Ana Menü

Şöyleşi Cevapları | NoPasaran!

Başlatan NoPasaran, Nisan 03, 2008, 22:46:21

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Soruları biraz geç cevapladım ancak imkanım oldu bunun için kusura bakmayın arkadaşlar

erdinc1926
1-neden nopasaran?
2- hayatında dönüm noktası oldu mu?bir kararla çok şeyi değiştirdin mi ?paylaşır mısın?
3- sence beşiktaşın rengi neden siyah beyazdır ?

1-   Solcu bir kişiliğim olduğunu forumdaki herkes az yada çok bilir. Hem bunun vermiş olduğu izlenim hemde İnönü stadında NoPASARAN yazısının çok güzel durması nedeni ile kullandığım bir nick. Daha önce s.volkan nickini kullanıyordum ancak izlenimleri her daim kötü görünüyordu , forumdan gelen birkaç istek üzerinede nick değişikliğine gittim ..

2-   Hayatımın dönüm noktası Müslümanlıktan Hristiyanlığa kilisemin önünde geçtiğim 10 Nisan 2005 tarihidir. Çok önemli bir gündü. İsamesihin adını artık sonsuza dek üzerimde taşıyacağıma yemin ettiğim andı. Güzeldi, hoştu..Suya girip çıkmıştım, herkes alkislamisti. Hostu, guzeldi.

3-   Forma rengimizi alışımız Balkan savaşı ile alakalı diyorlar ama ne kadar doğru ne kadar yanlış Allah bilir ben bilmem

---------------------------------------------------------------------------------

Smyrnian Senna
1-   KralKartal serüvenin nasıl başladı ?  İhsan abiyle nasıl tanıştın ?
2- Geçmişten bugüne kendini anlatırmısın. Hayattan beklentilerin nelerdi, nelerle karşılaştın ve mesleğini nasıl edindin ?
3- Hayatta en değer verdiğin ( sevdiğin ) şeyler nelerdir, nelerden hiç haz etmezsin ?

1-   Tamamen tesadüf. Myfreebb adlı internet sitesinden forumu vardı kralcarsi nin, aynı forum şekli bendede vardı ..Bi gün forumum gitmisti hata vermisti, hemen aklıma kralcarsi geldi.Oraya baktığımda onunda aynı şekilde kapalı olduğunu gördüğümde servere mail atmıştım.Yeniden kurulması gerekiyor diyorlardı..Ben forumumu kurmuştum tekrardan ancak kralcarsi hiçbir şekilde değişmiyordu. Bende gittim kralcarsi.myfreebb.com adlı alan adını aldim ve ihsana mail attım admin şifresini vermek için.İhsanı o dönem tanımıyordum fazla ama bana adminlik vermişti. Kabul etmemiştim aslında ama girdğimde kendimi admin görmüştüm ve bundan sonra başladı ve şu an kralkartala kadar geldim :)

İhsanla tanışamız ise yine forum dünyasından oldu :) Hatırladığım kadarı ile Hollandadaki Beşiktaş forumlarında ilk karşılaşmıştık :) Bu Çarşıcı geliyordu bana :) Bende yıllardır Çarşının Beşiktaş önündeki engellerinden bahseden birisi olarak sevmiyordum :) Tartışıyorduk felan filan. Sonra küçük bir forza olayları :) Ben ihraç yemiştim ehehe :) Sonraaa yukarda yazdığım kralcarsi işleri :P

2-   22 Temmuz 1983 Samsun doğumluyum :) 15 sene Amasya Serüveni, Sonra 4 sene Samsun Serüveni ve Şimdi İstanbul. Hayattan tek beklentim Küçük bir kasabada çocuklarımla bir hafta sonu gezmek valla :) Özeti bu olsa gerek. Üniveristeyi Kütahyada okudum :) Nasıl kazandığımı nasıl okudumu açıkcası şu an çok hayretle düşünüyorum. Çok zor eklonomik şartlar, inanılmaz mücadeleler. Hiç çalışamadan gelen bir Mühendislik :) Hayalim doktor olmaktı ancak asla şartlarımın buna o dönem müsait olmadığını biliyorum. 193 Puan almıştım, tıp 202 felandı :) 10 soru daha yapabilirdim ama olmadı...

