Ana Menü

böyle bir yerde yüzebilir miydiniz ?

Başlatan Miraculous Omen, Mart 22, 2008, 22:58:07

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sercAn1903

ora nere be? 

ama yüzerdim  :) o kadar kişi yüzüyorsa bende yüzerim çocuk bile var orda  ben yüzemessem olmaz ;D
...
Aşk'ımız Renklere Kişilere Değil !

Aşığım Siyah'ına Beyaz'ına kutsal Arma'na senin sevgin bir başka !

carsi52

bjk1940 arkadaşıma katıLıyorum.
Bende yüzerdim çocuk biLe yüzüyosa bende yüzerim ;D
Bölünür senin için uykular!

Brestgerfich

ben kendime şu soruyu soruyorum :)

Ben Manyak Mıyım da Orada Yüzücem :) :) :)
Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

NoPasaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Alves

Sorunlu muyuz küvete girmek varken :D
hakkatten yüzülür mü orda yavvv
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Brestgerfich

Bugün YorumBlog'u ziyaret ettiniz mi?

DIABLO

yüzmekten kastınız suya girip serinlemekmi yoksa ciddi ciddi yüzmekmi ciddi ciddi yüzmek ise yüzülecek biryer göremiyorum o kadar dar alanda yüzülmez. manzara izlemeyi tercih ederim
1 Sehit  için menemeni yakan Atamı özledim.

forzaChelsea

Simurg

tvde görmüştüm :) ama
yüzemem ben benim kalbim var

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

sercAn1903

burası nerede?  bu yaz oraya gitsem süper olur ;D 
...

Simurg

Alıntı YapZambia tarafında bulunan bu doğal havuz Victoria Şelalesi'ndeki su seviyesinin daha düşük olduğu dönemlerde kullanabiliyor.Aslında Victoria Şelalesi'nde iki doğal havuz var. Daha cesaretli olanlar resimlerde görünen devils (şeytanlar) havuzunu, korkaklar ise angels(melekler) havuzunu kullanıyor.
Victoria Şelaleleri veya Mosi-oa-Tunya dünyanın en görkemli şelalelerindendir. Zambezi Nehrinin üzerinde, Zambiya ve Zimbabve sınırları arasında, bulunur. Şelaleler yaklaşık olarak 1,7 km genişliğinde ve 128 m yüksekliğindedirler.
İskoç kâşif David Livingstone şelaleleri 1855'te ziyaret etmiş ve Kraliçe Victoria'nın anısına Victoria Şelaleleri ismini vermiştir. Bununla birlikte şelale zaten yöresel olarak Mosi-oa-Tunya yani "gürleyen duman" diye anılmaktaydı. Şelaleler iki milli parkın parçasıdırlar, Zambiya'daki Mosi-oa-Tunya Milli Parkı ve Zimbabve'deki Victoria Şelaleleri Milli Parkı. Şelaleler Güney Afrika'nın en önemli turist çeken noktalarından biridir. Aynı zamanda UNESCO Dünya Mirası Alanıdır.
Kuzey Amerika'daki Niagara Şelaleleri'nden daha geniş olan Victoria Şelaleleri sadece Güney Amerika'nın Iguaçu Şelaleleri ile karşılaştırılabilir. Iguaçu 270'den fazla (görece) 'küçük' şelaleye bölünmüşken Victoria dünyadaki en büyük, 100 metreden yüksek ve 1,5 km'den geniş, tek su yatağından, dökülmektedir.

BEŞİKTAŞK

Kahrolsun uyuyunca geçmeyen bazı şeyler..

bahadıR

sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

sercAn1903

Alıntı yapılan: Simurg - Mart 23, 2008, 15:50:58
Alıntı YapZambia tarafında bulunan bu doğal havuz Victoria Şelalesi'ndeki su seviyesinin daha düşük olduğu dönemlerde kullanabiliyor.Aslında Victoria Şelalesi'nde iki doğal havuz var. Daha cesaretli olanlar resimlerde görünen devils (şeytanlar) havuzunu, korkaklar ise angels(melekler) havuzunu kullanıyor.
Victoria Şelaleleri veya Mosi-oa-Tunya dünyanın en görkemli şelalelerindendir. Zambezi Nehrinin üzerinde, Zambiya ve Zimbabve sınırları arasında, bulunur. Şelaleler yaklaşık olarak 1,7 km genişliğinde ve 128 m yüksekliğindedirler.
İskoç kâşif David Livingstone şelaleleri 1855'te ziyaret etmiş ve Kraliçe Victoria'nın anısına Victoria Şelaleleri ismini vermiştir. Bununla birlikte şelale zaten yöresel olarak Mosi-oa-Tunya yani "gürleyen duman" diye anılmaktaydı. Şelaleler iki milli parkın parçasıdırlar, Zambiya'daki Mosi-oa-Tunya Milli Parkı ve Zimbabve'deki Victoria Şelaleleri Milli Parkı. Şelaleler Güney Afrika'nın en önemli turist çeken noktalarından biridir. Aynı zamanda UNESCO Dünya Mirası Alanıdır.
Kuzey Amerika'daki Niagara Şelaleleri'nden daha geniş olan Victoria Şelaleleri sadece Güney Amerika'nın Iguaçu Şelaleleri ile karşılaştırılabilir. Iguaçu 270'den fazla (görece) 'küçük' şelaleye bölünmüşken Victoria dünyadaki en büyük, 100 metreden yüksek ve 1,5 km'den geniş, tek su yatağından, dökülmektedir.

vazgeçtim gitmiyorum hoşuma gitmemişti zaten orası :) antalya duruken ne işim var oralarda ülkemiz para kazansın ;D
...

Kralkartal21

Orada yüzülürmü ya manyakmıyım ben(yüzerim diyenlere pardon). İsterse bebek yüzsün orda hayatta yüzemem ben.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

pakito14

korkulacak bişey yok aslında sadece DOĞAL bir havuz :D :D
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..