Ana Menü

Yattara'da mutlu son !

Başlatan carlito1903, Nisan 10, 2008, 19:16:10

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Trabzonspor'da hakkında transfer spekülasyonları yapılan Gineli yıldız Yattara'nın durumuna son noktayı, başkan Sadri Şener koydu! Şener, Yattara ile sözleşme yenileme konusunda anlaştıklarını açıkladı!

Başkan Sadri Şener, İhlas Haber Ajansı muhabiri Mehmet Faruk Sevinç'e yaptığı açıklamada, bir çok takımın transfer listesinde bulunan Bordo-mavili ekibin Gineli futbolcusu Yattara ile sözleşme yenileme konusunda anlaştıklarını belirterek, "Kendisiyle 3 yıllık anlaşmaya vardık. Resmi sözleşmeyi ilerleyen günlerde imzalayacağız" dedi.

Başkan Şener, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü de kaydederek, "Yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Yabancı futbolcu transferinde büyük mesafe katettik. Yeni sezon hazırlıkları başlayana kadar transfer görüşmelerini büyük oranda tamamlayacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni stat projesiyle ilgili olarak da Başkan Şener, "Stat projemizle ilgili olarak sayın Başbakanımız Trabzon'a geldiğinde bir görüşme yaptık. En kısa sürede Akyazı sahilinde dolgu çalışmalarını başlatmak istiyoruz. Yeni yapılacak statta atletizm pisti yer almayacak. 2011 yılında Trabzon'da yapılacak Gençlik Spor Yaz Oyunları'na kadar stadımızı yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Guti ORÇ.

NoPasaran

:-\ :-\

Kötü oldu bu  :-\
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

sinan engin yattara ribery gibi oyunculari bulur bize volkan
sen merak etme:D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Non Mollare Mai

Eninde sonunda Beşiktaş formasını giyecek bu adam :)
edit

carsi52

Kötü oLdu harbiden bu haber.
Bölünür senin için uykular!

Kralkartal21

Belki bu işte birşeyler vardır.Ben Yattara'nın 1 sene daha Trabzon'da kalacağına inanmıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Anarchy*

Alıntı yapılan: Smyrnian Senna - Nisan 10, 2008, 20:33:26
Eninde sonunda Beşiktaş formasını giyecek bu adam :)

Banada oyLe geLıyor :)

keskinli

satarken daha cok para kazanacaklar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

[KralKartal]

simdi 5 milyon + aydini isterler bunlar
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Nisan 11, 2008, 13:19:30
simdi 5 milyon + aydini isterler bunlar

Bizim yönetim kabul etmez, bunlara ek olarak Batuhan'ı da vermek isterler !!!

M34

aklim almiyor. niye imza attiriyor ki bizim yöneticiler? yattaraya gitselerdi, al sana trabzonun 3-4 kati, bize gel deselerdi .. vallahi 2-3 milyonum olsaydi ben alirdim yemin ederim.