Şu an bir işletme sahibiyim :) Mutluyum mesudum :)

3-   Ailem ve Kız arkadaşım. Diğer kalan her şey hikaye..

Hayatta haz etmediğim şeylerin en başında düşünceye  yapılan saygısızlık geliyor. Diğer kalan her şeyin en büyük nedeni bu

---------------------------------------------------------------------------------------------

eRe
1.askerlıgın senın hayatında degıstırdıgı bırsey oldu mu
2.kendı forumunun mu buranın mı ortamını daha cok begenıyorsun
3.besıktasta neyı degıstırmek ısterdın

1-   Özgürlüğün nası bir duygu olduğunu anlıyorsun. Hayatımda gördüğüm en kötü ortamdı. Askerden devletten her şeyden soğuyorsun...

2-   İkisinide kendi forumum görüyorum . Kendi forumu burasımı demek olmaz :) İkisi arasında farkı görmek için ikisiniside yaşamak lazım. Hayatın her anı için VK, Siyah Beyaz bir yaşam için KK.

Orada siyaset, hayat daha farklı gözle bakılırken burada o kadar detaylı bakamıyoruz bu gerçek :) Açık konuşmak gerekirse Burada Futbol konuşmaktan orada HAYAT ı konuşmaktan zevk alıyorum..

3-   Mantalite olarak değiştirmek istediğim çok bişey olamaz çünkü bu takımı bu yüzden tutuyorum ancak şu anki mevcut takımdan bahsetmek gerekirse hedefleri büyüten, sıradan oyuncular peşinden koşmayan, 10 değil 3 topçu olan, taraftarın kafasında soru işareti yaratmayan, sattığımda zarar etmeyecek oyuncuları kadromuzda görmeyi çok isterdim. Futbolda sadece yüreğin değil, bileklerin oynandığınıda bu taraftara anlatmayı isterdim ama en fazla burada oluyor bu

--------------------------------------------------------------------------------------------

Carlito1903

1.Şuan Beşiktaşın başkanı olsan ilk yapacağın şey ne olurdu??
2.En sevdiğin müzik türü ve en sevdiğin şarkıcı??
3.Yeniden doğsan yine Türkiye de mi yaşamak isterdin yoksa başka bi yerde yaşamak istermiydin??

1.   İstifa etmek olurdu :) Ancak yeni gelen bir başkan olsaydım Gordon, Ricardinho, Cisse , İ.Üzülmez, Baki, Gökhan Zan ı satış listesine koymak için Ertuğurul hocayla görüşürdüm :)

2-   Her türlü müzik dinlerim. Sol görüşlü olduğumdan genelde sol parçalar ve türk pop müziğini seviyorum. Yabancı müzikten nefret ediyorum.. En sevdiğim şarkıcı Tarkan

3-   Türkiyede yaşamak asla istemezdim. Benim gibi dini değişik olan birisi için bu topraklar çok zor ve yıllardır görünen pisliklere rağmen sürekli aynı kişi ve ona yandaşlarının türkiyede parti yönetmesi sinirime dokunuyor..

---------------------------------------------------------------------------------------------
Simurg
1.Unutamadığın ve belkide bugün şu hareketi şu yüzden yapıyorum dediğin bir şey var mı?
2.Askerde poşet olmanın yaraları nelerdi? 
3.Elinde fırsat olsa ülke yönetiminde hangi mevkide olup hangi şeyleri değiştirirdin?

1-   Güzel soru. Var tabi. Galatasarayın UEFA kupasını alışını hiç unutamam. Henüz 17-18 yaşlarında biriyken GS nin kupa almasını asla istemiyordum ve her çıkan kuradan sonra tamam bu sefer bitti. Kesin elendi diye arkadaş ortamında muhabbet yaparken Hakanın, Haginin, Arifin her gol atışında kendimden utanışım Futbola oldukça tarafsız yaklaşmamı sağladı. Yakın çevrem çok iyi bilir ve nedense arkadaş çevrem hep aynıdır..Objektifim, doğruyum :) GS nin o seneki kupayı alışınada neden sevinmediğimi halen anlamıyorum. Şimdi olsa herhalde uçardım havalara. Milliyetçilik duygularım çok arttı 7 senede ..YAKINDA ülkücü olurmuşum şimdi ehehe..

