Ana Menü

Kayserispor Kupayı Alsın

Başlatan erdinc1926, Mart 30, 2008, 23:46:58

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ligde iyi yerlere gelmek istediklerini, ancak aldıkları yenilgilerle bunu başaramadıklarını belirtti.

Kafkas, 2-1 yenildikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, maçın ilk yarısında iki takımın da iyi oynamadığını, ancak ikinci yarıda kendilerinin daha iyi oyun ortaya koyduğunu bildirdi.

Özellikle sahalarında maç kaybetmek istemediklerini ifade eden Kafkas, şunları söyledi:

''İkinci yarıda skor avantajıyla çok pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Sahamızda maç kaybetmek istemiyorduk ama iki gol yiyerek karşılaşmayı kaybettik. Yapacak bir şey yok. Ligde iyi bir yerlere gelmeyi çok istiyorduk ama başaramadık. Ligdeki yerimizi koruyup kupayı almak istiyoruz. Kaybettiğimiz iki maçta verilen emeklere yazık oldu. Ama yapılacak bir şey yok.''

Transfer çalışmalarının da başladığını kaydeden Kafkas, gelecek yıl daha güçlü bir takım oluşturmak için fedakarlıktan kaçınmayacaklarını vurguladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da bireysel hata yüzünden gol yediklerini, ancak arkadan gelip kazanan takım olduklarını belirtti.

Maçın genelinde üstünlüğün kendi takımlarında olduğunu savunan Avcı, ''Deplasmanda ilk galibiyetimizi aldık. Kayserispor da kendi sahasında ilk kez yenildi. Son iki haftadır iyi sonuçlar aldık. Bir Anadolu takımı olarak Kayserispor'un kupayı almasını istiyorum ve kendilerini destekliyorum'' diye konuştu.
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

SercanBjk

Kupanın bencede tek favorisi Kayseri.

eRe

gs alırsa 4.sıradakı takım uefaya gıdıyor dımı ? oyleyse ne yazık kı gs nın almasını ıstıyecem
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

Evet Erdem dediğin gibi oluyor benim bildiğim kadarıyla ama gs final oynayıp ŞL ye giderse final oynayan takım da gidebilir UEFA'ya...

keskinli

rizeye nasil elendik hala sasiriyorum
nerede bi kupa lafi duysam rize maci aklima geliyor
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

ist.hatirasi/3-4

YÖNETİM İSTİFA !!!