Ana Menü

Gs'de Şok ! Feldkamp istifa etti

Başlatan carlito1903, Nisan 05, 2008, 11:33:03

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ FELDKAMP İSTİFA ETTİ!..

Son dönemlerde Galatasaray yönetiminin gelecek sezon için Teknik Direktör arayışları biliniyordu. Gelecek sezon için seçimi Feldkamp'ın yapacağı açıklanmıştı ancak bu konuda aralarında yönetimle uyuşmazlık yaşandığı biliniyordu. Feldkamp, Falco Götz ve Topmöller isimlerini önermişti ancak yönetim başka arayışlar içindeydi. Bu uyuşmazlıklardan sonra Feldkamp da istifa etti. Yönetim de istifayı kabul etti. Ancak Yönetim, Feldkamp'ın görevine son verdi demek daha doğru olur. Bu istifadan sonra yardımcı antrenör Ahmet Akcan'ın da istifası istendi. Gençlerbirliği maçında takımın başında Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan sezgin olacak. Sezon sonuna kadar da takımın başında maçlara Adnan Sezgin çıkacak.

Yaşanan bu istifanın gelecek sezon takımın başında olmayacağı bilinen bir hocanın takımı olumsuz yönde etkileyebileceği ihtimalinden doğduğu öğrenildi.

Kaynak:maraton.com.tr

eRe

ulan bı sacmalamasak herkeste bı sorun var goturecezde ısı .....
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

NoPasaran

:o :o :o

Ya bu takım aptal mı..

Ulan şampiyonluk yolunda ilerlerken ne gereği var
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

NoPasaran

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir.

Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir. Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır

Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir.

Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır.

Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

gs bu olayla şampiyonluktan kopmuştur bana göre...
Gelde yanma şimdi iki hafta da kaybettiğimiz puanlara...

melankolizm

bizim için hayırlısı olmuş.
ama gsın ne yapacağı belli olmaz . kalli ile anlaşamayan oyuncular -lincoln vs. - bu aralar kendini gösterebilir.

akbaba71

futbolcular arasında sorunlar vardı keşke istifa etmeseydi inşallah yerine iyi biri gelmez
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

akbaba71

Galatasaray'da şok!
Flaş Flaş Flaş! Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Feldkamp'ın istifası, sarı kırmızılı yönetim kurulu tarafından da kabul edildi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Başkan Adnan Polat dün akşam saatlerinde futbolcularla tek tek toplantı yaptı. Uzun süren görüşmelerde yerli-yabancı bütün oyuncular, Feldkamp'ın kendileri ve takımla oynadığını, bunun sinir bozucu boyuta geldiğini belirttiler. Yersiz oyuncu değişiklikleri, bazı futbolcuların alışık olmadığı mevkiilerde oynatılması sabırları taşırırken, oyuncuların başkan Polat'a "Bizimle oynuyor, sinirimizi bozuyor, oyuncu değişiklikleri hep yanlış. Bazı arkadaşlar hiç alışık olmadıkları yerde oynatılıyor ve taraftarların önüne atılıyor. Bizi hep yanlış oynattı. Kalli olmazsa şampiyon oluruz. Yoksa soünumuz kötü" diye konuştakları öğrenildi.

Kaptanlar Hakan Şükür ve Hasan Şaş'ın yanı sıra yabancı oyuncular Nonda, Song ve Lincoln'ün de "Bu adamla bizim başarıya ulaşmamız mümkün değil" dedikleri ve "Gereksiz kaprisleri var. maçlara motive olamıyoruz" ifadesini kullandıkları bildirildi.

Bu gelişmeler üzerine Adnan Polat, sezon başından beri Feldkamp'tan memnun olmayan yöneticilerin de ısrarı üzerine, son olarak Feldkamp ile görüştü. Polat'ın "Artık ön libero deneme, Nonda'ya şans ver. Futbolcularla iyi geçin" gibi sözleri üzerine Kalli'nin "İşime karışmayın. Ben bu ortamda çalışamam" diyerek istifa etti. Kalli'nin bugüne kadar her zaman destekcisi olan Polat ise "Tamam. Ancak yardımcın Ahmet Akcan da istifa etsin" diye konuştu.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA...

Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Karl-Heinz Feldkamp'ın yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa ettiği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Sezon başından bugüne Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı'nın teknik direktörlük görevini sürdürmekte olan Karl-Heinz Feldkamp, yönetim ve teknik direktör arasındaki fikir ayrılıklarından dolayı istifa etmiştir. Karl-Heinz Feldkamp'ın istifası Galatasaray Spor Kulübü yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Yönetim kurulumuz bu istifayı kabul ederken, teknik direktör yardımcısı Ahmet Akcan'ın da istifasını istemiştir.

Yarın oynanacak olan Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşmasında Adnan Sezgin - Burak Dilmen - Nezih Ali Boloğlu ve Cevat Güler'den oluşan ekip görev yapacaktır. Bu sezonun sonuna kadar görev yapacak olan teknik heyet en kısa zamanda belirlenecek ve takımın başına getirilecektir. Yönetim kurulumuz, bu gelişmenin takımımızı iki kupada şampiyonluk hedefinden geri çevirmeyeceği gibi, hedeflere daha sıkı sarılarak bir kenetlenme ve yeni bir motivasyon oluşturacağına yürekten inanmaktadır. Karl-Heinz Feldkamp'a ve Ahmet Akcan'a kulübümüze bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür eder ve başarılar dileriz."

ZACCHERONİ İLE EL SIKIŞILDI

Polat'ın tam yetki verdiği yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İtalya'ya geçerek Teknik Direktör Alberto Zaccheroni ile Milano'da masaya oturdu. Yöneticiler ile Zaccheroni arasındaki ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Zaccheroni'nin, "Galatasaray gibi isim yapmış bir kulüpte görev almaktan gurur duyarım" dediği ifade edilirken, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, İtalyan hoca ile yaptıkları toplantının raporunu Adnan Polat ve yönetime sunacaklar. Şartlarda anlaşma sağlanamazsa alternatif olarak belirlenen Guidolin ve Tardelli isimlerine gidilecek.

05.04.2008   

Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Anarchy*

Ne yaptıkLarını bıLmıyorLar.
Goz gore gore Fenerbahce sampıyonLuga kosuyor.Bunun baska bı acıkLaması yok.

Kralkartal21

Harbi çok salaklar ya.

Şampiyonluğa oynuyorsun ve Teknik Direktör'ün istifa ediyor.
Bugün Fener yenilirse Allah bizim şampiyon olmamızı istiyor demektir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

keskinli

feldkamp secimi basindan yanlisti ama ligin bu aninda istifa etmesi icin cok büyük olaylar olmasi gerek
beter olsunlar
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Cem Goren

malllar ya sezon bitiyor kritik dönemeç ama t.d. istifa ediyor ne diyelim hayırlısı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

NoPasaran

Futbolcular istemiş malesef :)

Çok artsit olunca adamın ipini çekiyorlar..

Gideceğii belliydi ve gidiyor ama en azındans sene sonu beklenmeliydi
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

Sezon sonuna kadar bekLenmeLiydi.
Çok aptaLLık yapmışLar.
GeLde yanma şimdi kaybediLen puanLara.
Bölünür senin için uykular!

SercanBjk

Feldkamp olsada olmasada değişen bir şey yoktu bence,bu takıma Feldkampın katkıdan çok zararı var,Ahmet Akçan daha iyi yönetir ondan. Ama Gs nin şampiyonluk şansı çok azaldı bunu da söylemek lazım.