Ana Menü

29.Hafta Fenerbahçe - Kayserispor

Başlatan akbaba71, Mart 30, 2008, 21:01:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Ya bu ligde Şampiyon belirlenmiş artık...

İsteyen istediği topu oynasın...

akbaba71

http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

alper_1903

Tolunay Hocaya helal
ama Süleyman Hurmayi unutmiyalim
o da :
Fener yöneticileri arkadan bagiriyordu iyi para almis kayseri takimi diye.
Biz bu ülkede bu tip para islerinden en iyi anliyan takimlari da biliyoruz

dedi

gercekten helal ama sabrimiz tasiyor haliyle
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...

carlito1903

Bu galibiyetle bile övünebiliyolar ya ben daha ne diyim pes....

noumAyberk

Allahım böyle bişey olabilirmi yaa :oklava :oklava

erdibatmaz

golleri izledim dediğimiz gibi şaibe
&%++^^@+%&&%+^^''   editleri
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

Kralkartal21

Pozisyonu izledim resmen şu hakem(!) bir pozisyon olsunda penaltı versem diye düşünmüş ve bu pozisyonu seçmiş.

Şerefsizlik yapmayın ULAN...
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Batuhan

iğne hakem :D

sivriselvi ya,sivriğne

hakan sivriğne
Koca hestiy aya bedenem ?

Cem Goren

febenin kazanacağını düşünüyordum ama son dkya kadar böle girince bi umut vardı içimde ama kısmet değilmiş belki sivas maçının önemi olabilirdi ama artık oda olmadı ama yenelimde bari 2.olalım
altın kapılarımız kan oldu tayfun

carlito1903

akbaba71

"Sahada bir zavallı vardı!"
Turkcell Süper Lig'de Kayserispor, Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olurken, Kayserispor çalıştırıcısı Tolunay Kafkas çok sinirliydi.
Karşılaşmanın ardından Kafkas şu şekilde konuştu:

"'Anadolu'dan şampiyon çıksın' hikayesi bırakılsın, bu sadece tatlı bir yalan. Sahada bir zavallı vardı, buraya prestij maçı için ve galibiyete gelmiştik buna izin vermediler. Ben böyle aşağlık bir adam görmedim. Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Üst düzey takımlarda, üst düzey mücadele eden, kimin ne yapmaya çalıştığını anlayacak insanlarız. Yapılan bu haksızlık, hakemler arasında çok iyi insanlar var ama ben bu adamı bunların arasına sokmuyorum. Böyle bir maçın ardından hakem konuşulmamalıydı. Haksızlığı içime sindiremiyorum"

Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma ise maçın hakemi Hakan Sivriselvi'den çok şikayetçiydi, Hurma mücadelenin ardından şu şekilde konuştu:

"Sahada 3. dünya futbolu vardı. Sürekli faullere izin verildi. Hepimizin sinir sistemini bozdu. Oğuz Sarvan'a güvenen insanlardanım. Federasyon değişti, hakem kurulu değişti ama ezilenler değişmedi. Bizim için para aldı demiş yukarıdaki Fenerbahçeli yöneticinin biri. Bu ülkede para alıp verme işlerini kimlerin en iyi bildiğini herkes biliyor."

05.04.2008   

Kaynak : Sporx.com

erdibatmaz

Olmasın sanki Gs'nin kazandığı penaltılar çok doğru.Öyle yada böyle Semih farkıyla yine kazandık.

Satılmış Kayseri ne gerek var bu kadar oynamaya sonuçta 5. bitircekler Adnan abileri veriyodur parayı tabi oynayın diye.

Penaltı demeyen birine:

Birazda bize "olmayan penalti" versinler, 65 ve 8jk o penaltilarla ayakta duruyor.

ole yada bole yendık walla konusan konussunn ;D ;D ;D

işte ezik heryerde her zaman ezik ezik oğlu ezikler GAYFEBE.ORG tan alıntı
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

akbaba71

İnönüde Barış Memiş atılır Eyyamcı Hakem
Kadıköyde Devid e penaltı calınır Satılmış Kayseri

iki takım arasındaki fark bu kadar basit işte

CooLDumaN

Maç 1-1 ken buraya yazacaktım aslında.Fener şöyle böyle 2. yarıda sallama bi golle kazanırsa bu tam bir komplo ya da kutsal ittifak diye.

Tamam planı hazırladında  bu kadar belli etme be kardeşim.Şu pozisyona penaltı vermek için ne kadar zorladın kendini?Türkiye liginin gözümde hiçbir değeri kalmamıştır.Eğer işler böyle yürüyecekse,şike yapanlar göz ardı edilip bende bu şikeden bi pay çıkarabilirmiyim acaba mantığı ile gidecekse,Türk futbolu artık bitmiştir.Bunun en iyi örneğini ise biraz önce yaşadık.

Yazık şu ter döken,hakkıyla para kazanmaya çalışanlara ve yazıklar olsun bu işten yararlanmaya ve pay çıkarmaya çalışanlara...
Dizlerini çökerek yaşayacağına..

ayaklarının üstünde öl!

cassa23

Alıntı yapılan: Free İdea - Nisan 05, 2008, 21:55:34
Olmasın sanki Gs'nin kazandığı penaltılar çok doğru.Öyle yada böyle Semih farkıyla yine kazandık.

Satılmış Kayseri ne gerek var bu kadar oynamaya sonuçta 5. bitircekler Adnan abileri veriyodur parayı tabi oynayın diye.

Penaltı demeyen birine:

Birazda bize "olmayan penalti" versinler, 65 ve 8jk o penaltilarla ayakta duruyor.

ole yada bole yendık walla konusan konussunn ;D ;D ;D

işte ezik heryerde her zaman ezik ezik oğlu ezikler GAYFEBE.ORG tan alıntı

ne dediğini anlamadık ne diuyosun sen ya 8jk falan ne bu akıllı olun