Ana Menü

Öneri

Başlatan beckyZWICKY, Nisan 03, 2008, 00:28:03

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

beckyZWICKY

bilmiyorum ne kadar ciddiye alınır yada alınmaz , uygulanır yada uygulanmaz. kendi düşüncem ile bir fikir sunmak istedim bu güzel forumumuza.

bjk store. ( yeni ürünlerin tanıtılacağı vs vs mesela yeni cıkan lisansli FORMALI bi telefonluk Ve anahtarlık cıktı muhteşem   :sigara ) ,

http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=17509
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=17510
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=17512

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bayanların sesini duyurabileceği görüş Ve fikirlerini paylaşabileceği tanışacağı (yeni dişi kartallar ile) Ve yapabilecekleri etkinlikler için DİŞİ KARTALLAR bölümü.

aklıma geldikçe ilave etmeye çalışırım şahsi fikirlerimi. EN İYİ FORUMUMUZU genişletmek adına bi kaç adım atmak lazım
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

beckyZWICKY

anahtarlıklar çok hoşuma gitti :) yarın ilk işim bu anahtarlıklardan 2 tane almak. bobo ve delgado :D

unutmam gereken..

beckyZWICKY

hiç kimsenin bi fikri yokmu adminlerde bakiyor fakat olumlu yada olumsuz birsey söylenmiyor. kilitleyin konuyu o zaman lütfen. kusura bakmayin onemsiz bir öneri sunmuşum....

unutmam gereken..

mdc

Alıntı YapBunun içindirki yeri ve zamanı gelmişken herkesin hakkını vermek istedik.Yine son zamanlarda foruma katkım az diye yakınmalar baş gösterdi.
Fakat bilmelisinizki foruma katkı yapmak veya faydalı olmak demek yorum yapmamak değildir.
Burada bulunduğunuz her saniye foruma katkısı vardır.
O yüzdendir ki katkım yok diye yakınmayın.Az da olsa,çok da olsa sonuçda bir katkınız var.

Ana forumdaki sabit Teşekkürler konusundan bir alıntı.

Dün vermiş olduğunuz öneriyi  geçen haftadan beri yönetim olarak konuşuyoruz.

Ayrıca son mesajınızda takınmış olduğunuz üslup forumumuza yakışmamaktadır.

Bilginize
HAYATTA BEŞİKTAŞ

beckyZWICKY

sayın admin yanlış anlamayın lutfen. o kadar kişi bakıyor siz adminlerde dahil. olumsuz yada olumlu birşey söylenmedi uygulanmayacaksa yada gereksiz olarak görüyorsanız bi yorum yapmanızı beklerdim olumlu yada olumsuz bakmanıza rağmen tek bir görüş dahi görmeyince gereksiz bir öneri sanırım diye düşünmüştüm o yüzden o yorumu yaptım yanlış kelimeler varsa. böyle dediğine göre vardır ve baktım biraz uslupsuz olmuş affola. herkezin gördüğü gibi bu forumda yeni sayılırım ve bu kısa zaman içinde tüm bjk adına forumlarıda gezdim fakat hiç birini bu kadar sevmedim kişiler olsun görüşler olsun bir aile gibi. bir katkıda bulunmaya çalıştım kendimce bu güzel forumu genişletmek adına.yanlış kelimelerim sözlerim varsa affola kusura bakmayın. bilmezliğime yeni olmama verin. :)

unutmam gereken..

Simurg

bence güzel olabilir ürünlerin tanıtıldığı bir köşe ;)

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

akbaba71

benimde hoşuma gitti fikir tabi karar adminlerimizin  :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

mdc

Alıntı yapılan: Simurg - Nisan 03, 2008, 17:56:41
bence güzel olabilir ürünlerin tanıtıldığı bir köşe ;)

Böyle bir köşe ye gerek olduğunu pek sanmıyorum.
Nisan ayı içerisinde Kartal Yuvası'nın kendine ait internet sitesi olacaktır.
Ürünlere bakmak isteyen zaten oradan bakabilir.

Fakat dediğim gibi Dişi Kartallar bölümünün yönetim olarak konuşuyoruz.
Tekrar gündeme getireceğiz.
Verilen kararı buradan bulabilirsiniz :)
HAYATTA BEŞİKTAŞ

Adriano

Gereksiz diye düşünüyorum Dişi Kartallar bölümü.. Erkeği bayanı hepimiz Beşiktaş'lıyız..

Ancak Dişi Kartallar'ın birbirlerine yemek tarifi, alışveriş, dikiş, nakış hakkında sohbetleri için bir bölüm açılabilir :P İşin esprisi tabi bunlar, forumda böyle bir konuya gerek yok diye düşünüyorum.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

bjkerem

slm arkadaslar ben gumulcineli bi kartalim buraya bi kartalyuvasi ve bjk dernegi acmak istiyorum bana yardimci olabilirmisiniz,kiminle gorusup konusmam lazim?

[KralKartal]

Besiktas sitesinden gerekli bilgileri bulabilirsin, dernek kurmak icin ozel TUZUK vardir buda sitede mevcut..
Olmadi telefon numaralarini arayip, ordan bilgi alabilirsin, kongre uyesi olman sart sanirsam dernek icin,
kafamda kalan 3 veya 5 kisi dernek yonetiminin icinde bulunanlarin kongre uyesi olmasi lazim..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi