Ana Menü

Yeni MHK Başkanı Oğuz Sarvan

Başlatan Adriano, Şubat 18, 2008, 15:34:55

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Adriano

NTV'de canlı yayında söylendi.. Yeni Merkez Hakem Kurulu Başkanı'nın Oğuz Sarvan olacağı kesinleşmiş..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Hayırlı olsun demeyi çok isterdim....!!!!

MeLo

bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

carsi52

Yinede hayırLı oLsun.
ehh birazda geçmiş oLsun.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Şu anda bu konuya 4 yorum yapılmış ama eminim ki bi kaç hafta sonra herkes lanetler yağdıracak bu konuya, oğuz sarvanın seçilmesine...!!!!

[KralKartal]

Ekşi sözlükte Oğuz Sarvan:

*babasi* gibi kani sari lacivert akan hakem. be$ikta$ du$manligi ile dikkat ceker.
*bir vesileyle* 19 mayıs stadyumunda izlediğim beşiktaş maclarında,çocuk halimde ilk kez binlerce kişinin agız birliği edip bir insanın anasına küfür ettiğini işitmiştim.stadyum önünden aldığımız köfte ekmeği yiyip sakin bir seyir izledim.
*televole tadında bir program izliyordum. adamın evine konuk olmuşlar çayını içiyorlar. sarvan ailesi de tam kadro orda. ufak bir kızı vardı yanlış hatırlamıyorsam. herkes gülüp eğlenirken "babam fenerbahçeli ekikiki" diye bir şey yumurtlamıştı bu ufak kız. o sırada oğuz sarvan'ın da gözleri faltaşı gibi açılmıştı. *
*hakemlik doneminde fenerbahce'liligi ve galatasaray dusmanligi ile on plana cikmis, ancak her ne hikmetse kutsal turk basini tarafindan "futbolda temiz bir sayfa diye" adindan soz ettiren yeni mhk baskani
*fenerbahçe'li olarak anılan o mevkiye gelmesini istemediğim eski hakem. sonra vay lan bak bu fener'li zaten diyeceklere yol açmaktır bu! en ufak bir hadisede olan veya olmayan durumu fenerbahçe ile ili$kilendirecekler. gerçekten istemiyorum. temiz bir futbol görmek istiyorsak böyle olmalı, yani bu eski hakem orada olmamalı.
*hakemligi doneminde yesil sahalarda yapmaya calistigi ali cengiz oyunlarini malesef masa basina tasinmasina izin verilecegini gordugum sahsiyet. hakemlik camiasinda kara sayfali bir defter olusturmaktansa, simdiden onlem alinmasi gereken kucuk hesaplarin buyuk(!) adami

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carlito1903

Bende şimdi ekşisözlüğe bakıyodum abi :)
Adam fanatik fenerliymiş...

carsi52

Bölünür senin için uykular!

pascalyptica

ne farkedecek ki 1 tane düzgün hakem var mı??
ben collina gelsin isterdim ama olmuyo  :kart
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

pakito14

TFF bütün maçları izliyorya yanlış bi karar veren hakemlere para cezası verilecek bi daha yanlış karar verebiliyomu bakalım_?
Sonunda NOUMA olmayan PASCAL üçgeninden kimseye hayır gelmez!..

NoPasaran

Yepyeni isimler yokmu ya..

İlla eski hakemlerden mi gelecek..

Bunların her tarafı şike şaibe kokarken nası güvenceğiz
Aşk bu Aşk !

volkanca.net