Ana Menü

Basketbol topicleri ...

Başlatan [KralKartal], Şubat 19, 2008, 15:39:17

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

[KralKartal]

Son zamanlarda futbol bölümüne sizler tarafindan BASKETBOL ile ilgili topicler acilmakta..
Sanirim daha cok ilgi olsun diye, fakat ilgisi olan zaten bu bölümlerede bakar,
ilgisi olmayanda, maksat msj yazilsin diye bos msj atacagina, 2 dolu mesaj atilsin ama
ilgi az olsun...

Basketbol ve diger futbol haricindeki branslarimiz icin zaten ALT BOLUMUMUZ mevcuttur..

http://kralkartal.com/forum/index.php/board,7.0.html

Lutfen bundan sonraki futbol haricindeki konulari, alt bolume acalim..

(yonetici arkadaslarimizin önemli durumlarda, buna izin verebilir, veya konuyu futbol bolumune
tasiyabilir..Ornek sampiyonluk maci felan..)

Tesekkurler..

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

akbaba71

Alıntı yapılan: KRaL'KaRTaL - Şubat 19, 2008, 15:39:17
Sanirim daha cok ilgi olsun diye, fakat ilgisi olan zaten bu bölümlerede bakar,
ilgisi olmayanda, maksat msj yazilsin diye bos msj atacagina, 2 dolu mesaj atilsin ama
ilgi az olsun...

ben ve diğer konu acan arkadaşların asıl amacı daha fazla ilgili olması takım ligde lider ve nağmağlup giderken cok az destek görüyor ana foruma konuyu acınca en azından aa maçımız varmış diyip bir kac kişide olsa gidiyor ama amatör branşlarda konu actığımız zaman coğu insanın maçın olduğundan bile haberi yok bunu zaten açtığımız konulardan anlıyoruz dediğiniz gibi cok bişi varketmez 2 dolu mesaj olsada yeter ama bu takımın desteğe fazlasıyla ihtiyacı var
http://schwarzadler.blogspot.com/

2008-2009 TSL Şampiyonu Beşiktaş

noumAyberk

Bahadıra katılıyorum
Ayrıca basketbol ve ya voleybol bizim amatör branşımız mı  :saskin

carlito1903

Bence basketbol maç topicleri futbol bölümünde açılmaya devam edilmeli,sadece maçlar için bi ayrıcalık yapılmalı...

[KralKartal]

Maclardan baska ne kaliyor ki zaten?

bir alt bolumde bunlari bulabilirsiniz

bu kadar zor olmamasi gerek?

yani bir TIK ötede...

Suan BOLUMUN isminide degistirdim

Basketbol ve diger branslar oldu..

Bundan sonra buraya basketbol topici acildiginda,
forum kurallari gecerlidir, yanlis yere konu acmaktan dolayi uyari
ve ceza uygulanacaktir..bilginize

Adriano

Basketbol takımımızın çıkışıyla, her maçımız daha bi ilgi çekici hal almaya başladığından "Beşiktaş" bölümüne açılmaktaydı maç konuları.. Daha mı ilgi görüyordu orada bilemeyeceğim fakat genelde maç hakkında yorum yapan kişiler belli başlı kişiler.. Basketbol bölümü altına alınırsa ilgi azalacak mı ? Tabiki hayır..

Forumda bir düzen var tabiki, bu düzen adına ben hiç bir sakınca görmüyorum Basketbol bölümü altında olmasına..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

Zaten bu foruma ANA foruma girdiginde,

USTTE alt bolumler kocaman cikiyor... ve BASKETBOL diyede yaziyor.

Son yazilan msjlarda bu bolumde cikiyor...Yani yazan olursa zaten topicler gundeme gelir..

CHEm !

ben önemli maçları buraya açmaya devam ederim.
ziyaretçiler dahil herkes ana foruma ilgi gösteriyor.
Allah kitap Beşiktaş

nbacem

katılıyorum basketbol gibi bir bölümü böyle güzel veözel bir sitede AMATÖR BRANŞLARIMIZ başlığında yayınlanması ÇOK ACI.
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

[KralKartal]

AMATOR branslar ismini, sizlerin istegi uzerine yaptiydik, normalde
isim olarak suanki basligi kullaniyorduk yani BASKETBOL ve diger branslarimiz diye

ACI olan birsey yok, amator denilince akla kötü birsey gelmesin... ??
Kucumseme anlaminda kullanilmiyor tabiki...

nbacem

bu sitede düzeldi. çok teşekkür ederim kendi adıma ancak hala bazı sitelerde veya( kendini site zannedenlerde) amatör branşlarımız deniyor.
Beşiktaş'ın basketbol kalbi..
www.bjkbasket.org
www.bjkbasket.com

Cem Goren

altın kapılarımız kan oldu tayfun

SercanBjk

Beşiktaş`on olduğu her yer Beşiktaş`tır basketbol takımımızın maçlarının topici en azından maç gününe bi kaç gün kala ana foruma alına bilir,daha çok ilgi görmesi mantığı bence düşünülmelidir.