2-Yararıda var zararıda var .
Yararı;
Saygı duyuyorlar sana. Direk çavuş oluyorsun :) Zeki görünüyorsun ve ünv tede okuman nedeni ile yaşın biraz gecikiyor ve "abi" oluyorsun..
Zararları;
Bazıları sana çok saygısız oluyor. Kısa Dönem yapmanı sağlayan kanunu benmi çıkardım dediğim günler çok oldu

Ama genel manada oldukça faydalı ve avantajlı kendinide sevdiririrsen hiç sorun yok. Biz 3 kişiydik ve giderken oradaki herkes "Sizin gibiler gelmedi be abi" dediler ya artık bana bişey koymaz

3-Bu ülkede solculara iktidar yapmazlar hayaller kurmuyacağım o yüzden. Biz 1950lerde bayrağı teslim ettik birilerine...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Keskinli
1-adminligin dolayisiyla cok kötü yorumlar aldin,hatta senin icin fenerli bu diyenler oldu,hic "baslarim" adminligine dedigin oldumu?
2-bildigim kadariyla samsunlusun,senin icin "ciftlik" ne ifade eder?
3-her zaman besiktaslilik durusu diye binlerce yazi okuyabiliriz forumlarda,senin icin besiktasli durusu azaldimi,cogaldimi,besiktas taraftari su anda besiktaslilik durusundami yoksa sadece lafimi geciyor tribünlerde
4-bonus soru:ne zaman durulupta evleneceksin 

1-Valla halen bazı kötü yorumlar alıyorum, halen bana Fenerli diyenler oluyor ama ben çok fazla sallamıyorum gördüğünüz üzere :D Başlarım adminliğe dediğim dönemler olmadı be abi yalan konuşmayım. Doğrularımı biliyordum ve bunun elbet herkes tarafından anlaşılacağını biliyordum ancak bazen kralkartala zarar veriyormuyum diye düşünüp sadece üye olarak kalmayı ve arkaplandan sitede destek olursa vermeyi istediğim dönemler oldu. Şu an admin kırmızısından çıkma nedenimin bu konu ile alakası yok bunuda söyleyeceğim :) Kısacası bildiklerimden şaşmıyorum yola devam diyorum..

Fenerbahçe dünya klubu oluyor ey Beşiktaşlılar dediğimde bana "Fenerli" diyenler herhlade gelinen noktaları gördüklerinde  bana hak verecektir.

Yukarıdada dedim ben objektif bir adamım. Kimse benden Carlosu, Anelkayı, Alexi, Ortegayı eleştirmemi beklemesin. Eğer onun için Fenerli olacaksam varsın 10. köydende kovulalım be abi ;)

2-   Çiftliği biliyosun demek abi :D Girişinde müslümansan çıkışında abdest alınmasına neden olan cadde desem ne dediğimi anlarsın :D

3-   Beşiktaş tribünleri ile ilgili görüşlerim nettir. Çok bağırıyorlar, çok sesleri çıkıyor ama çok yanlışları var. Seba döneminde çocukluğum nedeni ile destek verdiğim Çarşı grubunun yanlışlarını gördükçe sinirleniyor ve üzülüyorum. Yanlışlar Bilgili dönemimdede devam etti ve hiç unutmam Bilgiliye bağrımıyorum diye azar işittiğim Ankaragücü-Beşiktaş maçını. Tribünlerden soğuduğum maçtır o maç

4-   Abi kızlar beni istiyor ne yapayım 8) Durmak yok, yola devam :ahaha

----------------------------------------------------------------------------------------------

melo
Memleketim İskenderun'u Beğendinmi ?

