Ana Menü

Felsefemize ters olan şeyler

Başlatan yorumbjk, Mart 18, 2008, 16:03:33

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yorumbjk

Arkadaşlar olumlu bir çerçevede yaklaştığınız için teşekkürler.Bu konuda bir imza kampanyası felan başlatamazmıyız?Bu ülkede gururlu,onurlu,parası olupta takımımıza reklam veren işadamlarıda var.

Bu konu ile ilgili olarak bir imza kampanyası felan başlatamaz mıyız? Şu Çılgın Türkler'den alıntı."Yunanlıların yaklaşık 70 kamyonu savaş zamanında ele geçiriliyor.Kamyonu kullanacak birisi olmadığı için savaşta çok işe yarayacak olan kamyonlar yakılıyor.Yaşlı nineler kamyon yerine sırtında cephane taşıyor.Milletin deli diye baktığı ayakkabısı olmayan insan yün çorabını orduya veriyor.Ayağından yaralanıp gazi olarak evine gelen asker cephede olup savaşamadığı için karısının karşısında gururu incildiği için kendini öldürüyor.

Bizler bu şekillerde bu günlere geldik.Özgür güzel bir ülke olduk.Dünyada kadına olarak seçme ve seçilme hakkını ilk olarak biz verdik.İlk kadın pilot bizden çıktı.15 yılda Fransa gibi ükelerin 200 yılda yapamadıklarını yaptık.Ne acı gerçekki belki yakında futbol günah diye yasaklanabilirde.

Bunlara bazıları gülüp geçer ama duyarlı bir insan ağlar bu olanlara.Bu nedenle ülkemizin düzenini yıkmak isteyen,ordumuzun yapısını bozmak isteyen ve BUNLARI DESTEKLEYEN VAKİT,YENİŞAFAK,ZAMAN gibi basın yayınlarının reklamını almamak için bir kampanya başlatalım.Bunu yaparak Bjk'lı olmanın farklılığını ortaya koyalım bir kez daha.Ciddi fikirleri olan ve bu konuda bir şeyler yapabileeğine inanan arakdaşlar var ise yazarsa sevinirim.Teşekkürler.

TurkishTank

Alıntı yapılan: yorumbjk - Mart 20, 2008, 09:37:52Ne acı gerçekki belki yakında futbol günah diye yasaklanabilirde.

bence okadarda degil...bizi saudi arabistanla karsilastirmak istiyosan...onlar senelerdir dunya kupasinda mucadele ediyor...
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

erdibatmaz

Alıntı yapılan: TurkishTank - Mart 20, 2008, 10:06:27

Alıntı yapılan: yorumbjk - Mart 20, 2008, 09:37:52Ne acı gerçekki belki yakında futbol günah diye yasaklanabilirde.

bence okadarda degil...bizi saudi arabistanla karsilastirmak istiyosan...onlar senelerdir dunya kupasinda mucadele ediyor...

bunca kelimenin arasından bir tek onumu çıkarttın :)
bitti, dağılın.

4-8-15-16-23-42 :P

keskinli

kimse bu ülkenin rejimini degistiremez bundan süpheniz olmasin
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

SATUKBLADE

Alıntı yapılan: yorumbjk - Mart 18, 2008, 16:03:33
Arkadaşlar bizler Bülent ECEVİT vefat edince "Türkiye Laiktir Laik Kalacak" diye bağırdık.
Şehitler verdik, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez Dedik.
Maçlarda İstiklal Marşımızı gururla bir ağızdan okuduk.
Şehit ailelerini her ilden toplayıp maça getirdik.
Çarşının odak noktası olan Anarşizmin a harfini gönlümüze kazıdık.
En önemlisi Atatürk'e ve Cumhuriyetimize bağlı kalarak dev bayraklar açtık.

Şimdi soruyorum?

Bu kadar ülke sevdalısı bir taraftarın stadına ordu ve Atatürk düşmanı yeni şafak ,vakit ve zaman gazetesinin reklamları nasıl alınır.
Spor siyaset ayrı ama bizim bir duruşumuz Çarşının bir felsefesi var bu konu ile ilgili bir şey yapacak misyonumuza sahip çıkacakmıyız.
Yanıtlarsanız sevinirim.Tşk.

değişik,güzel bir yaklaşım bu konudan dolayı canı gönülden tebrik ediyorum...

yalnız yukarda saydığın isimler ve firmalar neden Beşiktaşımıza reklamlarını dah çok vererek bunları önlemiyor buda işin acı boyutu olsa gerek

