Ana Menü

Ronaldınho: "F.bahçe'nin Tur Şansı Daha Çok

Başlatan erdinc1926, Şubat 18, 2008, 10:50:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdinc1926

Barcelonalı ünlü futbolcu Ronaldinho, Fenerbahçe-Sevilla karşılaşmasında Fenerbahçe'nin tur atlama şansını daha yüksek bulduğunu söyledi.

ntvmsnbc.com'da yer alan habere göre; Brezilyalı yıldız, İspanya'da NTV/CNBC-e Muhabiri Melis Kobal'ın Fenerbahçe-Sevilla Şampiyonlar Ligi eşleşmesiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Dünya Mobil Kongresi'ni izlemek için Barcelona'ya giden ekonomi gazetecileri grubundaki NTV/CNBC-e muhabiri Melis Kobal'ın Kongre'nin son günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, akşam yemeğinde karşılaştığı isim dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho oldu.

Hem fotoğraf çektirmek hem de birkaç soru sormak için Ronaldinho ve kızarkadaşının oturduğu masaya giden Melis Kobal, ünlü yıldızdan Fenerbahçe-Sevilla Şampiyonlar ligi eşleşmesi ve Türk futbolu hakkında aldığı yanıtları şöyle aktardı:

"Kız arkadaşıyla yemek yiyen Ronaldinho'nun masasına gidip kendisine Türkiye'den geldiğimizi ve bir fotoğraf çektirmek ve sohbet etmek istediğimizi söyledim. Gülümseyerek "elbette" dedi ve masasına davet etti. Garsonların itirazını 'sorun yok' diyerek engelledi ve mütevazı bir yaklaşımla soruları yanıtladı.

Ronaldinho'ya kısa süre sonra oynanacak Fenerbahçe-Sevilla Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını sordum. Ronaldinho 'Fenerbahçe'yi iyi tanıyorum. Zico çok başarılı bir hoca, Roberto Carlos'la yıllarca karşı karşıya oynadık. Milli takımda da yanyana oynadık. Sevilla karşılaşmasında Fenerbahçe'nin şansını daha fazla olarak görüyorum. Sevilla birbirini iyi tanıyan bir ekip ama Fenerbahçe'nin tur şansı daha çok.' diye yanıtladı. Bir hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kendisine teşekkür ederek masasından ayrıldık. "

maraton
K A R A G Ü M R Ü K L Ü L E R

[KralKartal]

ne komik ya...maratonda bunu ekliyor ?

bence sevillanin tur sansi fazla..
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

:ahaha resmen komedi ;D
böyLe şeyLeri okuyunca tek oLacak şey fenerbahçenin bi yeri kaLkıyor ;D ;D
Bölünür senin için uykular!

MeLo

Ya bu Ronaldinho gerçekten kafayı yedi.
Geçenlerde yine topic vardı.Fenerbahçeliyim diyordu.Şimdi de böyle diyor.
Allah yardımcısı olsun !
Fenerinde & Ronaldinho'nunda !
Forza Sevilla Ulan !
bJk'm hAyAt sEnsiN ! ...

NoPasaran

Maraton gibi ciddi bir site nası bunu koymuş ???

Hiç inandırıcı değil
Aşk bu Aşk !

volkanca.net