Ana Menü

Forum url değişimi

Başlatan NoPasaran, Şubat 17, 2008, 05:24:51

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoPasaran

Dün saat gece 24 te başlayan forum bakımımız ve yeniliklerimiz şu an saat 05:20 olmasına rağmen halen tam olarak bitmemiştir..

Ancak bu 5 saatlik süreçte sizlere daha iyi bir forum ve bize daha kolay bir forum olması için epey yol alındı bilginiz olsun  :)

1- İlk hedefimiz kralcarsimedia.com isminden forumumuzu çıkarmaktı ve artık o uzun url adresimiz yok :)

SADECE VE SADECE www.kralkartal.com/forum dediğiniz zaman sitemize ulaşabiliyorsunuz.. Böylece forumunda taşınmasıyla tam geçiş sağlanmış oldu..

2- Rep sistemi ile ilgili herşey şu an hazır ancak bir takım çeviriler için en geç 2 gün bekleyeceğiz ve ondan sonra kimden rep alıp verdiğimizi gösteren modumuz yüklenmiş olacak..

3- Videolarınızı otomatik gösteren eklenti ile eski yoututube eklentisi çakışıyor ve bazı videolar 2 adet görünüyordu , bu sorunu çözdük..

4-Uyarı sistemimiz yenilendi.Artık uyarı alan üyelerin altında uyarı aldığını gösteren yazı çıkacak ve uyarı aldığınız zaman anında özel mesaj ile hangi konudan uyarı aldığınızı okuyabileceksiniz.Bu sistemde en geç 2 gün içerisinde forumumuzda hayata geçecektir..

5- Foruma üye olurken üyelik sözleşmesini okudum şeklinde forum kurallarını okuduktan sonra imzalayacağı yazı konuldu.

6- Eksikliklerimiz var elbette sabitlerin ayrılması , reklamlarımız şu bu ama onlar küçük işler, onlar yüzünden forumsuz kalmayın  ;)

Emeği geçen tüm yönetimdeki arkadaşlarıma buradan sizler adına bir teşekkürde ben etmek istiyorum

Şimdi biraz uyku vakti olduğunu düşünüyorum :) Keşke hepsi yapılıp yatsaydık diyeceğim ama ....

Kralkartal.com
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Forum Kurulu

Sabit konuları birbirinden ayırma sorunu çözülmüştür.

Online üyelerin nickleri kalın olarak gözükmektedir

Adriano

Daha iyi bir forum için uykusuz kalıp, herşeyin daha güzeli için çabalayan sizlere teşekkür ediyoruz..
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

[KralKartal]

Eyvallah volkanim, yeni farkina vardim, cok tskler !!

Not: msjlarin kimi duzenledigi sadece yoneticilere mi gozukyuor ?
bu mod kalkmista :D
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Guti ORÇ.

Çok güzel işler başarıyorsunuz bizler için uykusuz kaldığınız için teşekkürler sizin hakkınız kolay kolay ödenmez başarılarınızın devamını dilerim..

Alves

Çalışan demir ışıldar :)
Herşey için teşekkürler
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

keskinli

sagol volkan
uykusuz gecirdigin geceler icin cok sagol
Ölürüm Beşiktaşım,ZehirimSensin
Evvelim Sen Oldun,Ahirim Sensin

Non Mollare Mai

edit

Alves

başlık isim değişti galiba :)
Sen taraftar olarak elini taşın altına koymuyorsan,futbolcudan da tekmeye kafa uzatmasını bekleyemezsin...

Delirdik

5e kadar sürmüş :o
teşekkür ufacık kaLcak beLki ama.. teşekkürLer emekLere :)
| җ  ģǿĸнªп  җ | Beşiktaş'ım oLey

* Şampiyon BEŞİKTAŞ.!

hAlil21

Ellerine sağlık volkancım.
http://happygrasshopper.blogspot.com ' behind this mask there is an idea and ideas are bulletproof.

carsi52

4-Uyarı sistemimiz yenilendi.Artık uyarı alan üyelerin altında uyarı aldığını gösteren yazı çıkacak ve uyarı aldığınız zaman anında özel mesaj ile hangi konudan uyarı aldığınızı okuyabileceksiniz.Bu sistemde en geç 2 gün içerisinde forumumuzda hayata geçecektir..

buda çok hoşuma gitti.
eLine sağLık abi.
Bölünür senin için uykular!

carlito1903

Kimin bize rep verdiğini öğrenecceğimiz sistemin geri geliyor olması çok güzel,diğer yeniliklerde forumumuza yakışacak yenilikler...
Elinize emeğinize sağlık...

SATUKBLADE

ellerine sağlık volkan
çok güzel olmuş

eRe

harıkasın gercekten devamını beklemek yuzsuzluk mu olur artık bılemem ancak devamınıda yapacagınızı bılıyoruz
www.erdemeksi.com
www.facebook.com/erdemeksifotografcekimleri
www.instagram.com/erdem_eksi
www.istockphot[edit]om/erdemeksi