Ana Menü

Bu Kadar Da Aşağılık Bir Adam Görmedim

Başlatan erdinc1926, Nisan 05, 2008, 23:51:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 90+5'te yedikleri golle mağlup oldukları Fenerbahçe maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Hakan Sivriservi'ye sert eleştirilerde bulundu.

Kafkas'ın çok konuşulacak açıklamaları şöyle:

"Bir kere herkes şu "Anadolu'dan şampiyon çıksın" hikayesini bıraksın. Sahada bir zavallı vardı. İnsanların iyileri var, kötüleri var ama ben hayatımda futbol adına bu kadar aşağılık bir adam görmedim. Ona söyleyeceğim tek söz bu. Sen çıkacaksın ve mertçe bir maç yöneteceksin. Ben bugün kendi antrenörlüğüm adına utandım. Yerin dibine girdim. Bu haksızlığı içime sindirmem mümkün değil."

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında da sinirli olduğu gözlenen Kafkas, oyunla ilgili söyleyeceği çok fazla şey olmadığını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Hayatta iyi insanlar, iyi teknik adamlar var. Hakemler arasında da iyiler ve kötüler var. Anadolu'dan şampiyon çıksın gibi bu tatlı hayale kimseyi inandırmamak lazım. İçime sindiremiyorum. Haksızlığı oyunculuğumda da teknik adamlığımda da hiçbir zaman içime sindiremiyorum. Duygularımı düşüncelerimi net ifade eden bir insanım. Böyle zavallı bir adam görmedim.''

"PARA ALIP VERMEYİ KİMİN YAPTIĞINI HERKES İYİ BİLİYOR"

Kayserispor Menajeri Süleyman Hurma da Fenerbahçe maçının ardından hakemlere tepki gösterdi.

Süleyman Hurma, bir 3. dünya ülkesi maçı oynadıklarını ifade ederek, ''Hakemin maç içinde verdiği kararlara saygı göstermemiz mümkün değil. Penaltıya da ofsayta da bir şey söylemiyorum ama oyun oynatmamasını anlayamıyorum. Oyuncularımızın, bizim sinir sistemimizi bozdu. Türkiye'de Futbol Federasyonu değişti, hakem komitesi değişti ama ezilenler değişmedi'' dedi.

''Oynuyoruz (Teşvik mi aldınız?) diyorlar, geride kalıyoruz (Maçı sattılar) diyorlar'' diyen Hurma, ''Yukarıda tribünden de Fenerbahçeli bir yönetici (Çok para almışlar) demiş. Biz, para alıp vermeyi bilmeyiz. Çok para alıp vermeyi kimin yaptığını herkes biliyor'' şeklinde konuştu.
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

keskinli

serefsizler oynamaya basladi yine
avrupa fatihi diye geseyi kac kere sampiyon yaptilar simdide febeyi tasiyorlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

carlito1903

Helal olsun Tolunay'a çıktı adam gibi konuştu...

Doğruları söyledi ya verirler şimdi bi iki ay ceza...

[KralKartal]

Bizim yonetim desteklemedi mi bu yeni federasyonu..

azizeninde istedigi bir isimdi zaten...

eee, Besiktasin menfaatini dusunen bu baskanimiz,
azize ile bas edemiyorsa, ISTIFA etsin !!

Bu ligde bunlar oluyorsa, Klup baskanlarinin toplanip
ortak karar vermesi gerekir, birseyler yapilasi gerekir..

Bu sekilde olmaz !!! Bugun fenere yarin baskasina,
bugun kayseri yarin baskasi !! YAZIK GUNAH !!
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Kralkartal21

Bencede ceza verecektirler çok dobra dobra konuştu ama haklı adam
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

carsi52

HeLaL oLsun çok güzeL konuşmuş.
Ama ceza yer kesin.
Bölünür senin için uykular!