Ana Menü

Nedir Bu Fenerbahçenin Marşı

Başlatan Alves, Nisan 03, 2008, 13:17:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gürol

Alıntı yapılan: kArtAL03 - Nisan 05, 2008, 09:23:58
@ gürol

Eleştri güzeldir ama eleştreceğin insanı tanıdığın zaman
seni tanımadığım doğru haklısın ama eleştirinin de sınırını bildiğim de bi gerçek.diğer güzel yorumlarını bildiğim okuduğum için eleştri yaptım.
ben herkesi eleştirmem..
eleştirim rahatsız ettiyse özür dilerim.hepimiz beşiktaşlıyız öpek barışak :)
Bir insanın zekası verdiği cevaplardan değil, sorduğu sorulardan anlaşılır.
http://gurolbjk.blogcu.com/

kara kalem

@kArtAL03

herşeyden önce konunun başlığını değiştir lütfen.
Fenerbahçeliler'in İnönü'de seslerini duyurmalarını bağladığın sebep çok saçma.
O maçta biletler çok pahalı ve ilk kez maça gelenlerin kutuya doluşmasından sonra üstüne üstlük
maça 0-1 yenik başlamamız eklenince böyle bi' hadise yaşandı.
Keza daha önceleri de İnönü'de bizi ateşleyen bi' beste çalınmıyordu.

kalem sana akan, kara senin sevdan.

Alves

Başlık değiştirlmiştir
Nedeni:Olay abartılmıştır
Ama marş konusunda hala inatçıyız :bjk
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

MeLo

Fb'nin marşı gerçekten güzel.
Bizede lazım.
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

noumAyberk

3 sualim olacak
1-Fenerbahçe maçında 132 db rekor kırarken maç önccesinde Kapalıya özel bi marşmı dinletildi?
2-İnönüde fenerbahçe marşımı çalıyoda fenerbahçeliler o marş sonrası İnönüde sesini çıakrtıyor?
3-Kadıköyde Beşiktaş maçlarında bu marşlar çalınmıyormuda bizim sesimiz çıkıyor?

CHEm !

ne hallere gelmişiz vay be.
çalıntı marşlarına bile özeniyoruz.
Allah kitap Beşiktaş

gürol

Alıntı yapılan: noumAyberk - Nisan 13, 2008, 00:36:49
3 sualim olacak
1-Fenerbahçe maçında 132 db rekor kırarken maç önccesinde Kapalıya özel bi marşmı dinletildi?
2-İnönüde fenerbahçe marşımı çalıyoda fenerbahçeliler o marş sonrası İnönüde sesini çıakrtıyor?
3-Kadıköyde Beşiktaş maçlarında bu marşlar çalınmıyormuda bizim sesimiz çıkıyor?
yok 132 db rekorda ben kapalı üst kattaydım marş murş dinletilmedi hatta marş çalınınca ıslıklayıp kapattırıyorduk marşı

Alves

Alıntı yapılan: noumAyberk - Nisan 13, 2008, 00:36:49
3 sualim olacak

Foruma girdiğim ender zamanlardan birinde sorularınla karşılaştım cevaplarını veriyorum

1-Bu tamamen taraftarın kendi başarısıdır Ama yenilikte her zaman fayda vardır Öyleki Beşiktaş taraftarının bile tempo yapamadığını gördük Çünkü bu ilk defa olan bişeydi tempo yapamadığı zamanları gördük Ör: Fenerbahçe maçı Fenerlilerin sesi kulağımıza geliyordu

2-Taraftarın  temposu düştüğü için hemde hiç yok denecek kadar Fenerbahçelilerin sesi normal tempoda devam ediyordu zaten

3-Fenerbahçe yenik durumda olduğu zaman bir avuç denecek kadar Beşiktaş taraftarı bile Kadıköy ü inletir Eşit sayıda olursa 5 e bölüp 3 le çarpar Ama en fazla 3000 kişi falan gidiyoruz
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Alves

@ Gürol Ayberk everdiğim 1. sorunun cevabı senin içinde geçerlidir

Alves

Alıntı yapılan: CHEm ! - Nisan 13, 2008, 00:38:35

Bizimde olsun kendimizden olsun Cem

Elbette çalıntıya karşıyız

gürol

Alıntı yapılan: kArtAL03 - Nisan 13, 2008, 00:49:08
@ Gürol Ayberk everdiğim 1. sorunun cevabı senin içinde geçerlidir
@kartal03 haklısın ama o o sene içindi en azından takımın ruhu vardı bu sene hem ruh yok hemde beste bekle olmaz bence.önce futbolcu bişey yapmalı taş değiliz ki biz makina değiliz ki bizim de beklentilerimiz var.

gürol

Alıntı yapılan: kArtAL03 - Nisan 13, 2008, 00:50:27
Alıntı yapılan: CHEm ! - Nisan 13, 2008, 00:38:35

Bizimde olsun kendimizden olsun Cem

Elbette çalıntıya karşıyız
tabi yaa olsun ama bunu biz ayarlayalım taraftarın kulağı iyi olan kişilerin katkılarıyla profesyoneller birleşsin de yapılsın.costurucu bişeyler olsun

husoeagle

Beşiktaş taraftarı kendi yapmış olduğu yüzlerce besteyle o stadı her zaman coşturmaya yeter.
ayrıca fenerbahçenin yaptırmış olduğu besteyi beğenmedim kıraçtan beklenmeyecek kötülükte.

alper_1903

Dogru ya dogru
Fener 100. Yil marsi etkileyici
beni de etkiliyor zaman zaman hele avrupa maclarinda tribün sov da etkilenince
niye yalan söyliyeyim??

bizim böyle bir marsimiz yok etkileyici anlaminda...
olmazmi?? tabii ki olur ama yani olusturmasi lazim yönetimin
ve bu da hayal gibi görünüyor
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

gürol

hele yönetim bi değişsin herşey olacak allahın izniyle