Ana Menü

Zagreb'den Yenileme !

Başlatan kartalpenchesi, Mart 15, 2008, 18:04:53

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kartalpenchesi

Gordon Schildenfeld'in eski takımı Dinamo Zagreb, Beşiktaş'a ilginç bir teklif sundu

Gordon'un eski takımı Zagreb, Beşiktaş'a ilginç bir teklif sundu: Beğenmediyseniz sezon sonu gönderin, kadromuzdan istediğiniz oyuncuyu alın!

MS hastalığı şüphesi vardı

Stoper transferinde sayısız isimle görüşen Beşiktaş sürpriz bir şekilde Dino Dr[editlendi] ile anlaşmış, hatta Hırvat futbolcunun ismi İMKB'ye bile bildirilmişti. Ancak Dr[editlendi]'in bir derbi maçı sonrasında yaptığı çılgın protesto nedeniyle, rota Zagreb'in bir başka oyuncusu Gordon Schildenfeld'e çevrilmişti. Hiç kimsenin beklemediği anda Siyah-Beyazlılar'a imza atan genç futbolcu, daha sonra da MS hastası olduğu şüphesiyle birçok testten geçirilmişti. Schildenfeld'ten henüz beklenen verimi alamayan Beşiktaş'a, Zagreb'ten şok bir teklif geldi.

Geri gönderin, alalım!

Eski oyuncularını geri alabileceklerini belirten Hırvat yetkililer Beşiktaş'ın kapısını çaldı. Dinamo Zagrebli yöneticilerin, 'Gordon'dan henüz beklenen katkıyı alamadığınızı gördük. Eğer isterseniz, sezon sonunda Schildenfeld'i bize geri gönderebilirsiniz. Bizim kadromuzdan da beğendiğiniz herhangi bir oyuncuyu alırsınız. Böylece iki taraf da zarar görmez' şeklinde bir öneri yaptıkları ifade edildi. Ancak Siyah-Beyazlı idareciler, sezon sonuna kadar transfer görüşmesi yapmayacaklarını belirtip, teklifi geri çevirdi.
Şampiyon Olacağız Beşiktaşım Bu Sene

SercanBjk

Eğer böyle bir şey gerçekleşirse parayı alıp oyuncuyu vermeyi yeğlerim,Zagrep`in kadrosunda öyle iyi bir oyuncu olduğunu sanmıyorum,ama Gordon ilk maç iyi izlenimler vermişti. İnşallah kalır oynar ve faydalı olur.

Adriano

Konunun yeri Basında Beşiktaş isimli bölüm.

Bu kadar saçma bir haber olmaz.. Yok efendim ver Gordon'u istediğin topçumu al (:
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

CHEm !

gordonun kötü olduğunu nasıl anladılar hemen ?
ben şahsen bu adamı beğendim,iyi bir izlenim bıraktı.
Allah kitap Beşiktaş

Guti ORÇ.

Futbol hakkaten ticarete dönmüş "30 gün içerisinde getirin paranız iade" gibi bişi bu ya

[KralKartal]

bence yalan...

boyle birseyi ilk defa duyuyorum
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

pAscAliAnUmut

Of ya bir tane düzgün adam alamayacak mıyız :D
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

carsi52

BaLon haberin en önde gideni :D
BöyLe saçma bişey oLur mu ya.
Bölünür senin için uykular!

erdinc1926

K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

pascalyptica

kötü olsa istediğiniz oyuncuyu alın derler mi hiç..
adamlar demek pişman olmuş verdiklerine..

not : bence kolpa haber.. bi gordon kalmıştı dedikodusu çıkmamış.. [edit]

Alıntı yapılan: CHEm ! - Mart 15, 2008, 18:30:23
gordonun kötü olduğunu nasıl anladılar hemen ?
ben şahsen bu adamı beğendim,iyi bir izlenim bıraktı.
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

KeePSaKe

Since 1903

BjKcArsi54

NoPasaran

Türk medyası adamı öldürür  :ahaha

Kardeşim haber bulamayabilirsiniz bişey demiyoruz yeterki saçmalamayın..

Verin bize bi poster o sayfada bu haberden daha iyi...

Ayrıca Gordondan ne bekliyorduk ki ? Orta sınıf bir oyuncu ne bundan ii olur ne kötü olur
Aşk bu Aşk !

volkanca.net