Evet çok güzel bir yer. Çok güneyde olmasa yaşayabilirdim ama çok aşağılarda :D

--------------------------------------------------------------------------------------------

chem

1-cenk abiyle nasıl tanıştın
2-en son gittiğin beşiktaş maçı
3-beşiktaş taraftarını geçen yıllara oranla nasıl buluyorsun
bonus:toramanı neden sevmiyorsun

1-   Valla tam bilmiyorum ama Alevi olmam nedeni ile bir bağ vardı sanrım , en son öyle hatırlıyorum :D

2-   FB maçı. 45 dk :D

3-Nedense daha kötü be chem. Bunu başka yerlere çekmeden söyleyeeğim. Yaratıcılığı kayboldu birkaç sene önceye kadar. Halen 100.yıl daki besteler ve ondan 1 sene sonraki besteler tribünlerde. Yenilik yapılmıyor anlamıyorum.Birde yıllardır sevmediğim açılan büyük pankartların yetersiz oluşu ve hep amatör çizimler oluşunu pek sevmiyorum. Ancak zorlu bir maçta bazen Yağmurlu bir günde görmüştüm seniyi dinledikten sonra hepsini unutuyor önlerinde saygıyla eğilmek istiyorum.
Söylemeden geçemeyeceğim bu seneki Liverpool maçı bi başkaydı

4-İbrahim Toraman yüreğiyle oynayan bi oyuncu. Bu sene geçen senelere göre daha olumlu bakıyorum ;) Çok iyi bir defans değil bunu kabul etmek gerekiyor

Kralkartal
1.   Seninle bir cok elestiriye maruz kaldik, olmadik hakaretler isittik, tehditlerde aldik,
ama pes etmedik... Bunca olaylara ragmen, nasil hala tüm enerjini bu siteye harcayabiliyorsun?
Yani hic düsünmedin mi, artik yeter, yapmiyorum bundan sonra birsey diye?

2. Hayatinda unutamadigin ve kavusamadigin birisi oldu mu?

3. KralKartal.com senin icin ne ifade ediyor? Neden kralkartal.com?

Bonus: 4. Besiktas baskani olsan, suan tek birseyi degistirme imkanin olsa,
neyi degistirirsin? Bu transfer olabilir, yönetimin icinden birsey olabilir, reklam
anlasmalari olabilir vb...?

1-   Ahmet abide sormuştu ama sanada cevap vereyim. Valla ihsan bi gün bile aklıma gelmedi buradan gitmek. Kralkartalı hep bi evim gibi düşündüm ve halen öyle görüyorum. Bu saatten sonra gidişim ancak çok başka nedenlerle olur, bi kaç kişinin sesi ile mahalle terk edilmez..

2-   Bi kız arkadaşım var. Kendisini çok seviyorum. Dini konular işi zora soksada "Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldı"

3-Seviyorum , nefes alıyorum burada. Forzabesiktastan felan çok farklı. HER görüşe yer var, her türlü eleştiri KÜFÜRSÜZ, objektif değerlendiriliyor bu özelliğini çok seviyorum. Bunda katkım olduğunuda biliyorum.

3-   Yukardaki cevabımı vereyim.İstifa ederdim

Halil21

1-Pılını Pırtını alıp çekip gitmek istesen burası neresi olurdu?

2-Dünya tribunlerinden sevdiğin,sempati duyduğun grup?

3-Nasıl bir Beşiktaş hayal ediyorsun?

1-   Nufüsu 10,000 olan , 1 tane büyük marketi olan heryere gitmek isterdim be Halil.Seviyorum sakin yaşamı :)

2-Özel bir trübün fanatikliğim yok ancak Yunanistan ve Sırpların tribünlerini seviyorum :D İngilizlerinde Futbol kültürlerine hayranım.Takıma vedikleri gazı, motivasyonu başka hiçbir yerde görümüyorum

3- Başkanlarının tutarsız olmadığı, hedeflerinin hep en iyiye gittiği, borçsuz dertsiz bir klubu kim istemez. Tribünlerimizinde çıkar ve ölümlerle anılmadığı günleri özlemle bekliyorum Halilcim..