TurkishTank

Alıntı yapılan: keskinli - Mart 20, 2008, 19:13:07
kimse bu ülkenin rejimini degistiremez bundan süpheniz olmasin

yanii ahmet abi...benim demek istedigim bu...bosuna kafayi boyle abuk subuk seylerde niye yoruyorsunuz... besiktas'in felsefesine gelirken evet halkin takimi Besiktas... Carsi'da kapali tribun'un taraftar grubu... "carsi" demek besiktas'in tum taraftarini temsil etmek degil... yani sif "carsi'nin" felsefesi boyleymis diye reklam panolar ters olmaz.. benim dusuncemde bu..
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

eRe

cok guzel bır konu acmıssın benı de hep hırpalayan bır konuydu.
bızım bır felsefemız var pekı bu felsefe sadece sozde mı kalmalı
uygulamada adım atmak zor belkı
dunyanın duzenı bu olmus dıyebılırsınız ancak
en basıtınden basketbol takımımızın ısmının cola turca olması cok koyu bana cok hırpaladı
daha guzel teklıfler yokmuydu tek teklıf cola turca mıydı?
bence duzene ayak uydurmadanda bısıler yapılabılır.
benım gorusum bu sekılde
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi

CHEm !

bizim bi felsefemiz kalmadı artık bence.
ilk zamanlar ç harfini orak biçiminde yapıyorduk,anarşistiz dedik,kurucularımız solcu dedik.
ama artık bakıyoruz abdullah güle pankartlar,musul kerküke pankartlar,istiklal marşında kapalı altta yapılan bozkurtlar.

reklamlar bunların yanında hiçbişey değil.
Allah kitap Beşiktaş

yorumbjk

Haklı olduğunuz noktalar olabilir.Beşiktaş halka ait bir takım ama ben Bjk'yı aykırı ve ayrı duruşu için sevdim, gönül verdim.Her hafta Şile Ömerli barajından bunun için maça geldim.Gece ikilerde araba yokken 5 km yolu bunun için yürüdüm.Son paramı bunun için bilete verdim.
Ya geçenlerde bir resim vardı şimdi alta da koyuyorum.Bu resim Çarşı ve Beşiktaşı anlatıyor.Bunu milletimizin efendisi anlıyor bazı değerli forum arkadaşlarım anlamıyorsa söyleyecek söz yok.Amaç  burada kırıcı olmak değil sadece içimi ürperten ,aklıma geldikçe beni çıldırtan, olayı sizinle paylaşmaktı.Hani isnan bazen bir şeyler yapmak isterde ya parası ya gücü olmaz içine atarya bende istedimki anlatayımda rahatlayım.

Bu resim demek istediğimi anlatıyor işte arkadaşlar.Bir çarşı ve beşiktaş klasiği köylünün gözünde Beşiktaş.
Bir virus vücuda girip yavaş yavaş yemeye başlar ve bitirir.Buradaki platform Beşiktaşımız için kurulmuşsa bundan kendimizi korumak için bir çözüm bulmalıyız.Atatürk düşmanı olanlara,devleti ezip geçenlere,orduya iftira atanlara neden reklamlarını yayınlayarak destek olalımki.Bu takım yönetimin değil hepimizin takımı.Süleyman Seba zamanında neden yoktu bunlar?Ya konuşacak kelime bulamıyorum sinirden duvarı parçalayacak durumdayım.
Bunlar böyle yapar yavaş yavaş girer.Fedarasyon başkanı Bjk üyesi.Haluk Ulusoy hakkımızı yemiş olabilir ama iyi bir adamdı adamı siyasi hesap uğruna attılar oradan binbir oyunla.Yarın feytullan beşiktaş başına gelirde maçlara dua iler gider ve yabancı futbolcuları sünnet edersek hiç şaşırmayın.Ben Bjk kitlesinin bu konuyla ilgileneceğine inanıyorum.Bjk çarşı ile telefon irtibatı kuracağım bunun için elimden geleni yapacağım.Ayrıyette burada bu konunun bilincinde olupta hak veren ve hiç yoktan bir iki sözü olupta söylemiş ve söyeyecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Sizlerin varlığı ve umudu ile yarınarın hayali güzel oluyor.Tekrar tekrar çok teşekkürler.

hAlil21

Öncelikle Hoş Geldin.Arkadaşlar az çok cevap yazmışlar. Bi kaç satır ekleyeyim;

Lidyalı abilerimiz para denen meledi icat ettiğinden bu yana paranın borusu ötüyor malesef.Şöyle bir örnek vereyim ;

Ankara'da ufak tefek bir kebapçıda yemek yerken tuvaletine gittiğimde ; heryerde şubesi olan ,tanıdık şirketleşmiş büyük bir kebap restoran'ının reklamlarını gördüm.yorum size ait .)

Yani bugun para'nın olduğu yerde felsefeye ve tarihe pek bakan yok. Alen kim desem şu forumda bilmeyen yok ; Bir Baba Hakkı'yı sorsam cevap verecek insan sayısı 2 elin parmağını geçmez. Yani önce biraz da taraftar olarak biz üstümüze düşen değerlere sahip çıkıyormuyuz onu da sorgulamak gerek.

Konuşursam daha nopost verecem kendime .)
Tekrar hoşgeldin,sürekli olman dileyiğle.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

yorumbjk

Sayın halil21 yaklaşımınız için çok teşekkür ederim.
Ayrıca meslektaşız.Benden bir firmada bilgi işlem sorumlusuyum.Yardım edebieceğim ve üzerime düşücek olan bir şey var ise yapmaya çalışırım.Saygılarımla.