Ana Menü

Avrupa Yakası

Başlatan erdibatmaz, Nisan 09, 2008, 19:50:16

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

IL Capitano

son bölumde Tanriverdiyi (Sarp) Besiktas formasiyla görmek cok guzeldi  :ok
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

Cem Goren

Alıntı yapılan: IsVecKarTaLi - Mayıs 18, 2008, 12:51:59
son bölumde Tanriverdiyi (Sarp) Besiktas formasiyla görmek cok guzeldi  :ok
evet çok güzeldi ama burhan gibi birine futbol öğretmesi birazcık zor ;D
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Cem Goren

çarşamba ve cuma tekrar bölümlerini veriyorlar zaman gecsşn diye bakıyorum arada

Cem Goren

avrupa yakasında yaprak dökümü
eylül ayında tekrardan başlayacak avrupa yakasında kubilay ve yeri geldiğinde gülenay rolünü canlandıran vural celik ve iffet rolünü canlandıran hümeyra yeni sezon çekimlerinde yer almayacaklar

IL Capitano

Humeyranin birakmasina cok uzuldum ama bu vesile ile belki Ata "Volki" Demirer geri dönebilir. Atanin ayrilma sebebi hatirladigim kadariyla Humeyra ile olan kavgasi idi.
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

gözzde_bjk

İfot olmadan olur mu ya :(
Eger ayrılma nedeni Volkan'ın geri dönmesi nedeni ile ise çok üzülürüm.Volkan olmadan gayet güzel devam ediyordu dizi.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

beckyZWICKY

yeni sezonda diziye ŞENER ŞEN'de katılıyor sacitin babası olarak memleketten gelip sütçüoğlu ailesine katılıcak :)

Kaynak: Atv Ana Haber.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

Cem Goren

Avrupa Yakası süpriz transferiyle yeni sezona damgasını vuracak. Türk sinemasının ünlü ismi, Avrupa Yakası'nın yeni bölümlerinde Sacit'in Gaziantep'ten gelen babasını canlandıracak.

ATV'nin sevilen dizisi 'Avrupa Yakası' yeni sezonda izleyicilere sürprizler sunacak.

Ekrana geldiği ilk günden beri büyük beğeni toplayan ve Gazanfer Özcan, Tolga Çevik, Engin Günaydın ve Binnur Kaya gibi birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda barındıran diziye Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen de katılıyor.

Usta oyuncu yeni sezonda, Sacit'in Gaziantep'ten gelen babasını canlandıracak.

carlito1903

Şener Şen mi  :o

Sezona bomba gibi girerler Şener Şenle heralde...

bahadıR

evet bu sezon daha güzel olcak
bu arada Volkan yeniden döncekmi?
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

Simurg

artık dizi bitse demeye başladım iyi güzel dizi ama çok tadını bozdular;) bence yeni bir proje daha çok ses getirir

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

Non Mollare Mai

Ata Demirer, Avrupa Yakası'nın yeni bölümlerinde rol alacak...

Avrupa Yakası'nın ilk dönemlerinden çok önemli bir isim diziye dönüş kararı aldı.
Geçtigimiz günlerde dizinin tecrübeli isimlerinden Hümeyra ve Vural Çelik diziden ayrılmışlardı.

Medyatava
edit

saldır beşiktaş

sevmiyorum şu adamı komik gelmiyor bana
"Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı ıskaladım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı." Michael Jordan

salvador

Sener sende rol alacakmış öle biliyordum
www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

CR7

Avrupa Yakası'nı dükkân için terk etti

Avrupa Yakası'ndan sürpriz bir ayrılık haberi daha geldi... Hümeyra ve Vural Çelik'in ayrılıp Ata Demirer'in dönüş yaptığı diziden ayrılan son isim "Sacit" rolündeki Tolga Çevik oldu
TOLGA Çevik yeni dönemde Komedi Dükkanı'na ağırlık vermek için Avrupa Yakası'yla yollarını ayırdı. Önceki gün TTNET'in yeni reklam yıldızının Gülse Birsel ile Özkan Uğur'un olduğuna ilişkin yazı yazmıştım. Yazı çıktıktan sonra bir mail aldım Gülse Birsel'den, reklamın metinlerini kendisinin yazmadığına dair... Bunun üzerine aradığım Gülse Birsel yeni bir haber olarak Tolga Çevik'in ayrıldığını söyledi.
BİRSEL, "Tolga, yeni dönemde Komedi Dükkanı'na ağırlık vermek istediğini ve ailesine biraz vakit ayırmak istediğini söyledi. Komedi Dükkanı'nın ayrıca turnesi de olacakmış. Bu yoğun trafiğin üstüne bir de Avrupa Yakası zor geleceği için izin istedi. El sıkışarak ayrıldık" dedi. Birsel, çekimleri 12 Eylül'de başlayacak "Avrupa Yakası"nın 24 Eylül'den itibaren ekranda olacağını, sezon başında gidenlerin yerine Ata Demirer'den başka transfer yapmayacaklarını ama ileride diziye sokacağı tek bölümlük karakterlerden tutanları kadrolarına katacaklarını söyledi.

ALİ EYÜBOĞLU İLE ALİCE / Milliyet
[/font]
artık iddaa tahminleri de var
"Tanrı her şeyi görür. Kimse hakkında kötü düşünmeyin" LeBron James
(Cavs'in 55 sayı fark yediği LaL-Cavs maçı sonrası)