-------------------------------------------------------------------------------------------

Adriano
1- Sen askerdeyken abi, forumdan bir çok kişi uzunlu kısalı yazılar yazmıştı sana. Gönderilecek dendi, sana ulaştı mı o yazılar. Ulaştı diye yazıldı belki forumda ben takip etmemişte olabilirim  Herneyse ulaştıysa neler hissettin yazılar eline geçince ?

2- Beşiktaş'a hizmet etmiş herhangi bir futbolcuyla, antrenörle hiç birlikte olma fırsatın oldu mu ? İmza alma, fotoğraf çektirme şansın oldu mu ? Olduysa kim bu Beşiktaş'lı ?

3- Tribünlerde kimi zamanlar performans düşüklüğü oluyor, uyumsuzluklar oluyor. Bunları neye bağlıyorsun ?

Teşekkürler..

1- Hayır maalesef ulaşmadı .:(  Ancak internet sitesinde yazılanlarınız konuldu ve kralkartın ana sayfasında gelene kadar durdu çok sevindim :) Mesajların çoğu  seni çok tanımıyorum abi diye başlamasına biraz üzülsemde sizleri özlediğimi hissettim hemde çok. Zaten o güden beri nopostlarla çok uğraşmıyorum farketmişsiznidir :D

2- Samsuna geldiklerine hep görüyordum onları. OMTEL otele gelmişlerdi hiç unutmam, biz arkadaşlarla gittik ve sadece Noumayı görmek istiyoruz :( Herkes var o yok ..Meğer tuvalette imiş. Bi baktık karşıdan geliyor o üzerine koşuşumu unutamam ama :D Tam yaklaştık yanına durdurdu bizi. Arkadaşım mecit vardı nası vurdun o adama dedi (leeds maçınan bahsediyor) ..O hareketi bana yapmıştı nası vurduğunu anlatırken ve sizide döverim gibi konuşmuştu. Kısa ve güzel bir sohbetti..Bi gün buradan elbet gideceğim ama Beşiktaş benim için hep farklı olacak bunu hiç unutmayın demişti :( İngilizce konuşmuştuk ama ancak bu kadar..Gerisi heyecandan gelmiyordu :)

3-ehehe..Bu konuyu ben açtım foruma. Fazla gaz ii değildir ;)

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carsi52

1-   Nufüsu 10,000 olan , 1 tane büyük marketi olan heryere gitmek isterdim be Halil.Seviyorum sakin yaşamı

Buraya geL o zaman ama burası 70 bin nüfusLu ;D
1'den çok marketi var oLsun oda yeter :D
Bölünür senin için uykular!

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

eRe

www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

SATUKBLADE

soru soramadık ama beklenene değmiş çok güzel cevaplar gelmiş zevkle okudum

heleki "çiftlik" tarifinde koptum ehehe ben o tarifi sadece yozgat için kullanılıyor diye biliyordum bizim ora için demek öyle değilmiş :)

noumayı görmek nasip olmadı canlı canlı ÇOK ŞANSLISIN VOLKAN

ellerine sağlık

erdibatmaz

vay be bittimi :D

çok güzeldi sağol volkan abi
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

carlito1903

İçten cevapların için teşekkürler...

keskinli

volkan cevaplarin icin tesekkür ederim,ama cevaplarini gec koydugun icin tesekkürümü geri cekiyorum :D
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Onur*

Güzel bir söyleşi olmuş.

Teşekkürler..
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

CHEm !

teşekkürler abi bilinmeyenleri öğrendik.
Allah kitap Beşiktaş

Adriano

Sorduğum soruyu hatırlamadım :D Senin hakkında da birşeyler edindik. Teşekkürler.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

Simurg

çok eski konu diye kaç gündür görüyorum görüyorum okudum ya diyip girmiyodum :D
sağol söyleşi için :)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

hAlil21

http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

[KralKartal]

eyvallah volkanim :) seviyoruz seni..

aldigim repi veriyorum :p

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

freedom forever

volkan abi ben soramadım olmadıki bu şimdi :D
Paris'te 72 gün boyunca fabrikalar çalıştı, atölyeler üretti, fırınlar yiğit Parislilere ekmek yetiştirdi. Paris'te 72 gün boyunca ücretin, sermayenin, karın, paranın olmadığı bir dünya kuruldu.