Ana Menü

Taraftarlar İstanbul'a Geldi

Başlatan erdinc1926, Nisan 02, 2008, 18:27:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Futbolda Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak İngiltere'nin Chelsea takımının taraftarları İstanbul'a geldi.

Londra'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na iki özel uçakla gelen Chelsea taraftarları, pasaport işlemlerinin ardından basın mensuplarına elleriyle zafer işareti yaptı.

Üzerlerinde takımlarının formaları bulunan taraftarlar daha sonra alandan ayrıldı.

Bu arada, yurt dışında yaşayan bazı gurbetçi Fenerbahçe taraftarları da üzerlerinde formalarıyla Fenerbahçe-Chelsea maçını izlemek için İstanbul'a geldi.
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Bircan*

..
 **Forumumuzda her hangi bir olay neticesinde küfürlü ifade kullanmanın cezası minumum 3 gün nopost
Olarak belirlenmiştir..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

noumAyberk

Bunalrıda biz karşılamışız sonra bi yere ögütmüşüz haberi duyunca çok sevindim ;D
Birazda kanal d haberde göstercek
Ulan biraz param olcaktı gitcektim Cehlsea tribününe

erdinc1926

:D :D
inşallah yenerlerde emekleri boşa çıkmaz ta kalkıp nerden gelmişler
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Simurg

inş. iyi ağırlarız ''Türkler barbar'' lafını duymak istemiyorum

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

noumAyberk

Bizimkiler kesin Kazan'a götürmüşleridir orada bir iki tezahurat öğretirler ;D

Bircan*

**Forumumuzda her hangi bir olay neticesinde küfürlü ifade kullanmanın cezası minumum 3 gün nopost
Olarak belirlenmiştir..
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

sercAn1903

oo hoşgelmişler kardeşlerimiz :) bu gün sarıyerde chelsea atkısı aradım bulamadım :( bulsaydım onla gezcektim :) herkezde fener forması-atkısı var
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

carsi52

Bölünür senin için uykular!

noumAyberk

Dediğim tuttu Kazana götürüp bi güzel içirmişler ;D

KeePSaKe

yedi fener bir tane devid kendi kalesine attı
Since 1903