Ana Menü

Polat’ın bombası Lippi

Başlatan CHEm !, Mart 25, 2008, 12:30:48

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CHEm !

G.Saray'ın yeni başkanı Adnan Polat, teknik adam için çıtayı yükseğe koydu. Gelecek sezon için hoca arayışına şimdiden başlayan Polat, Lippi'den nisan ayına randevu aldı.

cumartesi günü yapılan seçimlerde rekor oy alarak başkanlık koltuğuna oturan Adnan Polat, sezon sonunda futbolda büyük bir revizyon hazırlığı içerisinde. Polat'ın yapacağı revizyonun 1. maddesi ise teknik adam konusunda olacak.

TEMASA GEÇTİLER

ALMAN çalıştırıcı Karl Heinz Feldkamp ile yollarını ayıracak olan G.Saray'ın yeni başkanı, teknik direktör arayışlarına çoktan başladı bile. Listenin bir numarasında ise G.Saray'ın geçmişteki parlak vizyonuna uygun, dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri olan İtalyan Marcello Lippi var.

Yıllık geliri 3.5 milyon Euro ile 4.5 milyon Euro arasında değişen ve şu anda İngiliz kulüplerinin de peşinden koştuğu Lippi'nin G.Saray'a gelmesi zor gibi gözükse de, sarı-kırmızılı yöneticiler İtalyan teknik direktör ile Nisan ayı başında İtalya'da buluşacaklar.

Bu konuda gerek Lippi, gerekse menajerinden olumlu yanıt alan G.Saray'ın yeni başkanı Adnan Polat, bu büyük transferi gerçekleştirmek için tüm imkanlarını da zorlayacak. Hatta Polat ve ekibinin kafasında Lippi'nin yardımcılığını yapacak isim bile belli...

DAVALA 2 NUMARA

G.SARAY yönetimi, geleceği de düşünerek bir genç teknik adamı Lippi ile eğitmeyi planlıyor. Bu isim de şu anda Ümit Milli Takım'ın başındaki Ümit Davala. Davala'nın hem İtalyanca bilmesi hem de başarılı kariyeri onu Lippi'nin yanında staj görmek için ilk sıraya oturtuyor.

Kadronun iyi olduğunu ve yapılacak 3 veya maksimum 4 takviyeyle Lippi'nin çalışabileceği bir hale geleceğini düşünen Adnan Polat, Nisan ayının başında İtalya'da yapılacak görüşmede tüm imkanlarını seferber edecek.

Lippi'den gelebilecek olası bir 'ret' cevabına karşı Polat'ın B ve C planları da hazır. Adnan Polat Fransızlar'ın son yıllardaki en yetenekli çalıştırıcısı Didier Deschamps ile de temasa geçti. Bu çalıştırıcıdan da ilk etapta olumsuz bir yanıt almayan Polat eğer Lippi ile anlaşamazsa rotasını alternatif isim olan Deschamps'a çevirecek. C planı ise bir Türk.

AVCI DA LİSTEDE

BU sezon İstanbul Belediye ile başarılı günler geçiren ve 3 Büyükler'e karşı şu ana kadar mağlubiyet almayan Abdullah Avcı da Adnan Polat'ın listesindeki bir diğer isim.

Vatan
Allah kitap Beşiktaş

carlito1903

Vatan'ın haberlerine ne derece inanılır o ayrı konu ama inşallah gelmez Lippi...

[KralKartal]

adnan polat hizli basladi
bencede GS seneye cok farkli olacak..

ama Lucescuda olabilir
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

NoPasaran

Polat GS nin borçlarını nasıl ödeyecek..

192,5 milyon dolar borçtan bahsediliyor
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

[KralKartal]

carlito1903

Geçen gün bi açıklamasında taraftar yıldız futbolcu beklemesin dedi, yani biraz pasif kalacaklar borç yüzünden...

[KralKartal]

yildiz hersey degildir,
GSnin takiminda cok yildiz var
hepsi genc ve yetenekli....

onemli olan takim olmak vede gelecegi olan bir takim olmak..

Yildizsiz bir GS olacaksa anca LUCESCU basarili olur

NoPasaran

Gçen senede yıldız alınmayak demişlerdi

Valla bizden iyi trasnferler yaptılar

Lincoln oynayamasada ii trasnferdi
Aynı şekilde lideroth
Nonda
Barusso

:)

Şahsımca hepsi birer yıldız
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

carlito1903

Geçen sene iki laflarından biri 'hagi gibi bi dünya starı getireceğiz' di...

Aldıkları oyunculardan en fazla Linderoth dan çekiniyordum Allah'tan dualarımız tuttu da bi faydası dokunmadı..

Ben bu sene trasnferde sessiz kalacaklarını düşünüyorum...

akbaba71

Polat vereceği demeçlerle taraftarımızdaki ve yönetimimizde anti fenercilik ve gs ye normal gözle bakma olayını azaltsın başka bir şey istemiyorum ondan artık gs kardeş takım lafları duymak istemiyorum :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

onaT

sanmam. adam gs pembe günler görmeyecek dedi.
ilk misyonu borçları temizlemek olur sansasyon yaratmak olur.
ayrıca lippi gelirse iyi olacaklarının garantisi yok (bkz. del bosque)

NoPasaran

Alıntı yapılan: carlito1903 - Mart 26, 2008, 18:59:36
Geçen sene iki laflarından biri 'hagi gibi bi dünya starı getireceğiz' di...

Arkadaşımla NTV de syretmiştim hiç unutmam :) Yıldız alınmayacak diyordu hatta bizim arkadaş kendine has ettiği küfürler beni yıkmıştı :) Koyu GS li idi ..

Bırakcam bu takımı diyordu..

Fotomaç, fanatik hep yıldız getiriyor zaten onların haberlerini saymıyorum..

Tranfser sezonu açıldı ondan sonra yıldız gelecek dendi , bu senede gelecek ..polat alır iyi oyuncu
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

SercanBjk

Alamazlar kolpa basının kolpalıkları bunlar.

eRe

bızde bu yonetım varken uzaydan teknık dırektor gelse su febeye geseye bızden ıyı transfer yapacakları kesın!
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi