Ana Menü

Serbest Bölge.. -Ulusal Geyik Topic'i...

Başlatan AsA, Kasım 18, 2006, 19:10:27

0 Üyeler ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

husoeagle

Dem@

TurkishTank

imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Dem@

cmcpgc

Bu vatan askiyla büyüdük biz anam
Sahip olamaz ki topragima düsman !
Binlercemiz öldük, yine de ölürüz
Yildiramaz kimse iste son sözümüz !

Dem@

geceden beri nettesin ayşegül uyumadınız mı nazlı ile :)

cmcpgc

yok be abla yeni uyandım ben :)
nasılsın

Dem@

iiyim ablacım baktım maşallahınız var 2,30 akadar yazmışsınız benimde boğazım çok kötü dün girişte yağmur yağmıştı  hem üşüttüm hem ses yok volum kısılı :)

ugur24

günaydın arkadaşlarım..sabah altıda eve , dokuzda işe geldim..acaip uykum var.. :-\

cmcpgc

geçmiş olsun demek abla. evet gece 1de yatıyodum aslında ama bırakmadılar .:)
günaydın uğur sen şimdi açsındır bi de :P

ugur24

en son maça girmeden önce köfte ekmek yedim..ondan sonra yemedim hiçbir şey..ama acıkmıyorum nedense..

Dem@

hadi ya niye bana ısmarlamdın hain uğur ben görmedim kimseyi wallaha hatta üstümde takıma ait hiç biey yoktu işten geldiğim için topuklu çizmelerle zıpladım topuk kırıldı tam komediydim ben ya  ismini anmak istemediğim bir gruptan çok daha popüler oldum bideeeee biletimizi alırken alen telefonla konuşuyodu ay bi bakıştık 10 dk çok inceledi beni  ;D bende diyom bu bana niye bööle bakıyııııııı

ugur24

stada saat altı buçukta geldik..belkide görmüşümdür seni ama tanımadığım için doğal olarak gelememişimdir yanınıza..alen abi evli diye biliyorum..fazla bakışmayın.. ;D  bu arada ankara ne kadar soğuk bir yermiş yaa..

Dem@

wallaha ben havaşta çay içiyodum  7 30 a kadar oturdum orda bandanalı hoş şeker biri gördüysen çıtı pıtı bil ki o benim bakıştık derken ulan gözümün içine içine bi tuhaf baktı ööle sevimli bakmadı zaten kendisi telefonla konuşuyodu ki hem benim aşkım war aleni napam ben