Ana Menü

Hamit'in ayağı kırıldı

Başlatan eRe, Mart 28, 2008, 02:16:27

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eRe

Milli Futbol Takımı'nın, Belarus ile dün gece deplasmanda yaptığı maçta sakatlanan Hamit Altıntop'un ayağında kırık tespit edildiği bildirildi.
Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, maçın 22. dakikasında sakatlanarak oyunu terk eden Hamit'in yapılan kontlollerinde, sağ ayak beşinci metatars kemiğinde kırık belirlendi. Milli oyuncunun ayağı diz altı ateline alındı ve kendisine koltuk değneği verildi.

Milli takım sağlık kurulu yetkililerinin, Bayern Münih Kulübü'nün doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wolhfahrt ile bir görüşme yaptıkları ve sporcuya konan tanının doğrulandığını, Hamit'in bugün ameliyata alınacağı öğrenildi.

Hamit'in, ameliyatın ardından topla çalışmalara yaklaşık 6 hafta sonra başlayabileceği ifade edildi.

Bu arada, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Hamit'in sakatlığıyla ilgili olarak Bayern Münih Kulübü Başkanı Franz Beckenbauer, teknik direktör Ottmar Hitzfeld, genel müdür Uli Hoeness ve Bayern Münih AG Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge ile görüşerek üzüntüsünü dile getirdiği ve geçmiş olsun mesajı gönderdiği açıklandı.

-ARDA'NIN DURUMU-

Öte yandan, Belarus maçının 66. dakikasında sol uyluk bölgesine aldığı darbe nedeniyle oyundan çıkan ve gerekli ön müdahalesi yapılan Galatasaraylı Arda Turan!ın durumu da belli oldu.

Federasyon açıklamasında, Galatasaray Kulübü sağlık ekibiyle yapılan temas sonrası, Arda'nın sol uyluk bölgesinde birinci derece kas ezilmesi olduğunun anlaşıldığı, bu oyuncunun hafta sonundaki lig maçına büyük ihtimalle yetişebileceğinin öğrenildiği ifade edildi.

Kaynak : AA
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

carlito1903

Son zamanlarda performansında bi düşme olsa da Milli Takım için önemli bi oyuncu Hamit, umarım en yakın zamanda düzelir sakatlığı...

Arda'nın sakatlığının hafif olmasına üzüldüm, yokmu şunun ayağını kıracak bi oyuncu !!!

[KralKartal]

Hic bir oyuncunun ayaginin kirilmasini istemem, yani sakatlansin, ama ayak kirilma felan
cok kotu bir futbolcu icin..

Arda'da begendigim oyunculardan biri..Tabi GS'nin ardasiz kalmasi, rakip icin ve bizler
icinde iyi , fakat GS'nin kadrosunda Ardayi aratmayacak oyuncularda var..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Kralkartal21

Bayern Münih'liler buna çok kızacak.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Adriano

İyileştikten sonra Bayern artık yollamaz Hamit'i milli takıma bahaneler öne sürüp.

Euro2008 öncesi çok kötü bir haber bu. Geçmiş olsun Hamit.
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

carsi52

Bölünür senin için uykular!

onaT

alper_1903

Hamit düsüste degildi katilmiyorum
tam tersine kendisini Bayern de kabul ettiriyordu veya ettirmisti bile ve ayagi kirildi

Euro 2008 de en iyi adamlarimizdan ve bence basaracak fit olmayi 2008e
Nazar degdi diye düsünüyorum...
Besiktasim senin icin herseyimden vazgecerim...