Ana Menü

Futbolun yeni patronu Hasan Doğan

Başlatan carlito1903, Şubat 14, 2008, 13:37:45

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlito1903

Türk futbolunda Hasan Doğan dönemi resmen başladı.

Hasan Doğan'ın tek başkan adayı olarak girdiği olağanüstü genel kurul, Ankara'da gerçekleştirildi. 231 delegenin hazır bulunduğu Genel Kurul'da oyların 222'sini alan Doğan, 2006'dan bu yana süren Haluk Ulusoy döneminin ardından Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı oldu.

Sheraton Otel'de gerçekleştirilen genel kurula Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve ağabeyi vefat eden UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik katılmadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Divan Başkanı Mehmet Helvacı, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u konuşma yapmak üzere kürsüye davet etti. Fakat Ulusoy, konuşma yapmak istemediğini bildirdi.

ULUSOY DÖNEMİ İBRA EDİLDİ
Olağanüstü Genel Kurul'da, Haluk Ulusoy döneminin faaliyet ve denetim kurulu raporlarıyla gelir-gider tablosu ibra edildi.

Genel kurul delegeleri, 1 Haziran 2007 ile 31 Ocak 2008 tarihlerini kapsayan faaliyet ve denetim kurulu raporları ile gelir-gider tablosunun okunmasının ardından, raporları oybirliğiyle kabul etti.

Okunan gelir-gider tablosunda, federasyonun bir yıllık gelirler toplamının 143 milyon 175 bin 640 YTL olarak öngörüldüğü, fakat olağanüstü genel kurula gidilmesi nedeniyle 8 aylık dönemde, gelirlerin 89 milyon 723 bin 081 YTL olarak tahakkuk ettiği belirtildi. Buna karşılık giderlerin de 143 milyon 175 bin 640 YTL olarak öngörüldüğü ve 8 aylık dönemde bu rakamın 91 milyon 135 bin 346 YTL olarak gerçekleştiği açıklandı.

Başkan Haluk Ulusoy, raporların ibra edilmesinden hemen sonra yönetim  kurulu üyeleriyle birlikte genel kurul salonunu terk etti.

YÖNETİM KURULU
Türk futbol tarihinde ilk kez Kulüpler Birliği Vakfı'nın 18 üyesinden tamamı ile 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği oybirliğiyle başkan seçilen Hasan Doğan'ın yönetim Kurulu listesi de kesinleşti.

1923'te kurulan Futbol Federasyonu'nun 37. başkanı olan Hasan Doğan'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler bulunuyor; Serdar Güzelaydın, Mahmut Özgener, Lütfi Arıboğan, Levent Kızıl, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Süleyman Atal, Ufuk Özerten, Arif Nuri Koşer, Yunus Egemenoğlu ve Tuncay Karartı.

Bu levent kızıl denen şahsın ne işi var federasyon yönetiminde anlamıyorum...

IL Capitano

bir ara o Levet kizil Besiktasi bitirecekti..  hayirlisi ..
Inadina Gülümse Hayata : Biz ATATÛRK Gencleriyiz !!!....

CHEm !

Allah kitap Beşiktaş

Guti ORÇ.

Hasan Doğan inş Haluk ulusoy gibi çıkmaz  vatana millete hayırlı olsun yeni TFF başkanı..

salvador

www.cansuyu.biz/forum/index.php

sizleride bekleriz...

carlito1903

Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda 222 delegenin oyu ile başkanlığa seçilen Hasan Doğan, istikrardan yana olduklarını belirterek, ''Teknik direktörümüz Fatih Terim ile yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

Acaba yeni MHK başkanı seçilecek mi??

[KralKartal]

Erman Toroglu felan secilmesinde veya ahmet  cakar .

allah korusun !
Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

!_black_eagle_!

Alıntı yapılan: carlito1903 - Şubat 14, 2008, 18:16:42
Acaba yeni MHK başkanı seçilecek mi??

oguz sarvan ile bi kişinin daha adı geciyo ama hatırlıyamadım şimdi :) bu 2 kişiden biri secilicekmiş
|| 14 Şubat Hayal Ürünüdür...Tek Gerçek BEŞİKTAŞ Tribünüdür ||

[KralKartal]

Etikete gerek yok, eskiler tanir bizi

carsi52

Bölünür senin için uykular!

pascalyptica

bence MHK başkanlığına collina getirilsin..
Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

carlito1903

Ezikler hemen başlamışlar yine provokasyonlara,yeni federasyonu istifaya davet ediyorlar,akılları sıra geçen yönetimde olduğu gibi bunda da baskı kurup ne isterlerse yaptıracaklar...