforgiven

Zaten gidicekler birazdan 15 dakika osnra felanda ben çıkıcam eve gitcem baya gceti mesai saati ;)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

özLemTA

git ona git benden seLam söyLe..
aRamasın aRtık hiç beni öyLe,
git ona git benden seLam söyLe,
son pişmanLık fayda etmez git ona söyLeee !!! ;)

dejembeji

tmam abı o zaman bnde bırasdan cıkacam zaten artık aksama yada yarın konusruz

dejembeji

AsA

Unforgiven

çArþý_ulan

yenibosnadanda selamlar nası gidiyo beyler

dejembeji

a.s kardesim iyii gidiyor waLLa seni sormaLı...hadii beyLer haraketLendıreLm burayı biras...

Unforgiven

A.s kardes hoşgeldin iyi nasıl olsun bilgisayr başinda pinekliyoruz ;)

çArþý_ulan

iyilik Allah'a şükür ya...son zamanlarda çok donuk burası sanki dimi

dejembeji

msn acıq diiL galiba abi senin haLa?

Unforgiven

Hala şubedeyim canım ya açik değil ;) cıksınlar bende çıkacam bekliyorum işler karışık burda ;)

dejembeji

hea anLadım abı bn sandım eve geLdın aman tamam acma sakına ustteymen falan laf yeme..cıksınLar doya doya ac msn nı şşşş ses yapma:)