Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unforgiven

Tamam işte meslek meslektir canım sonuçta vasıflı eleman olucaksın ? :)

ilerde yükselirsin de off off sonra sana bide hayırlı kısmet bulurlar :)
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

Non Mollare Mai

şşş :) uğur sen işine normaL bi şekilde devam et kardeşim. AdıgüzeL napıyo. Muaheuahe ;D
edit

ugur24

:geberdim adıgüzel tombul...  :geberdim selamı var..  ;D

Unforgiven

Kardeşler hepinize iyi geceler allah rahatlık versin sabah işe gitcez.. :) ;)

Hadi hep beşiktaşla kalın :P
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

ugur24

Non Mollare Mai

SağoLasın sanada allah rahatLık versin ii uykular. Uğur başka acayip isimLer qeLiyomu ;D
edit

xxdoggyxx

18.03.2007

ugur24

var tabi olmazmı..aklıma ilk gelenler tevvabil usame sağlam var..hasan puşti var..hubuyar kaya var..valla bunlar gerçek..sana yine kopyalar gönderirim bi ara..  ;D

Non Mollare Mai

:geberdim komedi tam ya puşti mauehau ;D maçta keyifLendi.
edit

ugur24

bazıları acenteye geliyo gülüyorum çaktırmadan ismi gördükçe tutamıyorum kendimi..ebru kocaağa var tanıyomusun acı hayatta oynuyo..o da geliyo bize 6-7 ayda bir..güzel kız yaa.. :-*

Non Mollare Mai

Yok seyretmiyorum acı hayatı. Ben öLürüm qüLmekten karşısında vaLLa. Mzone da stad yapmayı öğrendim yaptım 2 Haftaya kadar inşa ediLiomuş öLe dedi voLkan abi. 11EUR koLtuk başınaymış. Stad bana 140 euro ya patLadı. qitti paracıkLar.
edit

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

mdc

HAYATTA BEŞİKTAŞ

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Unforgiven

Günaydin millet ,
Askerler kalkalı kaç saat oldu forumda hala uyuyanlar var ;)