Ana Menü

Chelsea'den Fatih Terim Sürprizi

Başlatan Non Mollare Mai, Mart 23, 2008, 12:07:22

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Non Mollare Mai

Chelsea'den Fatih Terim sürprizi

Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddia edildi.

Fanarik Gazetesi'nin haberine göre; İngiliz Daily Mirror Gazetesi, Chelsea'nin dolar milyarderi patronu Abramovich'in ağzından, önümüzdeki sezon Fatih Terim'in takımın başına getirileceğini yazdı.

"Kuvvetli bir ihtimal"
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Chelsea'de ilginç gelişme. İngiltere'nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mirror, Maviler'in dolar milyarderi patronu Rus Roman Abramovich'in, önümüzdeki sezon takımın başına getirmeyi düşündüğü ilk ismin Fatih Terim olduğunu yazdı.

"Roman: Benim birinci adamım sensin Terim" başlığını atan gazete, Avrupa'da önemli bir yere sahip olan Terim'in, Avram Grant'ın yerini almasının kuvvetli bir ihtimal olduğunu vurguladı.

Menajeri de doğrulamış
Daily Mirror, haberi daha da ileri götürüp, 54 yaşındaki Türk teknik direktörün, Chelsea'ye gideceğinin, menaceri tarafından da doğrulandığını ileri sürdü.

Gazete, İngiltere'nin önemli yorumcularından Mel Goldberg'den de bu konuda görüş aldı. Goldberg, Fatih Terim için, "İngiltere Premier Ligi'nden 4 önemli takımın onunla ilgilendiğini biliyoruz. Elbette Terim de İngiltere'de çalışmak isteyecektir" dedi.

Portsmouth ve Fulham'ın da Fatih Terim'le ilgilendiği biliniyor.
edit

carlito1903

Böyle bir habere ben ancak bi tarafımla gülerim ;D

Ben de seneye Barcelona'ya transfer olacağım ;)

Onur*

duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

akbaba71

Fulham 2.lige düşerse Fatih Terimi alabilirler bol bol dua etsin fatih hoca fulham 2.lige düşsün diye   :)
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

Guti ORÇ.

bence olabilir küçük bir ihtimal olsada sonuçta zamanında fiorentina ve milanı çalıştırmış...

Bircan*

UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

lambkuzu

yazık ya chelsea ye hedefleri vardı neden bu kadar vazgeçmişler futboldan iyice serdiler canım golf e mi yatırım yapacaklar artık zuhahahahhahahaha  :koptum :koptum :koptum :koptum :koptum
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

lambkuzu

gitsinde batırsın orayı desin hey terry 6 numaraya bas bas tekmeyi hey yavum sinyor terim...
Hayatı süsledik izharı ittihatla bugün,
Yolunda gençliğin ulvi değil miydi birleşmek.
Sebatı bayrağımız yaptık, i'tilamız için
Neticesiz ve boş olmaz sebatla hiçbir emek.
Dakikalar bize bir nağbe nişad olsun.
Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun

carsi52

Bölünür senin için uykular!

MeLo

Fatoş Oraya Gitsin, Bende Bikini Giyecem :hayde
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

eRe

ben neden olmasın dıyorum.suan kı teknık dırektoru daha once kacınız bılıyordu ! fatıh terım sımdıkınden daha basarılıdır
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

mdc

The Guardian: Chelsea Terim'i istemiyor

Fatih Terim'in İngiltere Premier Lig'in önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönündeki haberlere İngilitere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian'dan "Chelsea yeni bir menajer aramıyor" yorumu geldi.

İngiliz Daily Mirror Gazetesi'nin Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddaları geçen haftadan beri gündemini korurken, İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian, Chelsea'nin şuanda yeni bir menajer aramadığı yorumlarını yaptı. The Guardian Gazetesi futbol yazarlarından Dominic Fifeld, dün akşamki Chelsea - Arsenal maçından sonra menajer Avram Grant'ın yerinin sağlamlaştığını Grant için kariyer tehlikesinin şuanda sözkonusu olamadığını söyledi.

Chelsea eğer yeni bir menajer arayışına girerse bunun ikisi de Holandalı olan Barcelona teknik direktörü Frank Rijkaard veya Rus Milli Takımı Guss Hiddink olmasının büyük olasılık olduğunu söyleyen Fifeld, bu aşamada Terim'in isminin söz konusu olamdığını iddia etti.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali'ndeki rakibi Chelsea'nin, Londra Derbisi'nde Stamford Bridge'de konuk ettiği ezeli rakibi Arsenal'ı 2-1 yenmesinin büyük bir toparlanma olduğunu söyleyen Fifeld, Arsenal galibiyeti Grant adına büyük bir kazanç oldu dedi.

Chelsea -Arsenal maçı hakkında yorum yapan İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden The Times ise, Chealsea Kulübün menejeri Avram Grant'in maç sonucundan duyduğu memnuniyeti sayfalarına yansıttı. Eğer bu maçta da kötü sonuç alsaydı Grant'in kariyerinin tehlikeye düşecegini hatırlatan gazete, Arsenal galibiyetiyle Grant'ın yerinin bir süre daha sağlam olacağı yorumunu yaptı.

Gazete ayrıca, bütün gözlerin 26 Nisan'daki Stamford Bridge oynanacak Manchester United maçında olduğunu , Chelsea'nin puan kaybetme riskini göze alamayacağını yazdı.

Hurriyet.com.tr
HAYATTA BEŞİKTAŞ

akbaba71

Fatih Terim'in İngiltere Premier Ligi'nin önemli ekiplerinden Chelsea ile sezon sonu için el sıkıştığı yönündeki haberlere Chelsea kulübünden yanıt geldi. Bu sezon Avram Grant ile 4 yıllık anlaşma yapıldığını belirten yetkililer bu yöndeki haberlerin spekülasyondan öte birşey olmadığını söylediler.

Bugün Chelsea Spor Kulübü'nden Doğan Haber Ajansı'na yapılan özel açıklamada, Fatih Terim ile Chelsea arasında herhangi bir anlaşma ya da görüşmenin sözkonusu olmadığı belirtildi.

İngiliz Daily Mirror Gazetesi'nin Chelsea'nin başına önümüzdeki sezon Fatih Terim'in getirileceği iddiaları geçen hafta ortaya atılmıştı. Bugün Doğan Haber Ajansı'nın araştırması üzerine özel bir açıklama yapan Chelseali yöneticiler bu gibi spekülasyonların zaman zaman ortaya atıldığı ve Fatih Terim isminin Chelsea gündeminde yer almadığını açıkladılar. Ortaya atılan iddianın gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirten Chelsea kulübü yetkilileri, menacer Avram Grant ile bu sezon başında yapılan 4 yıllık anlaşmayı hatırlatarak, şu anda böyle birşeyin sözkonusu olmadığı ve yeni bir menejer arayışı içinde olmadıkları açıklamasını yaptı.

İngiltere'nin en saygın gazetelerinden The Guardian futbol yazarlarından Dominic Fifeld da dün Doğan Haber Ajansı'na yaptığı özel açıklamada , Chelsea'nin şu anda yeni bir menajer aramadığını söylemiş, Chelsea eğer yeni bir menajer arayışına girerse bunun ikisi de Hollandalı olan Barcelona menajeri Frank Rijkaard veya Rusya milli takımının menajeri Guss Hiddink olmasının büyük olasılık olduğunu söylemişti.

25.03.2008   

Kaynak : DHA
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş