Ana Menü

Korkunç Şüphe

Başlatan ariff07, Mart 14, 2008, 19:23:09

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Alıntı yapılan: cem_goren - Mart 15, 2008, 09:07:31
koskoca fifa böle bişi yapmaz

FIFA değil UEFA organize ediyor şampiyonlar ligini...

Bu ayarlama olayı bana da saçma geldi, kuralar sadece Barcelona ve Chelsea nin işine geliyor, onların da böyle bişey yaptığını sanmam...

Küçük bir komplo teorisi yapalım o zaman hemen :)
Bu olayı Barcelona yapmış olsa Chelsea'ye en zor rakibi verdirirdi, sonuçta birbirini sevmeyen iki takım...
Chelsea yapmış olsa o da Barcelona'ya en zayıf takımlardan birinin verilmesini istemezdi...

Sonuç olarak böyle bişeyin olması imkansız... :)

onaT

aynen... uefaya laf edeceklerdi elbet... insanoğlu öyle çok da şerefli, temiz iş sevmez, illa herşeyin dibinde birşeyler dönmektedir

carlito1903

Ayrıca da bu tip işler genelde FIFA tarafından yapılır, orda daha çok oyun dönüyor, UEFA oraya nazaran daha sağlam daha güvenilir bir yapıya sahip...

onaT

ben ikisinede güveniyorum... daha bir şerefsizliklerini görmedim

beckyZWICKY

bu yolda herşey olur . olmaz yapmaz etmez demeyin o saygı değer uefa we fifa'larıda insanlar yönetio İNSANLAR... insanlar nankordur çıkarcıdır hiç yapmaz demeyin ya yapsaydı? yada yaptıysa ? + yazan haberde dedikodular war xxx xxxx vs vs eşlecek diyor yani 1 kişinin tahmini deil. kendi görüşüm ise = olabilirde,olmayabilirde YAPMAZLAR diye BİRŞEY YOK! yaparlar diyede bişi yok cok merak ettim ne kadar doğru ne kadar yanlış doğruysa dünyanın futbol sektoru cok zarar görür kime güveneceğini şaşırır insan gerçi şimdide pek farkı yok bu futbol dünyasınında neyse.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

onaT

kanıt yoksa suç yoktur benim için...
kanıt olmasıda gerekmez.. bariz biçimde ortada olması bile yeterli
ama öyle bile değil

beckyZWICKY

dünyada saygı değer bir takımın yani liverpool un taraftarımı neyiyse artık cıkıp kuralara bi kaç saat kala KURALAR ELİMDE vs vs vs dedikodular war şöyle olcak diyip we oluyorsa we bu 64 te 1 ihtimalse sallayıp tutma ihtimali cok düşük bir arkadaşta öle olsa fb schalke'yi seçerdi diyor FB yi kim dinler ki ? chealse patronu dünyanın en zengin bi kaç adamından biri o fb yi seçtiyse? bu dünyayı ters döndürecek tek şey paradır. haa inanıormuyum bilemem ama yinede kuşku uyandırdı bende.
tutmam gereken bir matemim var, hislerim var.

unutmam gereken..

onaT

şöyle birşeyde var:

chelseaye çıkan rakipler:

rosenborg(adı üstünde)
valencia(en kötü senesi tarihinin galiba)
schalke(2. torbada -ki en kolay rakip)
olympiacos(son 16da en kolaylardan biri)
fenerbahçe(son 8deki en kolay takım)

tesadüfse ne şans valla...