Ana Menü

Konya-Galatasaray

Başlatan carsi52, Şubat 13, 2008, 21:00:54

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carsi52

Konyaya başarıLar.
Maç Günü:Pazar saat 19:00'da.
Bölünür senin için uykular!

levent1903

Konya evindeki maclarda cok kez beraberlik aliyor.. bu macta da neden olmasin ?
gs hafta icindeki mactan yorgundur umarim ve Konya icin bir avantaj olabilir ( olabilirmi ? ) ---
Dost vurulunca değil unutulunca kahrından ölürmüş.
Biz dostlarımızı kır çiçekleri gibi avucumuzda değil, kurşun yarası gibi yüreğimizde saklarız.

Adriano

Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..

ZeMaHŞeR

GS çok güzel top oynuyor..Bunu son maçtada gördük..Kaç gol kaçırdılar bilemiyorum...Bu maçı çok rahat alırlar... ama gönlüm puan kaybetmelerinden yana
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

Kralkartal21

Alıntı yapılan: Adriano - Şubat 15, 2008, 20:59:05
0-0 biter..

HİÇ ama HİÇ sanmam.Boru gibi gs yencek.İçimde tek bir umut bile yok.Farka bile giderler.Kabul edelim gs çok güzel top oynuyor.
Kalbimizde Renklerin Bitmese de Dertlerin Doyamam Doyamam Sana..

RCA

bu maç berabere biticek içimden öle bi his doğuyo ki olcaktır da ..
İnşaat mühendisliğini bitirip sinema oyuncusu olmak isteyen bir abzürd adam profili.

That's me.

carsi52

Gese çok güzeL top oynuyor orası doğru ama
bu hafta yorgunLar beraberLik kokuyor ;)

ZeMaHŞeR

Yorgun olsa ne yazar..Adamlar tıkır tıkır top oynuyor...Bizim gibi sahada gezmiyor...
aLaYıNa iSYaN iNaDıNa KaRaGüMRüK

carlito1903

Leverkusen maçını yorgunluğu ve gelecek hafta oynanacak rövanşın etkisi ile puan kaybeder diye düşünüyorum gs...

pascalyptica

Sonunda Nouma olmayan Pascal üçgeninden bi' hayır gelmez..

TurkishTank

Alıntı yapılan: levent1903 - Şubat 15, 2008, 19:52:25
Konya evindeki maclarda cok kez beraberlik aliyor.. bu macta da neden olmasin ?
gs hafta icindeki mactan yorgundur umarim ve Konya icin bir avantaj olabilir ( olabilirmi ? ) ---

yorgunluk bence hikaye...bana her uc gunde bir mac yaptircaklar, ustune parada vercekler... ben seveseve oynarim :) gs alir maci :)
imza dedigin boyle olur...

Saygilar, @hmEt

carlito1903

Maç olumsuz hava ve saha şartları nedeniyle ertelenebilir,henüz tam belli değil....

carlito1903

Karşılaşma yarına ertelendi,saat kaçta oynanacağı yarın saat 10 da belli olacakmış...

carsi52

Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Sezgin, maçı daha önce ertelemeyen federasyonu topa tuttuGalatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, bugün yapılacak Konyaspor-Galatasaray maçının yarına ertelenmesiyle ilgili, ''Maçı bu saate kadar bekleyip de topu hakemin kucağına atanlar, bunu daha iyi değerlendirsin'' dedi.

Sezgin, maçın ertelenmesiyle ilgili sorular üzerine yaptığı açıklamada, görevlilerin sahanın temizlenmesi için çaba gösterdiğini, ancak tam anlamıyla karın temizlenemediğini söyledi. ''Bu sahada maç oynanması futbolcuların sağlığı açısından da iyi olmazdı'' diyen Sezgin, şunları kaydetti:

''Hakem kararını verdi ve maç ertelendi. Ama maçı bu saate kadar bekleyip de topu hakemin kucağına atanlar bunu daha iyi değerlendirsin. Futbolun içinde olan tüm insanların düşüncelerine göre, skordan daha çok sporcu sağlığı ön plandadır. Bizim Avrupa kupası müsabakamız var. Avrupa müsabakaları milli maç niteliğindedir. Futbol Federasyonu sezon planlamasını hazırlarken bile Avrupa Kupası müsabakalarını göz önünde tutarak hazırlıyor. Saat 10.00'dan itibaren bütün teşebbüslerimiz sonuçsuz kaldı ve topu hakeme attılar. Hakem de doğru olanı yaptı ve yarına erteledi. Bundan sonra gündemimizdeki en önemli madde (İstanbul'a nasıl gideceğiz ve Almanya'daki maça nasıl hazırlanacağız) olacak.''

Adriano

Maç 20 dakika sonra başlayacaktır.. Zemin oldukça kötü, ben golsüz bir maç bekliyorum.. 0-0
Uçurumlardan düşmeden tut elimizi..