Ana Menü

Fenerin Rakibi Belli Oldu

Başlatan carlito1903, Mart 14, 2008, 14:13:47

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SercanBjk

İnşallah rezil rüsva olup geri gelirler.

pAscAliAnUmut

İsteğim 8 den daha fazla yemesi ama yiyeceğe benzemiyor arkadaşlar kabullenelm fener iyi takım oldu
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

Onur*

Alıntı yapılan: Adriano - Mart 14, 2008, 18:20:14
Yine bir Roma - ManU eşleşmesi :)

Roma'nın geçmesi temenniğisiyle.
duymadığım kalmadı; kalmayanı duydum aklım almadı..!

erdinc1926

Alıntı yapılan: pascal_bjk_Çarşı - Mart 14, 2008, 20:53:17
İsteğim 8 den daha fazla yemesi ama yiyeceğe benzemiyor arkadaşlar kabullenelm fener iyi takım oldu
tartışma ortamı olsun istemiyorum ama ne kabullenmesi ne büyüklüğü fenerin büyüklüğünü mü konuşucaz burda allahın ezikleri inşallah fark yerler içerde ve dışarda
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

pAscAliAnUmut

Ben fener büyük takım oldu demedim. İyi takım oldu dedim yani iyi top oynuyor
Efsane yazdın tarihe Beşiktaş
Aşık oldum renklerine Beşiktaş
Ölüm olsa dönmeyiz bu yoldan
Canım feda olsun sana Beşiktaş

onaT

Alıntı yapılan: pascal_bjk_Çarşı - Mart 14, 2008, 22:02:55
Ben fener büyük takım oldu demedim. İyi takım oldu dedim yani iyi top oynuyor

haklısın,
erdinç kardeş, kendimizi kandırarak hiç bir yere varamayız, adamlar zeki ve güzel futbol oynuyor bize nazaran...
bunun büyüklükle alakası yok, onlar bizden çok çalışıyorsa onu takdir etmek onları geçmek için çalışmak gerekir

erdinc1926

allahım,varsa böyle düşünceleri olan gitsin fb forumlarana yazsın bizden iyi diyorsunuz sonuçta kim lider bir bakın bakalım ezikleri savunuyorsunuz yazık ya

onaT

burası Beşiktaş forumu diye taraflı olmamız gerekmez...
kendimizi kandırmanın manası yok, gayet güzel top oynuyorlar

erdinc1926

ben kendimi kandırmıyorum öyle birşeye gerekte duymuyorum
başkasını bilmem ama burda fener gibi ezikleri savunuyorsan konuşurum allahtan bursa fln iyi oynamıyor sen onuda savunursun

SATUKBLADE

Gerginliğe gerek yok arkadaşlar ;) fener için kartal olan arkadaşlarımızı kırmayalım değilmi

şimdi chelsea ne yapar ;D onu konuşalım netice de hepimiz chelsea taraftarıyız fener karşısında ;D

onaT

biraz objektiflik canınızı neden yakıyor anlamadım, tarafsızlık düşmanını savunmak değildir, beşiktaşta gayet güzel top oynuyor, zaten öyle olmasa lider olamazdı ama fenerinde güzel oynadığını kabul etmek lazım

Kralkartal21

Alıntı yapılan: SATUKBLADE - Mart 14, 2008, 23:33:36
de hepimiz chelsea taraftarıyız fener karşısında ;D

Ben mesela Fener'in Sevilla'yı elemesine hiç sevinmedim öyle Türkiyenin puanı yükseliyor diyorlar ama banane ben tutamıyorum kardeşim Feneri, sevmiyorum bu takımı.Chelsea-Fener karşında Chelsea'liyim.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

Cem Goren

kadıköyde kazanırlar gibime geliyor oradada sapıtymaslarsa turu geçebilirler
altın kapılarımız kan oldu tayfun

Adriano

Chelsea ne kadar sıkıntı içerisinde olsa bile, Feneri eze eze yenmeyi bileceklerdir.

Chelsea'nin Kadrosu :

Petr Cech, Carlo Cudicini, Henrique Hilario, Branislav İvanovic, Ashley Cole, Claude Makalele, Micheal Essien, Ricardo Carvalho, Andriy Shevchenko, Frank Lampard, Steve Sidwell, Joe Cole, Didier Drogba, John Obi Mikel, Michael Ballack, Claudio Pizarro, Florent Malouda, Wayne Bridge, Paulo Ferreira, Salomon Kalou, Ben-Haim, Wright-Phillips, John Terry, Alex, Belletti, Nicolas Anelka..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

TurkishTank

benim icin fenerin yenmesi bi sevinc  elenmeside bi sevinc...yani benim acimdan fener mac'i cok eglenceli gecicek  oyle yada boyle... :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt