Ana Menü

Fener'in takım ruhu bizde yok

Başlatan carlito1903, Nisan 05, 2008, 11:20:11

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Futbolculuğunun yanı sıra, kişiliğine de her zaman şapka çıkartılan İbrahim Üzülmez yine, "kitabın ortasından" konuştu. Siyah-Beyazlı takımın kaptanı, Beşiktaş'ın içerisinde bulunduğu durumu ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısını yorumlarken, "Chelsea'yi deplasmanda 2-0 yendiğimiz maçta da kadrodaydım. Yani o duygunun ne olduğunu bilirim. Bizim şu andaki eksik tarafımız istikrarı yakalayamamak. Aldığımız çok önemli bir galibiyetin devamını getiremiyoruz. Liverpol'u yendik, Galatasaray'ı yenip lider olduk ama bu maçların devamını getiremedik. Çünkü Fenerbahçe'nin oyun disiplini ve takım ruhu bizde yok. Bunu da kadromuzun çok genç ve tecrübesiz olmasına bağlıyorum" ifadelerini kullandı.

DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

İBRAHİM Üzülmez ayrıca, Sivasspor karşılaşmasında galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Son iki haftada aldıkları mağlubiyetlerle çok ağır eleştirilere maruz kaldıklarına dikkat çeken deneyimli futbolcu, "Eğer Sivasspor'a mağlup olursak, olacakları düşünmek bile istemiyorum. Beşiktaş'ı Sivasspor maçı sonrası bir kaosa sürüklememek için kazanmak zorundayız. Takımda sakat ve cezalı futbolcuların olması mazeret değil. Sivasspor maçında sahaya çıkacak her arkadaşımız onuru için oynayacak. Alacağımız galibiyetle de iddiamız sürecek. Rakiplerimizin maçları bizim maçlarımızdan daha zorlu ve birbirleri ile oynayacaklar" diye konuştu.

Akşam

Bu açıklamaları bi takımın kaptanı yapıyorsa fazla konuşmaya gerek yok artık...
Madem takım ruhu yok onu ortaya çıkarmak senin görevin değil mi kaptan ??

Anarchy*

Trıbundekı ruhun %1'ini futboLcuLar hısssetse emın oLun sokaga cıkacak yuzLerı kaLmazdı.

erdibatmaz

tabii ki kitabın ortasından konuşacak neyin ne olduğunu zaten millet biliyor.Adam hiç değilse dobra konuşmuş dediği gibi çıksınlar onurları için oynasınlar
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Kralkartal21

Fenerbahçe maçındada yenilmeyi düşünmüyodunuz kaptan ne oldu?  yenildik...

Artık senin bu takıma motive vermen gerekiyor.Bir kaptanın işi bdur ama ben sende motive edebilecek bir futbolcu olduğuna inanmıyorum.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

noumAyberk

fenerbahçe maçının ilk yarısını 1-0 geride kapadık
Sen kaptansın, ne yapıcaksın?
Bütün takımı Kapalının önüne getirip hiçbirşey umrunuzda değilse bile şu taraftar için oynayacaksınız ve bu maçı KAZANACAKSINIZ!!
diyeceksin ama sende nerde o akıl boşuna deli demiyoruz

gözzde_bjk

Yenilmeyi hiçkimse düşünmüyor ki futbolcular düşünsün.Eğer teknik direktörünüz hala umut var sonuna kadar savaşacağız diyorsa sende onun dediğini yapıp sonuna kadar mücadele edeceksin.Ama konuşmakla bir yere varılmadığını daha önce anlamışken bu açıklamanın amacı ''Umudunuzu yitirmeyin'' diye gülücükler dağıtmak mıdır yoksa ''Bu maçı herşekilde alıcaz hazır olun'' parolası mıdır yarın görücez.
Kendi yüreğimden başka sığınacak yerim yok,yurdum yok!
Tüm hayallerin sonsuzluğa
Ve sona erebildiği yerdeyim!
Esir değil kul hiç değil
Kendimde yaşıyorum!

KeePSaKe

adam doğru demiş bizim takımda o eski takım ruhu yok
Since 1903

Cem Goren

ruh olmayınca hiç bişey olmuyor keşke dediğiniz gibi tribünün ruhu topçularda olsaydı
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carsi52

Kendisinde ruh oLsa hadi neyse bişey demicem.
Kendisindede ruh yokki !
hem sen feneri neden katıyorsun kendine güLdürüyorsun ?
bizim takımda ruh yok de daha iyi.
Bölünür senin için uykular!

keskinli

töbe töbe
bu haber dogru degildir insaallah
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

SercanBjk

O Tribünün önünde oynayıp hala ruh kazanamıyorsanız boşuna giymeyin o formayı.