Ana Menü

MHK'dan hakemlere sert uyarı !

Başlatan carlito1903, Nisan 07, 2008, 16:46:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Uzun süredir ilk kez bir MHK yöneticisi hakemler hakkında bu kadar sert ve net konuştu !.. Ancak Okçuoğlu'nun "Hata yapan hakemin arkasında durmayız" demesi "Hata yapan her hakem düdüğünü mü assın?" sorusunu gündeme getirdi.
Star TV'de yayınlanan ve Ertem Şener'in sunduğu FutboLig programına konuşan Okçuoğlu, "Hakem sadece hakemlik yapacak. Maçı o yönetecek. Adam gibi yönetecek. İsimlerle uğraşmayız. Doğru dürüst maç yöneten yanımızda olacak, yönetemeyen bırakacak bu işi, bu kadar basit." dedi.

"Bizim hata yapanın arkasında olmamız mümkün değil" diyerek şaşırtıcı bir açıklama da yapan Okcuoğlu tüm hakemlere gözdağı verdi. İşte MHK Başkan Vekili Yüksel Okçuoğlu'nun Star Spor İstihbarat Şefi Uğur Önver'e yaptığı şok açıklamalar:

"Biz bu hata yapan hakemlerin önüne geçeceğiz. Herkes yapacağı işi bilecek. Kural, kaide ne ise maçı öyle yönetecek. Keyfi ya da korkarak icraat yapmaya kimsenin hakkı yok. Herkes futbol oyun kurallarını uygulayacak."

"Biz bu davada adımızı koyduk. Yüksel Okçuoğlu ya da Oğuz Sarvan olmak öyle kolay değil. Ben burada yıllarımı verdim. Burada en ufak acabası olmayan bir kurulumuz var bizim. Kurulumuz acabası olmayan bir kuruldur. Biz buraya icraat yapmaya geldik. Biz öyle keyfi hareket etmeye falan gelmedik. Vakit geçirmeye de gelmedik."

"Babadan oğula geçen sultanlık saraylık da yok. Bizim kurulda hakemlik olacak. Hakem sadece hakemlik yapacak. Maçı o yönetecek. Adam gibi yönetecek. İsimlerle uğraşmayız. Doğru dürüst maç yöneten yanımızda olacak, yönetemeyen bırakacak bu işi, bu kadar basit."

"Bizim hata yapanın arkasında olmamız mümkün değil. Futbol oyun kuralları vardır, buna göre maç yönetilir. Yapamıyorsa bırakacak, yapacak birisi gelir elbet."

"Ben Kuddusi Müftüoğlu'nun yönettiği maçı beğenmedim. Açık ve net pozisyonlara cevap veremeyen hakemleri beğenmem. Bu Kuddusi (Müftüoğlu) olur, Hakan (Sivriservi) olur... Önemli olan oyun kurallarını iyi takip edip yönetmektir."

"Bu hakem camiasında isimler çok önemlidir. Bizim neler yapıp neler yapamayacağımız bilirler. Dürüst adaletli bir ekip yaratmaya geldik. Herkesin bir kariyeri, herktesin bir ailesi var."

"Biz görevi veririz ve takip ederiz. Yapabilen yapar, yapamayan gider."

"Artık derbilerde de sadece bazı isimlerin üzerinde durulmayacak. Kim formda ise o yönetecek. Bu sürpriz isimler de olabilir."

"Hiçbir başkan veya kulüp yönetici bizi arayıp herhangi bir ricada bulunamaz. Biz objektif bir kuruluz ve herkese eşit mesafedeyiz. Bize yakın, bize uzak, bize sempatik, antipatik diye bir şey söz konusu olamaz. Hangi klasmanda olursa olsun, bütün takımlar bize eşit mesafededir. Zaten böyle yaparsanız doğruyu yaparsınız."

"Vatan Gazetesinde yer alan haberde Yıldırım'ın Demirören'in söylediği öne sürülen 'Hakan Sivriservi satılmıştır' iddiası çok ağır bir iddiadır, bu konuyu başkanımla konuşacağım. Haberin detaylarını bilmiyorum."

"Hakan Sivriservi'nin yönetimini beğenmek mümkün mü? Böyle bir şey mümkün değil. Ben maçı izledikten sonra da kendisiyle gereken şeyi konuştum. Ne konuştuğumu merak ediyorsunuz. Herhalde seni tebrik ediyorum falan demedim. Hakan'a çok kısa ve öz konuştum dolayısıyla pek mutlu olacağını zannetmiyorum."

keskinli

gelen gideni aratirmis
insaallah ciddisinizdir bu konuda,hic ümidim olmasada
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

SercanBjk

Her zamanki açıklamalar hep tarafsız oldunuz objektif oldunuz hepde arada kaynayan Beşiktaş oldu.

[KralKartal]

sadece BESIKTAS degil , diger takimlar, kim olursa olsun HAKKI yenmektedir..

yazik gunah
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bölünür senin için uykular!