Ana Menü

İngilizler'in Fenerbahçe sevinci :)

Başlatan Bircan*, Mart 16, 2008, 13:19:08

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bircan*

Fenerbahçe'nin Chelsea ile eşleşmesi İngiliz basınında yankı buldu. Chelsea daha şanslı yorumu yapıldı. İşte başlıklar;
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile eşleşmesi İngiliz basınında yankı bulurken, İngiliz gazetelerinin pek çoğu bu eşleşmede Chelsea'nin daha şanslı olduğu yorumunu yaptı.

The Daily Telegraph, Chelsea'nin insaflı bir kura sonucu Fenerbahçe ile eşleşmesinin, kulübün menejeri Avram Grant'ın üzerindeki baskıyı hafiflettiğini öne sürerken, dünü (önceki gün) Grant'ın şanslı günü ilan etti.

Chelsea memnun

The Guardian gazetesi de Chelsea'nin diğer İngiliz kulüplerine oranla daha mutlu bir pozisyonda olduğunu yazdı ve Fenerbahçe'nin son 8 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde bu aşamaya gelen ilk Türk takımı olduğunu kaydetti.

Daily Mail gazetesi de Chelsea-Fenerbahçe maçının dünyadaki futbol düşkünlerini ekran başına toplayacak kadar önemli bir tansiyon yaratmayacağını, ancak Chelsea'nin muhtemel bir yenilgisinin Avram Grant'ın kulüp menejeri pozisyonunun sonunu getirebileceğini yazdı. The Times ise, Chelsea'nin kura sonucundan hoşnut olduğunu belirtti.

:ahaha :ahaha :muhaha :koptum
UNUTMAYIN! ÇELİK GİBİ SABIR ÇİÇEK GİBİ SEVİNÇLERLE YAŞADIK BU ŞAMPİYONLUĞU..!! [ 2008-2009 Süper Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu BEŞİKTAŞ...! ]

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

Dem@

Chelsea işte inşallah farklı bi galibiyetle alır maçı

NoPasaran

Farklı olmazda rahat elemeleri lazım :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

bahadıR

galatasaay 5-0 yenilmişti(üstelik alisamiyende) bakalım fener kaçkaç yenilcek ;D
sen yaşarsın bu kalpte artık geriye dönmesende...
ςǿκ کε√díκ طę ∂طí......

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

NoPasaran

Alıntı yapılan: 19bahadir03 - Mart 19, 2008, 17:05:13
galatasaay 5-0 yenilmişti(üstelik alisamiyende) bakalım fener kaçkaç yenilcek ;D

En fazla 2-0 ..oda deplasmanda
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

pakito14

boşuna sevinmesinler burdaki maç fenerin! :aferin

Ama chelsea sahasında feneri gömecektir! :fuu
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

SercanBjk

Sevilla gibi küçüserlerse yanarlar,saygı duyarak ciddi şekilde oynarlarsa rahat geçerler.

Kralkartal21

Chealsea burdan en az 1 puan alır.Bence burdaki maç beraberlikle bitebilir.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

SATUKBLADE

bu fb yüzünden 5 paket marlboro borçlandım eğer chelsea yi yenerlerde +1 karton olacak

o zaman ne fb kalır ne chelsea delirmek üzereyim artık  olmuyor böyle

NoPasaran

satuk yarın fener yenilmez

turu chlesea geçer  :sigara
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

SATUKBLADE

yarın fener yenilmez 2 kutu daha gider o zaman :(

chelsea ingiltere yenmesi önemli değil fener turu geçerse 1 karton gider

batırdı beni fener ve bjk çoook hemde bu sene acayip batttım

NoPasaran

fener geçemez ya turu nası geçsin  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Kralkartal21

Gördük Chealsea hala mutlumusunuz..!
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..