Ana Menü

Anelka sahnede: 0-2

Başlatan carsi52, Aralık 23, 2006, 23:16:13

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Anelka sahnede: 0-2
İngiltere Premier League'de 19. hafta mücadelesinde Bolton Wanderers Manchester City deplasmanına çıktı. Sahnede Nicolas Anelka vardı: 0-2

Hafta içi bu sezon Bolton'da gösterdiği performans üzerine Ada basınınca eleştiri yağmuruna tutulan ve City teknik direktörü Stuart Pearce ile tarışan eski Fenerbahçeli Nicolas Anelka eski takımı M.City'e acımad ve attığı iki gol ile Bolton'u uçurdu.

Bolton M.City'i ilk yarıda 8 ve 28. dakikalarda Anelka'nın attığı goller ile 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Anelka yine daha önce Bolton'un Arsenal'i farklı yendiği maçta iki gol birden atarak takımını sırtlamıştı. Bu iki gol ile birlikte Fransız golcü Bolton forması altında attığı gol sayısını 5'e çıkardı.

Bu sonuçla birlikte Bolton ligde üst üste 3. galibiyetini alıp puanını 33'e çıkartarak  5. sıradaki yerini korudu. M.City ise son üç haftadaki 3. yenilgisini alarak 20 puanda kaldı ve 15. sıraya kadar geriledi.

ALINTIDIR...
Bölünür senin için uykular!

BerkAy1903

anELka ii iş yapıo ya eziklerde 20 haftada 2 gol atmıştı:D:D:D
19o3

jogabonito

anelka coştu zaten adamın şuana kadar 7 golü var

Unforgiven

Anelkayı oynatcak tek adam vardı oda bolton.t.d neyse ben isterdim bu adamı beşiktaşim alsın Ricardınho nun önünde tek forvet oynasın çatir catir basardi içeri topları, neyse sonuç ne Anelka çok buyuk topcu kim ne derse desin geldiği takımda eğer huyuna gidersen sana gol sıkıntısı çektirmez ve üstüne görsel şölende ekler çünkü onun adı; Nicolas Anelka
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

[KralKartal]

buyuk oyuncu heryerde buyuk olmali,
anelka BUYUK oyuncu degil ama iyi oyuncu..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Unforgiven

Büyük oyuncu zaten her yerde büyüktür beşiktaşimin 1/2 yenildiği maçi izleyenler anelkayı görmüştür febe ile yaptiğimiz hiç bir maçtan korkmadım takı bu adam alınan kadar sonra gitdi rahatladım bu adam tek başina takım huyuna gidilirse neyse tek başina sırtlıyor bolton'u yakaladiği topu basıyor içeri
Kimbilir sen benim halimde sakinliğimde ne buldun,bense yorgundum kendi kendime sokuldum,uyuya kaldım AKLIMIN İPLERİNİ SALDIM o giderken biran durup peşinden baktım nedersin,umarım beni affedersin nedersin,umarım beni affedersin,belkide terkedip gidersin,nedersin[/b

onur can

anelka  fener de  iş  yapamdı  zaten  eziklerden adam  gibi  kim  çıkmış

berk1172

ezik p...ler yeter artık yeter kendi bestenizi yapın eziklikten çıkıp insanlığa sapın sözleri değiştirince yeni beste oldu sanmayın dolmabahçeye gelin biraz bizi örnek alıın...